Am dat un interviu la EVZ Monden

Redacția Evenimentul Zilei are acum un mic studio de televiziune construit în interiorul redacției și face o emisiune online, numită EVZ Monden, în care discută ultimele scandaluri ale zilei.

M-au invitat și pe mine să le povestesc cum e să ți se urce tot internetul în cap pentru o simplă reclamă.

Iată.

*

Și iată și o versiune mai scurtă, pe vlogul lui Gabriel Fereșteanu, jurnalistul care a făcut interviul.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

7 Responses

 1. Ana says:

  Intervievator neprofesionist, nu este impartial, se vede clar ca ”te pișcă”, iar pornirea aceasta vine dintr-un loc din care el te judecă, degeaba spune opusul. Mai are de lucrat pana sa devina bun in ceea ce face.

 2. Lorena Lupu says:

  Sis, omul nu mă chemase să mă ajute. Nu e mama și nu e tata. (Nici mama nici tata nu m-au ajutat cine știe ce, btw). Mă chemase pentru shock value. Dar ce ai de făcut e ca-n poker: you play the hand that was dealt to you.

 3. Morbo says:

  Mda, era ok dacă făceau mișto de personaj l pe care îl interpretai în reclama. Cum facem de atâtea ori. Dar au întrecut limita de la care e justificat sa le-o dai și tu lor pe partea personala.

 4. Lorena Lupu says:

  Eu zic că I handled that well.

 5. Lady says:

  Ahhhhh, ce ma dispera ipocritii astia! “Vaaaai, Lorena dar cum vorbesti cu pi si pu?! Sunetm socati ca noi o sugem cu dedicatie dar pe ascuns!” Sa nu-ti schimbi niciodata stilul, Lupoaico! Ba chiar sa insisti. Nu e nicidecum vorba de vulgaritate, ci de talent! In gura si mana ta, :)))) pi si pu capata dimensiuni si calitati literare deosebite! Esti una dintre putinii ce-si permit asta, ca ai talent cu caru’! Cei care te ataca sunt complexati de faptul ca o femeie se poate exprima cu atata forta si talent, ca poate biciui cu cuvinte indiferent daca astea se cheama floare de piersic sau pi si pu!

 6. R. says:

  “Psychologists Kristin Jay of Marist College and Timothy Jay of Massachusetts College of Liberal Arts found that the skills to make up new swear words are closely related to having an extensive vocabulary and excellent language fluency. People with a high IQ tend to have both of these and are therefore good at coming up with novel swear words.” <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: