Despre violul rusesc

Azi vom trata alt subiect. Unul care ține mai mult de noi, fetele. Am și eu statistici la acest blog, văd că 65% dintre cititori sunt femei sau se identifică ca atare. Și adevărul e că mă bucur de lucrul ăsta. Sunt mii de programe și de siteuri făcute de bărbați pentru bărbați. O prietenă îmi spunea zilele trecute ce bine e că m-am băgat pe podcasting, pentru că majoritatea podcasturilor sunt ale unor bărbați care se tot invită între ei, ca un fel de labă în cerc.

Subiectul pe care îl vom discuta azi e modul absolut abject în care armata rusă folosește violul ca pe o nouă formă de abuz și nimicire a populației cotropite. În acest caz Ucraina, dar bunicile și străbunicile care au prins al doilea război mondial pot confirma că e exact ce s-a întâmplat și femeilor din satele românești. Au fost violate de soldați ruși, în grup, și faptul că Moldova e mai blondă și cu ochi mai albaștri decât restul țării se datorează, probabil, și faptului că a fost invadată mai des de ruși istoric, decât restul provinciilor.

Strict din punct de vedere militar, o armată nu are de ce să se atingă de civili femei. Dar dacă prinde în captivitate soldați femei, nu are de ce să le trateze diferit de soldații bărbați.

Dar, desigur, când vorbim de animale abrutizate prin spălare pe creier și propagandă patriarhală, femeile sunt doar o proprietate, un bun, un obiect pe care îl furi de la oponent, pe sistem davai ceas, davai palton, și de acest obiect, rusul înțelege că se poate folosi după cum crede de cuviință.

Au făcut-o cu româncele, în timpul “eliberării” din cadrul celui de-al doilea război mondial. Au făcut-o cu toate popoarele pe care le-au cotropit şi subjugat. Doar nu crede nimeni că acele multe ţări care au format odinioară URSS s-au adunat la un loc sub oblăduire rusească de bună voie.

Şi o fac în continuare, în anul de graţie 2022. Penru că, în viziunea patriarhală rusească, femeia în continuare nu e om, ci doar gaură umedă în care să-ţi bagi p***, animal fătător şi robot pentru treburi domestice.

De aceea nu le înţeleg pe toate vitele cornute femei care susţin mizeriile astea. Dacă Putin învinge Ucraina şi vine până la noi, iar soldaţii lui o prind la colţ pe Valentina Ion, care mai e şi blondă şi vag frumuşică, n-o să zică nici unul: Ia stai să intrăm pe Facebook, să vedem dacă nu cumva Valentina Ipn avea poză cu Putin la profil. O să-i doară la balubă de identitatea ei pentru că, repet, ruşii văd femeia ca pe ceva complet lipsit de identitate. Obiect colector de sloboz, obiect fătător de urmaşi vii şi animal de muncă, atât.

Drept care, soldaţii ruşi care ar prinde-o pe Valentina Ion la o cotitură în Bucureşti ar necinsti-o prin toate găurile, exact cum ar face cu oricare dintre voi. De aceea mă irită suplimentar halul ei de prostie oarbă. Ca şi al altor susţinătoare înfocate ale lui Putin. Fă, zdrenţe proaste, ideologia egalitariană a occidentului e cea care vă permite să trăiţi singure dacă vreţi voi, să munciţi şi să fiţi plătite egal cu bărbaţii şi să nu fiţi umilite pentru că preferaţi să faceţi contabilitatea încă unei firme şi să băgaţi frumos banii în buzunar, decât să irosiţi acel timp făcându-i ciorbă unui gigel care, drept mulţumire, să vă şi bată că n-aţi pus destulă sare.

Rusia e echivalentul femeii muncite de dimineaţa până seara neremunerat, în ideea că asta e obligaţia ei, şi deţinute cu drepturi exclusive de p***ărăul care o ia de la părinţi. Occidentul şi al său feminism au oferit o portavoce şi şanse tuturor târâturilor ăstora, tuturor năpârcilor ăstora infinit de proaste care nu ştiu cum să strice toate aceste şanse pentru alte femei, în speranţa complet deşartă că, dacă îl ling în prealabil în c… pe Putin, ăla le va da statut special.

Nu vă va da, proastelor. Nu vă va da. Soldaţii lor vă vor face cârpă de şters la penis exact cum procedează cu oricine altcineva, pentru că, dacă loteria genetică v-a dat vagin, sunteţi bunurile comunităţii.

La Tallinn (capitala Estoniei), femeile au ales să protesteze din solidaritate cu ucrainencele violate, cu mâinile legate, capetele acoperite de pungi negre și zona inghinală plină de vopsea roșie, adică exact modul în care sunt abuzate, în aceste zile, femeile din țara invadată “nobil” de Putin.

Şi unde nu se trezeşte o altă mugitoare:

:

Nu vreţi să ştiţi câtă furie îmi inspiră muieretul de acest tip. Dovada certă că, în anumite cazuri, misoginii au dreptate. Pasămite, pe gunoiul ăsta de Florentina n-o emoţionau câtuşi de puţin sutele, poate miile de violuri din ţara învecinată. Problema vacii ăsteia împuţite, a putorii ăsteia chinuite doar de teroarea conformismului şi a comodităţii mic-burgheze, era să nu reproducă şi femeile din România acest protest.

Un protest care să exprime solidaritatea cu femeile grav abuzate şi torturate ale unei naţiuni.

Cum punctam mai sus, mă scot din minţi orătăniile astea incapabile să gândească. Fără ele, am fi avut azi drepturi egale, am fi acţionat ferm şi unitar pentru propriile interese, şi atât poliţia, cât şi justiţia ar fi tratat altfel o femeie abuzată.

Dar pentru că există lăturile astea, încă te ia Garcea la mişto dacă îi spui că te hărţuieşte unul.

Bine, nu asta e problema. Cu cei care mă hărţuiesc mă descurc şi singură. Le f*t morţii, mamele şi dumnezeii până înţeleg că şi-au ales greşit ţinta. Dar cu boarfele astea putrede cu intelect de galinacee care susţin propaganda rusească şi practic invită violul până în curtea proprie am o mare problemă. Mai că îmi vine să iau un falus de fier, să îl aduc la incandescenţă, şi să le f*t pe toate în gură şi-n c*r alternativ până le vin minţile la cap. Să se prindă cam ce le aşteaptă dacă Ucraina cedează.

Da, am zis în gură şi-n c*r. Nu vreau să risc să le placă.

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie. Aici.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

  1. Iulian says:

    👏👏👏
    Modul în care rușii văd femeia este cel ortodox (mă refer la religie), fundamentalist ortodox. Însăși Biblia este plină de misoginism și discriminare.
    Ceea ce spui este perfect adevărat și orice război, purtat de oricine va aduce cu el astfel de oribilități. Întotdeauna.

  2. T E Busa says:

    Sînt sigur ca violenta sexuala se intimpla in fiecare conflict si pe unde e armata. Cele relatate in blog cam n-au valoarea la realitate. Ministra Ucraineanca care a afirmat evenimentele de asalt sexual contra fetelor si femeilor după scandal internațional a  fost forțat de Rada din Kiev să demisioneze . Una din sutele de linkuri la intimplare -https://www.newsweek.com/lyudmila-denisova-ukraine-commissioner-human-rights-removed-russian-sexual-assault-claims-1711680  Nici o armata nu e sfinta. Nici armata Romana – la intimplare un link   https://gwonline.unc.edu/node/5729Viol sexual  terminand cu moarte nu e ceva nou in Japonia ori Korea de Sud comis de armata Americana.Protestele a sute de mii de oameni nu au oprit asemenea evenimente. Iar in timpul războiului din Vietnam multe s-au întâmplat , ca si dezmăț de Aliații după 1945 in Germania. În Korea de Sud era datorie cetateneasca pina-n anii 60 ca femeile sa serveasca sexual trupele Americane. Vorbim de peste 1 milion de femei. Azi guvernele US si Korean platesc despagubiri ridicole pt victimele care mai trăiesc. 

    • Lorena Lupu says:

      tentativa ta de a scuza atrocităţi dovedeşte că eşti un căcat de om. sper să fii violat în curul ăla împuţit până faci rană şi mori sângerând, dacă vii aici să scuzi şi să justifici violul. sper să fii forţat să sugi pule murdare şi să îţi petreci ultimele momente de viaţă plângând într-un şanţ, retrăind iar şi iar senzaţia faptului că nişte animale proaste s-au folosit de corpul tău.
      Poate că asta te va face mai puţin gunoi prost.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading