Despre sex work, cu un prieten

-Auzi, Lorena. Cum se face că o feministă ca tine, care pledează pentru educație și putere pentru femei, susține sex work?
-O feministă ca mine susține monetizarea oricărui skill la care excelezi, să îți faci o viață mai bună. Și se mai adaugă la asta excesul de deranj cu scop sexual pe care toate femeile îl îndură de la necunoscuți. De ce s-ar culca o femeie cu un bărbat necunoscut și care nu are de ce să o intereseze decât contra cost?
-Păi pe ăia poți să-i ignori.
-Fii sigur că-i ignor, dar înmulțește câte trei secunde de citit fiecare mesaj cu câți sunt, plus frustrarea că acești oameni au mintea îmbâcsită de sex și nu vor vizita niciodată pagina mea să mă citească, ci doar să inventeze tactici de hookup. Sex work ar lichida această permanentă insistență care ne tot bruiază viețile celor care nu suntem interesați.
-Păi da, dar sex work degradează.
-De ce, că vrei tu?
-Nu, dar obiectiv, știi că s-au făcut cercetări care să arate că păstrezi ceva din ADN-ul fiecărui bărbat cu care te culci?
-Și nu mai poți de grija lor. Dacă de mâine toate prostituatele Bucureștiului ți-ar oferi să facă sex gratis cu tine, ai avea drame de genul: vaaai, dar îți las ADN-ul meu?
-Dar nu despre asta e vorba.
-Ba fix despre asta. Dacă toate femeile care oferă servicii sexuale le-ar oferi gratuit de mâine, nu v-ar preocupa nici pe tine, nici pe alții ce spun cercetătorii englezi și ați trece la compostat pe bandă rulantă. Ceea ce demonstrează că nu morala și grija e problema voastră, ci ideea de a plăti.
-Da, dar nu e sănătos pentru ea.
-Păi dacă nu e sănătos, plătește-o fără să i-o tragi. Așa arăți că ești un bun creștin și chiar te cred că îți pasă de femeia aia și de morala socială.
-Păi da, dar tu ai dori ca fiică-ta să devină curvă?
-Nici tu nu ți-ai dori ca fiu-tu să devină gunoier, dar orice oraș are nevoie de serviciu de salubritate pentru a se menține nivelul de igienă. Și ține de fiecare dintre noi să oferim copiilor noștri opțiuni profesionale și de educație în așa fel, încât să nu fie nevoiți să devină sex workeri sau gunoieri. Iar cine ratează ca părinte să-și asume că asta e, l-a durut în c*r de viitorul copilului său și ăsta e rezultatul.
-Și atunci de ce se supără toate dacă sunt făcute curve? Am fost la una și mi-a explicat că ea nu e curvă, pentru că nu face blow job.
-Lol. Te-ai apucat s-o freci la cap că e curvă înainte sau după sex?
-Dar n-am fre…
-Hai, bro, las-o jos. Tu faci sex pe bani, mie îmi face o tanti curat pe bani. Și eu, ca și tine, cred că munca pe brânci în casele străinilor degradează sănătatea acelei doamne. Dar când văd casa lună, nu mă apuc să am această conversație idioată. Zic mersi că există și că îmi ia banii să facă o treabă la care nu se găsesc voluntari și pa.
-Dar știi că depresia e foarte mare la sex workers.
-Dada, așa vin homofobii să-mi explice de ce depresia e mare la LGBT. La ambele categorii, depresia e uriașă din cauza unui singur motiv: assholes like you. Care le fac viața iad.
-Eu nu….
-Serios, tu după un act sexual, cu testiculele proaspăt golite, în loc să zici mulțumesc frumos, te apuci s-o pistonezi mintal pe aia de ce e curvă? Și te mai miri că e depresivă? Industria sexului e necesară, să nu ne mai deranjeze necunoscuți și să putem trăi și noi pe internet în pace. Lăsați lucrătoarele sexuale în pace. Ar merita încadrare în grupa de muncă I, ca minerii.

***

 

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: