De ce nu mă pot eu sătura de Ciuhu

Un lucru absolut cretin şi superficial cimentează, din punctul meu de vedere, prieteniile cele mai mişto şi mai durabile pe care le am. Da, chiar dacă-s online. Nu poţi fi prieten cu cineva dacă nu ai acelaşi simţ al umorului.

 

rcs-rds aplică o muie standard grupului intact. muie standard, cînd prinzi o proastă în spatele căminului cultural și proasta cere muie prin toți porii pielii iar, iar muia devine o obligație, un must do.
http://subiectiv.ro/media/video-comunicat-antena-intact-rcs-rds/

subiectiv.ro

Urmăriţi, vă rog, clipul de jos, cu Alessandra Stoicescu în prim-plan, pe sticlă. Dacă vreţi un sumar, e simplu: RCS-RDS face un abuz, face un d
Like ·  · Unfollow Post · Share
Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. neax says:

  Eu nu văd nici un şantaj, ci doar o măsură de igienă colectivă, care ar trebui să fie obligatorie, ca şi spălatul pe mâini după ce te pişi sau darea copacilor cu var.
  Dimpotrivă, Intact ar trebui să plătească taxe mari, nu 7 milioane (cât câştigă într-o zi fata lui Voiculescu manipulând pe bursă informaţii din interior, probabil obţinute de tăticu), pentru a-şi împrăştia dejecţiile, făcându-şi publicitate la acţiunile şi agenda lor de mafie politico-economică.

 2. goodman says:

  ciuhu e in cluj. in cluj s-a descoperit un bordel pentru homosexuali gaozari poponari: http://www.evz.ro/detalii/stiri/bordel-pentru-homosexuali-la-cluj-130-de-lei-sedinta-de-masaj-977842.html

  do the math

  • pai, zi pe unde locuiesti, ca sa-ti aproximez cat te-ar costa biletul pana la cluj.
   sa zicem ca dus-intors ar fi 100 de lei.
   aici se adauga 130 de lei, cat scrie in link-ul tau.
   deci, matematica spune ca, fara un suc, fara biscuiti de drum, doar cu banii de iubire, in total te-ar costa 230 de lei.
   ti-ajung?

   (o idee ar fi autostopul.
   scutesti suta aia de lei, plus ca ai sansa si sa sugi pula fara bani. ba, poate-ti ies si bani de biscuiti. sau direct biscuiti.)

 3. goodman says:

  @ciufutozaurus

  te rog important sa incetezi cu hartuiala la adresa mea si sa ma lasi in pace. raule !

  ps: nesimtitule !

 4. neax says:

  Trec peste alte răutăţi, dar cu ce dreaq ajungi la Clui şi te întorci cu o sută? Pote cu microbuzul, dar ajungi înţepenit şi rupt de oboseală, ai nevoie de o noapte la hotel pe urmă.
  Nedo, mai circulă trenul Caritas?

 5. Az e ziua miea care nimen nu ma felicitat decît Nelu a făcut ceva frumuos domnişuară scumpă care nu se puate povestii v-ă zic duar că de data acieasta na durut deloc a zis că ie miracolu Linco s-au aşa ceva ce voieam ieu să v-ă zic ieste că fimiu dobitocu nij un telefon na dat care nul duriea mâna decât puate dacă la apucat oranismu dinou care panorama nul mă scuza-ţ fute iel decât ce să facă totuş domnişuara scumpă putiea lao adecă să diea un telefon sânt totuş mama lui pisda măsi de renecunoscător care ie ziua mea de nume nu ma sunat.

 6. optimvs says:

  ciufut(pe ma-ta)ozaurus: daca te mai iei de prietenul meu goodman o sa ai deaface cu mine, si no sa-ti fie bine ca o sa ti fie rau.

 7. Cristina stewardesa says:

  io, sa fiu in locul sotiei lu’ ciufutozaurus, m’as fute cu goodman. ca simpt in intuitia mea feminina ca fute mai bine, mai corect, mai apasat. orice femeie cu minim respect de sine si dram de inteligenta se fute cu goodman, mancaeas pula lui!

 8. goodman says:

  @ciufutozaurus

  ai belit pula ! te-am parat la un prieten de’al meu ca esti rau, si i-am zis sa te bata. prietenul asta al meu, bogdan, a facut armata de elita la bataie, e inalt, plin de muschi, blond si manager de proiect.

  http://bogdanjournal.wordpress.com/2012/04/17/19-20-de-ani/#comment-2749

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading