Despre îngrijire personalizată

-Fată, tu ce cremă foloseşti?

-Marca X.

-Hai, mă, fată, de ce eşti nesimţită, am cumpărat şi eu marca X şi m-am umplut de coşuri? Ai vrut să mă sabotezi?

-Fată, uite poză cu marca X la mine pe noptieră şi uite şi clipuleţ video cu mine dând cu marca X pe faţă. Ai coşuri de nef*** ce eşti, marca X e regină.

-Chiar trebuia să-mi scoţi ochii că nu mă iubeşte Marcel, bruhuhuhuhu. Ce să fac, fată, nu toate suntem norocoase ca tine.

-Care norocoasă, fată, că Georgică mi-a cerut divorţul. Cică am prea mult succes şi nu se mai simte bărbatul din relaţie.

-Oricum ăla era un ratat, dă-l dracu’.

-Auzi, fată, nu vorbi aşa despre soţul meu!

-Păi, n-a cerut divorţul?

-Să vezi ce divorţ îţi iei tu dacă mă mai enervezi. Buboaso.

-Sunt buboasă din cauza cremei tale. Mincinoaso.

-Eu folosesc crema aia şi mă întreabă lumea ce vreme folosesc. Invidioaso.

-Eşti o vacă.

-Eşti o scroafă.

-Eşti o capră.

-Eşti o oaie.

-Eşti o… de-aia de care-şi punea Godină pe copertă.

-Semafor eşti tu cu toată familia ta!

-Da, fă, sunt semafor şi acum îţi arăt verde să te cari de-aici.

***

Pentru amiciţii care nu se destramă din cauza unei creme, se recomandă ca toată lumea să ţină seama de nişte lucruri: nu toate cremele funcţionează la fel pentru toată lumea. Pentru că există ten mai fresh şi ten mai matur. Există ten uscat, ten gras, ten mixt. Şi diverse combinaţii între, inclusiv tenul gras în zona T şi uscat ca şmirghelul în rest. Există riduri fine sau riduri profunde. Există ten mai flasc şi ten mai tonifiat.

Şi există substanţe active distincte, care tratează problemele pe care TU personal, cu tenul TĂU, le doreşti tratate.

Acum, poţi face teste cu 47890 de creme şi să vezi care sunt substanţele de care ai nevoie, sau poţi opta pentru un shortcut, iar respectivul shortcut se numeşte Youthier. Creatorul de cosmetice personalizate.

Dacă te duci pe site-ul Youthier, prima ofertă care-ţi sare sub nas e serul tău facial personalizat. Şi serul tău e creat în laboratorul lor, după ce completezi un chestionar. Ţi se cere să urci un selfie – unul fără filtre, pentru o evaluare cât mai corectă a feţei, şi dacă ţii neapărat să primeşti ingredientele ideale pentru tine, nu trişa. Apoi, ai întrebări esenţiale pentru selecţia de ingrediente, precum vârsta. Sau tipul de piele, de care am zis mai sus.

Şi, important, problemele pe care vrei să te concentrezi. Ca de exemplu, ridurile. Sau acneea. Sau pielea lăsată. Sau sebumul în exces. Poţi alege şi mai multe. Dacă ai pori prea largi, poţi alege să repari problema.

Şi mediul în care trăieşti, oraş sau sat, uscat sau umed, pentru că şi acestea sunt detalii care influenţează cum arată pielea unui om. Eşti întrebat cât de des foloseşti machiaj, pentru că, evident, machiajul e şi el un stres suplimentar pentru ten. Şi desigur, dacă foloseşti SPF, adică o cremă cu protecţie împotriva razelor ultraviolete în timpul zilei.

Apoi ţi se pun întrebări de viaţă personală, cum ar fi nivelul de stres şi numărul de ore dormite pe noapte.

Esenţial e să răspundeţi cât mai sincer, pentru că scopul testului nu e să păreţi frumoşi şi deştepţi ci ca, în final, oamenii să vă pregătească serul perfect pentru nevoile pielii voastre şi să nu vă mai certaţi ca la începutul acestui articol.

Ingredientele active Youthier sunt ingredientele active din cremele tale preferate, dar în combinaţia şi dozajul potrivit ţie. Există retinoizi pentru regenerarea tenului matur, acid hialuronic pentru hidratare şi riduri, vitamina B3 pentru tendinţe de îngrăşare a tenului şi pentru tendinţe acneice (de când aplic ser cu vitamina B3 nu mai am coşuri la menstruaţie, de exemplu), vitamina B5, un alt component hidratant şi antirid, peptide (care stimulează colagenul şi netezesc ridurile) şi multe, multe, multe alte ingrediente de calitate, în mare parte vitamine şi extracte de plante.

Având laborator propriu şi livrare la tine acasă, Youthier creează un produs construit pe nevoile tale descrise de tine, din cele mai bune ingrediente, la un preţ rezonabil, şi ţi-l livrează. Practic, elimină toţi middlemanii care periodic triplează preţul unui produs cosmetic.

Şi pentru că luna decembrie e luna cadourilor, Youthier îţi face cadou o reducere de 15%, pe care o poţi obţine accesând linkul de pe bannerul de mai jos şi cu codul Lorena15.

Atenţie! Vă ştiu romantici şi visători, de aceea mă citiţi pe mine.

ACCESEZI LINKUL DE MAI JOS.

APOI, CÂND AJUNGI LA COŞ, TASTEZI LORENA15, PENTRU 15% REDUCERE.

IAR ASTA, PÂNĂ PE 31 DECEMBRIE. 2022. Ora 23.59. Până-n Happy New Year.

Întâmpină noul an cu o piele radiantă, sănătoasă şi superbă.

***

Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube şi pe TikTok.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

1 Response

  1. December 21, 2022

    […] povesteam cu câteva articole în urmă despre conceptul de îngrijire personalizată a pielii. Aici. În sensul că, spre deosebire de companiile destinate consumului de masă, care propun un produs […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: