Disclaimer

Luni, pe 24, am Povestiri din Miserupia. La Teatrul Tabu aka Legere Live – subsol, Piaţa Rosetti, 5, în beciul Hotelului Banatul.Ora 20.00.

Ăsta e afişul definitiv.

Nu credeam că o să ajung să cer asta, dar am o rugăminte. Am construit un moment de intro, cu o tanti mega ciufută (eu) care vinde bilete. Ştiţi tanti mega ciufute care vând bilete, ca alea de la Studio sau alea de la Sala Palatului? Bun. Identificaţi modelul cultural, acceptaţi convenţia şi nu intraţi în vorbă cu mine la modul “Ce-ai, Lorena, eşti supărată?”. Posibil, când o să-l joc la Cisnădioara, la Urlaţi şi la Sfântu Gheorghe, unde nu mă ştie nimeni, lumea va identifica ideea de tanti ciufută şi gata. Mai ales că ulterior se şi lămureşte de ce e ciufută tanti.

Dar nici nu veniţi cu un arţag mai mare decât al meu, cum a făcut un bou în prima seară, să lungim inutil începutul într-o ceartă de cocalari. Nu de alta, dar dacă mă obligaţi să iau foarte în serios rolul de tanti ciufută, pot să vă ard două palme, să vă arunc banii-n nas şi să vă dau afară – nu vreau asta. Nu mă interesează să explorez în profunzime personajul “tanti cea ciufută”, de faţă cu publicul meu – dar dacă mă veţi forţa, nu-mi prea daţi de ales. Luaţi-o ca pe o convenţie de joc şi intraţi în ea. Că dacă vă zbor pe uşă de la început, rataţi exact părţile frumoase de mai târziu.

Cam ca în viaţă. 🙂

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

3 Responses

  1. jademan says:

    Pe principiul: ‘now… ten minutes earlier’. Ov zi hollywood muviz. 😀

  2. jademan says:

    Deci, carevasăzică, piesa începe de pân’ a da banii. 😀 Drăguţ. 🙂

  3. butterfly attack says:

    Uneor sunt atat de politicoasa si draguta, incat pana si genul de tanti ciufute se poarta frumos, le induc asta pur si simplu…pentru ca sunt o doamna…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading