Despre unfriend

Nu înţeleg neam omul care, după un unfriend, se duce după celălalt să-l tragă la răspundere: “De ce mi-ai dat unfriend?”

Unu la mână: e o ţară liberă. Oamenii se împrietenesc cu vine vor, menţin relaţii cu cine li se pare interesant, apoi, după un timp, aceste relaţii se consumă de la sine şi încetează. E la fel de natural ca şi grija.

Doi la mână: eu prefer unfriend-ul decât heităreala. Voi respecta de o mie de ori mai mult un om care, dacă nu e de acord cu ce scriu, îmi dă un unfriend în linişte şi se face nevăzut, decât pe ţopârlanul agresiv care se dă prieten dar îmi umple peretele de mârlăneli. Reacţionez prost la strigături, vreau obiecţii decente şi / sau retrageri. Asta mi-s.

Trei: prefer unfriend-ul decât nepăsarea. Am 71 de pending friend requests. De ce să stăm unii în lista altora dacă de fapt nu ne agreăm şi nu avem nimic să ne spunem? Nu mai bine, în locul ăla ocupat zadarnic, să vină cineva cu care avem vibes simpatice?

Deci, facebook drag, eu nu ezit la unfriend. nu ezita nici tu. curăţenia e întotdeauna un lucru bun.

PS (fără legătură): reducere de sânziene la Miserupia.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

14 Responses

 1. laurentiucat says:

  cam ca in copilarie…”tu nu te mai joci cu noi!”, “de ce?”,”c-asa vreau eu!”.

 2. Fred says:

  Văd tot felul de articole și comentarii de la diverși cunoscuți online, supărați că x nu le răspunde la un mesaj, că le-a dat y unfriend, că nu știu ce zevzec le tot dă dislike pe unele bloguri. E trist când începem să ne consumăm nervii (ăia care cică nu se refac) pe copilării din astea.

 3. un domn says:

  asta a fost simpatica…am aflat ca zenza raggi ( mare actor porno ) a intrat la inchisoare…aflai ca il chema karim ceva …am dat search intr-o doara dupa el si am dat peste un blog cu nume de poezie legionara/nationalista “tinut “de o poeta/actrita pseudonimfomana pe care o curteaza tot felul de masculi romani infierbantati..pt a-ti scrie in stilul pe care se pare ca il preferi ( din motive de fronda usor adolescentina ) am a-ti spune :

  Fa esti foarte simpatica …ai reusit sa ma distrezi si e greu , de obicei , dupa o sticla de vin si un pachet de tigari.

  Apropos…nu vreau nici friend nici unfriend dar daca o sa scrii constant o sa mai trec pe aici sa ma amuz.Asta , desigur , Doamna daca imi permiteti… 🙂

 4. Sunt de acord! Și eu prefer unfriend decât critici nefondate…
  http://cristiandima.wordpress.com/2013/07/01/vreau-sa-fiu-arheolog/

 5. the owl says:

  Perfect adevarat. Dragoste cu de-a sila nu se poate.

 6. neax says:

  Cum se zice, pe la noi, în Africa de Sud, la cinema: Plimbă-l, băăă!

 7. f.m - simplu pentru tine says:

  De ce sa scrii un articol despre UNFRIEND ? cand poti sa scrii unul despre Add Friend :)))
  AXI PRESEDINTE , AXI PRESEDINTE , AXI PRESEDINTRE troll/ spam / M–e

 8. gheorgica says:

  Sambata am avut emotii. Merg io la BV sa vad festivalul de carte si sa iau o gura de aer. Afis mare in Piata Sfatului Concert Baniciu si …. Am ramas ce sa fac . Pana sa inceapa am dat roata pe la tarabe si cucoane. in parcare un porsche …nu rezist sa nu ma uit ca ……l. Pe scaunul din dreapta ce sa vad? … M-a fulgerat o emotie puternica… Lorena …statea tolanita si isi freca elitrele in bataia aerului conditionat… Am zis trebuie sa apara este aici si nu a spus nimik pe blog. Iluzie, apare proprietara…o baga in poseta,raspunde la tel, pleaca si imi lasa in nari parfum de porsche fara plumb . Vara capricioasa

 9. Eu nu vă înţeleg pe voi, ăştia care pierdeţi timpul pe facebook. 🙂 Măcar dacă ar fi pentru aşa ceva: 🙁

  http://dorintilica.blogspot.ro/

  Un copil nevăzător are nevoie de bani pentru operaţie. Dacă doar o sută cincizeci de mii cinci sute dintre noi ar dona câte UN LEU s-ar face suma. Se poate şi online, găsiţi pe blogul copilului.

 10. Denisa M. says:

  @neax

  cand mai facem sex?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: