De ce nu fac interviuri cu actori pentru promovarea unui film / spectacol

Cred din toată inima că unicul om care-ţi poate spune ce a fost în mintea lui când a decis să facă un film / spectacol despre castrarea la dinozauri / secta care sacrifică bebeluşi / hoţii de perdele vintage / ropotul căcatului în ploaie este autorul acelui film / spectacol.

El îţi poate spune de unde i-a venit ideea, cu ce se drogase în momentul ăla, cum a definitivat-o şi cum a pus-o în practică. Actorii n-au de unde să ştie asta, pentru că ştim cu toţii, actorilor nu le pasă decât de propria lor făptură irezistibilă, şi e ok să fie aşa.

Deci, despre geneza unui film / spectacol, actorul îţi poate spune doar: “XY a fost ca un tată pentru mine. Adică m-a bătut de câte ori greşeam replica” sau “E o bucurie să te îmbeţi cu XY în ziua când se termină filmarea. Nu-ţi vine să crezi ce om de gaşcă zăcea sub aparenţa aia de Grinch isteric”. Adică nimic relevant.

E ca şi cum ai vrea să afli detalii despre naşterea unui bebeluş şi ai lua interviuri de la vecinii de bloc.

Despre actori pot să fac interviuri legate de zeiasca lor făptură. E subiectul în care toţi actorii sunt experţi. Dar, când eu vânez un anumit regizor, rogu-vă, nu-mi propuneţi actori.

Mulţumesc.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

14 Responses

 1. Teo says:

  Intru totul de acord. Un challenge ar fi sa-l intervievezi pe Joel Coen!

 2. scorchfield says:

  Tu încă n-ai fost lovită de fulger!

 3. berila says:

  deci n-am inteles absolut nimic din ce ai vrut sa spui. cine-i X si cine-i Y ?

 4. maveric says:

  lorena esti o vaca… de ce nu vorbesti totusi despre actori ? daca tu ai luat muie de la un actor ratat asta nu inseamna ca toti actorii sunt la fel ! muist-o !

  • Lorena Lupu says:

   Bovină retardată, cu cine morţii curvei penale şi sifilitice de mă-ta ai impresia că îţi permiţi tonul ăsta?

   Am zis eu că nu vorbesc despre actori, animal oligofren? Am zis că nu vorbesc CU actori despre un subiect la care nu se pricep, şi anume geneza unui film pe care nu l-au scris / regizat ei.

   DESPRE actori evident că vorbesc, în pizda mă-tii de gunoi prost care simte nevoia să semnaleze!

   deci, m-ai jignit nefondat, sloboz cu rât. următorul tău mesaj, în pizda mă-tii de mocirlă întrupată, va fi unul de scuze sau nu va fi deloc.

   futu-ţi gâtlejul muistei împuţite de mă-ta şi al cui ţi-a luat internet.

  • berila says:

   mwahahaha… 😀

 5. cipslim says:

  pai mi se pare logic, adica daca intrebi da geneza si da alte chestii care e cu treaba regizorala. Da acuma nu poti pentru ca sa spui ca actoru principal nu a avut un cuvant de spus ca nu ai de unde sa stii si nu toti regizorii e Nicolaescu care sa stea drepti lumea in platou.
  cadaca vezi un film cu Morgan Freeman ma indoiesc ca regizoru are tupeu sa-i zica lu ala cum sa-si joace caracterul.
  Evident, regizorul e piatra din capul unghiului, ma uit la ProTV si-mi vine sa vomit cata lipsa de interes regizoral poate sa fie in serialele lor.
  Chiar nu pot sa inteleg de ce o actrita ca Rodica Popescu poate sa joace asa de prost.
  Dar regizoru e de vina.
  Au ala cu las Fierbini, ba, actori au frate, sunt actori de exceptie, scenariu e ok spre bun si vine vita de regizor si face rahatu prastie.
  Pai acelasi actor care joaca ca un cur, sub mana lu Constantin Popescu e superb. Pai pe cine sa futi in cur daca nu pe regizor?
  Deci sunt de acord cu geneza dar parte de responsabilitate o poarta si actorimea.
  numa nu cu geneza.

 6. Strajnik says:

  Stimata autoare…
  Ai inceput sa capeti “o cautatura rea, de catea batrana” ca sa citez din Geo Bogza….
  Care domn-GB- a debutat cu un volum in cinci sute di ezemplare pe care l-o intitulat JURNAL DE SEX…
  A continuat extravagantele cu o revista de critica literara pe care o chema PULA… Motiv pentru care a ajuns la Vacaresti (stabilimentul puscarie nu manastire).
  Pentru excentricitatile voastre contemporane, prin care redescoperiti apa calda si termoficarea, voi nu mai riscati nimik…Niste, eventuale pule in gura ramase la nivel declarativ

  • Lorena Lupu says:

   Stimate imbecil,

   Căutătura ta goală de expresie nu poate fi în nici un caz suspectată că poate observa în mod obiectiv căutăturile altora. Ai fost destul de prost fudul să te lauzi mai la vale cum l-ai luat tu la aroganţe pe Dăscălescu de unde ştia de Jim Morrison, când avea 13 ani la moartea cântăreţului, dar nu mi-ai explicat cum de ştii de Thales din Milet care a murit cu două milenii şi jumătate înainte de naşterea ta.
   Să nu crezi că ignor modalitatea ta prostesc-parşivă de a omite să răspunzi când eşti pus în dificultate şi a reveni, după trei-patru zile, cu un val proaspăt de prostie, mixată cu mârlănie şi ranchiună din belşug.

   Ce nu înţeleg la animalele cretine ca tine şi ca vita de berilă: de ce nu vă duceţi pe un blog sau un site care să vă placă, să vă dea fericire? De ce insistaţi să reveniţi să sugeţi pula aici, cu încăpăţânare de om realmente prost? Blogul meu nu e lectură obligatorie pentru Olimpiada de Cretinătate Naţională, deci v-ar fi simplu să vă lipsiţi de el. Dar voi nu şi nu. Hop la porţia de muie. Deja mă simt folosită, sincer.

   Nu în ultimul rând, stimate cretin: n-ai citit cartea mea, n-o compari cu nimic.

 7. Total de acord cu tine.
  Pe de altă parte, te poți folosi de un spectacol ca să aduci un actor în atenție. Îmi amintesc de primul meu an în presă, știam de Marius Manole de la unul și altul, l-am văzut în vreo două spectacole, printre care și ”Inimă de câine”, unde a făcut un rol extrem de bun și de credibil. Și m-am folosit de spectacol ca să bag primul interviu cu el în ”Cotidianul”, care pe atunci încă era cel mai puternic ziar intelectual de pe piață. Și tare m-am bucurat că am reușit să fac interviul ăla.
  Apoi au urmat Generația așteptată (care a fost așa și-așa ca efect) și suplimentul de cultură, unde iarăși a cam intrat tot ce am propus, printre care și un interviu cu Blazzaj.
  Hehe, cum mă faci tu nostalgică, Lorena. :p

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: