Ţâţe fără identitate

Tot dau pe reţele sociale, on and off, de shareuri la articolele lui Bogdan Stoica. Tipul nu scrie rău, are haz, are şi multe teme cu care sunt de acord. Totul până când ajunge la subiectul femei. Atunci se transformă într-un animal libidinos, incapabil pur şi simplu să vadă altceva decât bucata de carne în care să-şi îndese el pula.
Una dintre primele postări la care i-am luat morţii de mamă la defilare a fost un text în care “o critica” pe Elena Udrea. Dar nu pentru că femeia a comis câteva dintre cele mai sinistre acte de abuz de serviciu, abuz de influenţă şi luare de mită ale deceniului trecut. Fuck no. O critica pentru că, la uşa tribunalului, femeia nu arăta strălucit, şi nu-i mai scula lui pula.
Cât i-o scula, putea să jecmănească nestingherită.
Zilele trecute, tot Bogdan Stoica a postat asta. Mamă, ce bunăciune cu ţâţe, faţa nu i-am văzut-o, nici nu conta, esenţial e că îi fluturau ţâţele îmbietor.
Şi hopa cu mărturisirile greţoase. Apoi, a dat share şi unui comentariu (cel din foto deschidere), de unde aflăm că “nu-mi aduc aminte trăsăturile sau culoarea ochilor, pentru că ochii mei refuzau să privească în altă direcţie decât cea a bustului zglobiu.”

Şi mi-am zis: ok, păi poate băieţii ăştia au dreptate. Aşa trebuie pusă problema. Let’s go straight to number one, vorba cântecului. Iată cea mai sexy fotografie a unui bărbat pe care am văzut-o ieri.


Remarcaţi pielea fină, îngrijită, stilul şi clasa. Pur şi simplu, nu poţi să-ţi iei ochii. Modul în care se distinge în mulţime. Am vrut să ridic ochii, să-i văd şi faţa, dar pur şi simplu nu am putut. Privirea mi se întorcea fascinată la pacheţelul voluminos. Aş fi vrut să-i vorbesc, să-l tratez ca pe o persoană, dar nu mă puteam abţine. Când văd bani, pur şi simplu mă transform într-un animal necontrolat.
Iar dacă vii la mine în secţiunea de comentarii să mă latri că reduc bărbatul la o utilitate, poate treci pe la Stoica şi faci acelaşi lucru înainte.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

16 Responses

 1. Andreea says:

  Nu e chiar la fel de degradantă fotografia cu portofelul pe cât e cea cu gagica fără cap. Aş fi pus în loc de un portofel cu bani tot o fotografie cu un fund perfect de barbat sau un abdomen cu pătrățele. Pentru ca banii aia implica faptul ca proprietarul știe sa îi facă, e inteligent, are statut, skill uri etc. Țâțele de sub tricou implica faptul că natura a fost generoasă în deversarea ei, proprietara nici nu contează – vezi lipsa capului.

 2. Ratacind pe net says:

  Ce trist e sa fii o pula… Nu om, doar un carici disperat.

 3. Anonim says:

  Fără supărare, am citit și textul lui Stoica și textul tău, al tău lasă mai degrabă impresia de exagerare.
  Omul spune pe prima pagină a blogului că scrie despre ce îl taie capul. E drept că nu precizează care cap anume 🙂 dar de când o apreciere aparent sinceră in acel context – și nici măcar vulgară, aș spune – la adresa unei persoane de sex feminin echivalează cu jignirea tuturor femeilor?
  Mai mult ca sigur nici nu ți-a cerut părerea despre postarea respectivă. Vezi http://lorenalupu.com/blog/despre-dreptul-la-opinie/.

  • Lorena Lupu says:

   Şi ce, deţine monopol pe scris despre ce îl taie capul sau nu?
   Dacă îţi provoacă disconfort analogia mea, e superb. E exact disconfortul pe care-l simţim noi când suntem tratate drept ceva în jurul unui orificiu.
   Şi nu trebuie să-mi ceară părerea, o am eu de la sine. Nici măcar nu mă duc peste el să i-o bag pe gât, cum ai venit tu neinvitat de nimeni aici.

 4. Joker says:

  Acum, m-am uitat si eu la poza acelei femei “faceless”: nu are de ce sa-i fie rusine de cum arata. Inclusiv tinuta, cu spatele drept, cu miscari firesti, e un argument pozitiv, de privit cu reverenta asupra Frumusetii in genere.
  Se zice ca frumusetea e in ochii privitorului. Imi pare rau ca in ochii lui BS si-a gasit loc altceva. Ceva mai.. noroios.
  Presupun ca exista indivizi care fac o laba la vederea statuii lui Venus din Milo. Naspa e ca respiram acelasi aer.

 5. Paranoid says:

  Dar si eu ma uit la barbati exclusiv ca la obiecte sexuale. Chiar acum dupa ce voi lasa acest comentariu il voi cauta pe Bogdan Stoica nu ca sa vad ce scrie ci ca sa vad daca l-as fute sau nu.

 6. Paranoid says:

  Mda, nu.

 7. Nea Gică says:

  O intrebare: când mi-ai fotografiat portmoneul???

 8. morbo says:

  Haha, pe fiecare îl taie capu cum poate. Are opinii cam extremiste pe mai multe subiecte. Io nici când vorbesc fără sa gandesc nu-s chiar asa. Si tot nu folosesc ca si disclaimer ca asa m-a tăiat capul. In conditiile astea efectul articolului tau asupra lui s-ar putea sa fie zero. In afara de cel pozitiv, ca i-ai facut reclama. Ceea ce e ok, e destul de distractiv de citit (pt când ai chef sa te enervezi).

 9. Sorin says:

  “aşa m-a tăiat capul” – e un alt fel de a spune că nu datorează nimic cuiva.

 10. Anonim says:

  Chuckles 🙂 Tu cumva nu scrii despre ce te taie capul?

  “Şi ce, deţine monopol pe scris despre ce îl taie capul sau nu?”
  Păi… cam da, e capul lui 🙂

  “Dacă îţi provoacă disconfort analogia mea, e superb.”
  LoL. Disconfort? Dimpotrivă, analogia e simpatică și amuzantă. Nepotrivite sunt tonul și retorica.

  “Şi nu trebuie să-mi ceară părerea, o am eu de la sine.”
  Mai citește o dată ce ai scris în postul despre dreptul la opinie. E mișto când te pui în poziția lătrăului pe care tu însăți il urăști, nu?

  “cum ai venit tu neinvitat de nimeni aici”
  Dragă Lorena, ții un blog accesibil public. Realizezi că însăși ideea de invitație aici nu are sens? 🙂

  • Lorena Lupu says:

   Ba, da, dar cât timp e demontabil fără efort, se pare că îl taie capul foarte prost.

   Care ton, care retorică? Ambele-s light în acest text. Poate-ţi fac o demonstraţie de ton şi de retorică, dacă tot pari să suferi de ele.

   Altminteri, realizezi cât eşti de idiot apărând dreptul la a abera al ăluia şi explicându-mi mie că n-am drept să-l contest la mine-n ogradă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: