Descarcerare

Salut, sunt Ostap Bender şi mâine va fi o zi ca oricare alta.

Mergeam io cu trenu către Cluj şi îmi intră în compartiment o tanti îngrijită însoţită de un copil tălâmb. Genu ăla de copil gras, enervant care urlă şi vorbeşte neîmpuşcat.

Da nu asta era ciudat la copil ci faptul că avea capul bandajat, care cap era de două ori mai lung decât un cap normal de copil tălâmb. În jurul capului, circular deasupra urechilor, se vedeau nişte pete maronii ca de sânge închegat. Io mă gândeam că tată-so sau mamă-sa or reacţionat firesc la istericalele copilului şi l-or servit cu securea de câteva ori în cap cum ar fi fost firesc. Da asta nu explică mărimea bostanului pe care îl purta micul animăluţ pe gât. De la secure nu ţi se umflă capul dacă e sterilizată bine înainte.

Mi-am tot construit io câteva scenarii în capul meu mic în comparaţie cu al monstruleţului, care acum lingea geamul compartimentului, da’ n-am reuşit să ajung la o ipoteză cât de cât valabilă. Pula mea, poate or fi vrut să-l spânzure şi i-or pus laţul în jurul frunţii în loc de gât.

Deşi mie îmi place să fac conversaţii cu necunoscuţi la fel de mult cum îmi place să mănânc cărămizi poroterme, n-am reuşit să mă abţin să nu o întreb pe mă-sa:

–        Ce-a păţit micuţul la cap, doamnă?

–        Dă-l în pizda lu mumă-sa, că o făcut caca la oliţă şi pe urmă şi-o îndesat-o pe cap. N-am reuşit să i-o scoatem şi acum mergem în Cluj la doctor.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Lorena Lupu says:

  mă, da’ mirosul nu indica nimic?

 2. Ostap Bender says:

  eram cu castile in nas.

 3. Adi M says:

  HAHAHAH, nu pot sa cred

 4. thecreatrix says:

  pâna la cluj, ăla micu nu s-a căcat pe el?

 5. Lorena Lupu says:

  din volumele pierdute ale peripeţiilor baronului Munchhausen. 😀

 6. Joaninha says:

  N-o sa-l mai pupe nimeni pe crestet toata viata lui! 😆

 7. Bonfires says:

  ce faci ostape esti parasit si ti-ai schimbat tarlaua? vii si tu unde-i mai cald, pai nu?
  e bine de stiut ca ai ajuns acasa viu :p

 8. simonarrr says:

  Povestea asta a facut turul redactiilor acum vreo patru ani. A fost povestita de Belfast, care sustinea ca a fost martor ocular, iar actiunea se desfasura in metrou :)) Deci, va hotariti?

 9. cleomf says:

  Nu cred!! 😆 😆 😆

 10. Ostap Bender says:

  simonarrr, hai sa mori tu! belfast ala nu povestea si cum era el odata o blonda proasta si asa mai departe?

 11. Lorena Lupu says:

  nu, Belfast e un supercretin care a scris o cronică tendenţioasă la Guns n’Roses doar pentru că se aştepta ca România să fie prima ţară din lume în care Axl & Co. să nu întârzie.

  A scris o cronică unde s-a mirat de întârzierea lor ca proasta de pulă, apoi aşteptarea i-a şi umplut urechile de ceară, deci nici nu a auzit cât de bine suna vocea lui Axl (noroc cu iutuburile 😀 ) Şi cu toate că ăla a început direct cu 4 piese de pe Appetite for Destruction, Belfast se lamenta că nu aude hituri clasice GNR. Muie, Belfast!

 12. simonarrr says:

  Bai, nu, povestea asta inca nu mi-a spus-o. Insa, imi amintesc perfect ca pe asta cu plodul si olita a scris-o si in Academia Catavencu la vremea respectiva 😀

 13. Lorena Lupu says:

  io insist: în tren, se mai pierde mirosul, că e mai aerisit. Dar în metrou, care e subteran, deci mai neaerisit, şi unde e multă lume, deci ar fi, statistic, zece babe sclifosite care să leşine de miros şi patru securitimen furioşi, nu sună (şi) mai neverosimil?

 14. garcea says:

  simonarrr, io in locul tau, intai punea mina pe sapa si dezgropam linkul. deci?

 15. cleomf says:

  Nici nu conteaza detaliile astea. Situatia este comica si daca nu i s-ar fi intamplat cuiva, oricui. 😀

 16. Lorena Lupu says:

  garcea, poţi şi tu să dai search pe google cu belfast oliţă în cap caţavencu 😀

  cleomf: corect.

 17. garcea says:

  Lorena, in ´94 cind m´am ratacit io pe la un bairam de medicinisti, internetu´era ceva pt technic freaks, iar google nu´si facuse intrarea pe segmentul de piata. De fapt piata insasi nu exista inca. Am facut io mishto ca un ghertzoi, la ce bairam de tocilari m´am nimerit pina a venit una mult prea buna pentru cit de nefutut eram io si mi´a luat masura la teasta. Io, nimerit cu nasu´ntre tzitzele ei, inainte sa lesin, am mai apucat sa aud,” a durat ceva timp pin au reusit sa´i dea jos olita”. Dar jur ca le´am futut pe simonarr si lorena´n belfast, ceea ce nu´i fro legenda urbana deloc.
  😉

 18. Lorena Lupu says:

  nu ştiu pe simona dacă ai futut-o când nu o păzeam eu, pe mine îţi garantez că nu. 😉

 19. garcea says:

  Io sunt convins ca ai prins ideea. Concentreaza´te, nu te pripi cu replicile. Poti chiar sa´mi trimiti si o melodie 😉

 20. Simonarrr says:

  Intrucit pe vremea aia Ac Ctv nu avea site este imposibil de gasit articolul. Insa, daca nu ma insel, si sefii Lorenei au auzit povestea atunci 🙂 Na, a facut istorie.

 21. Lorena Lupu says:

  Pot, dar poate nu am chef. 😀

 22. garcea says:

  ..pentru ca pot.

 23. Lorena Lupu says:

  simona, garcea sugera că a auzit povestea din ’94, când dădea limbi prost şi gagica, plictisită, i-a relatat-o. Deci istoria nu-i a lui Ostap, nici a lui Belfast, nici a mea şi nici a voastră, ci a strămoşilor strămoşilor noştri. Cam ca Moldova, dar pe invers. 😀

 24. garcea says:

  da´ce ma, te deghizasei in limba si ai ajuns la concluzia ca nu motorizez bine? :))

 25. Lorena Lupu says:

  nu, mă deghizasem în lindic şi făceam audit de specialitate. 😀

 26. garcea says:

  Vorba unei profe de fizica “sensu´vi´lindic eu”.

 27. Bianca says:

  Presupun ca asta este un cosmar pe care l-ai avut, cand ai adormit in tren, in drum spre Cluj, inspirat de mirosul de la buda langa care era compartimentul tau. 😀

 28. Morom3t3 says:

  :::::::::)))))))))))))))))
  am fost pe-aproape. eu credeam ca e ghips :))))

 1. October 3, 2010

  […] here: Descarcerare Ostap […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: