Hai să vorbim despre pedofilie

De câte ori scriu un articol despre LGBTQ rights, hopa în scurt timp şi idiotul postac spălat pe creier care întreabă spumegând dacă promovăm şi pedofilia. Pentru că idiotul postac spălat pe creier caută foarte tare să pună semnul egal între minorităţile sexuale care-şi bazează intimitatea pe consimţământ adult, şi perversiunile de tipul corupţiei minorilor.

Şi totuşi, după cum o dovedeşte realitatea, nicăieri abuzul minorilor, consideraţi drept proprietăţi, nu e mai des întâlnit decât în patriarhatul clasic. O dovedesc căsătoriile cu fetiţe minore, la mahomedani. Încă îmi amintesc cum, când eram eu o mică, o parte dintre mamele divorţate refuzau să se recăsătorească, de teamă că noii soţi le vor viola fetiţele. Şi era plin patriarhat. Da, cât se poate de heteronormativ. Şi azi, o dovedesc ştirile cu copii violaţi de bărbaţi abrutizaţi, care ne colorează newsfeedul cât se poate de frecvent. Cum ar fi asta

Pentru mizeriile astea umane, un bărbat de 30 de ani, sau de 40, care violează foarte tradiţional şi heteronormativ o fiică, o nepoată, o vecină de 8, 12 sau 14 ani nu e pedofilie. Dacă victima e fetiţă, e cât se poate de kosher.

Dacă vă e lene să parcurgeţi ştirea: e vorba de un individ care şi-a violat fetiţa ani la rând, pe când aceasta avea 13 ani. Dar e ok, nu era LGBT, deci nu e pedofilie. (Eram ironică, analfabetule funcţional care tocmai te pregăteşti să mănânci kkt. Iar jegul ăla, un pedofil foarte hetero, tradiţional şi masculin, Coaliţia pentru Familie approved.)

Fetiţa a rămas după un timp gravidă şi, folosindu-se de naivitatea specifică, masculul nostru hetero, tradiţional şi masculin a convins-o să nu spună nimic nimănui, pentru că “face familia de ruşine”. A continuat să-şi abuzeze sexual fiica până pe la 18 ani, când aceasta a fugit cu alt bărbat. Şi a ameninţat-o că, dacă nu se întoarce, omoară copilul comun. Ăla cu care rămăsese fiica însărcinată. Da, copilul comun = şi copilul lui. În fond, dacă îţi violezi un copil, ce te împiedică să-l chiar omori pe al doilea.

Foarte mascul, foarte familist, foarte hetero, foarte tradiţional. Apoi vin idioţi să mănânce kkt cum că LGBT normalizează pedofilia.

Evident, o dată denunţat, jegul a început să se încurce în minciuni. Aşa cum fac îndeobşte jegurile. Că fetiţa de 13 ani “a consimţit”. De parcă un minor ar avea maturitatea necesară consimţământului. Că nu e fiica lui. Că blabla. Citiţi pe link că mă enervez. Foarte mascul, foarte familist, foarte hetero, foarte tradiţional să minţi cum respiri, când eşti prins cu mâţa în sac. Dar nu, LGBT sunt cei care normalizează pedofilia.

Nu, băi, gunoaielor, pedofilia există bine mersi în rândul tradiţionalilor, cu toată hărţuirea sexuală pe care o exercitaţi asupra minorelor, multe dintre ele chiar înrudite cu voi. A existat dintotdeauna şi va exista cât timp pxlele vor fi educate că pot lua cu japca orice femeie vor ei. Vor minore, desigur, că sunt mai lipsite de apărare.

Mbun.

Dacă fetiţa respectivă ar fi beneficiat de educaţie sexuală, ar fi recunoscut comportamentul abuziv şi prădător din partea tatălui din fazele incipiente, şi ar fi ştiut că poate cere sprijin. Altor adulţi din familie, sau dacă aceştia nu sunt disponibili, la protecţia copilului sau alte servicii de stat sau private pentru copii abuzaţi. Şi violul nu s-ar fi întâmplat.

Dacă fetiţa respectivă ar fi beneficiat de educaţie sexuală, ar fi ştiut că are dreptul să spună NU, iar acest NU trebuia respectat.

Dacă fetiţa respectivă ar fi beneficiat de educaţie sexuală, ar fi ştiut că trebuie să reclame prompt violul, şi să beneficieze de un plan B, sau un chiuretaj. În nici un caz să nu rămână gravidă cu omul care, în calitatea lui de părinte, ar fi trebuit s-o protejeze de alţi masculi, nu s-o corupă el.

Şi să nu îşi distrugă viaţa şi corpul dând naştere la 14 ani.

Şi să nu pună botul la vrăjeala dezgustătoare cu “ce va zice familia despre noi”.

Ce va zice familia despre tine, băi, infecţie, că tu erai adultul responsabil şi părintele. Eu nici măcar nu deţineam informaţie completă pentru a da un consimţământ valid la 13 ani.

***

Postacilor dacopaţi şi gunoaielor tradiţionale le place să abereze că Occidentul decadent şi divers încurajează pedofilia. Când colo, realitatea e exact invers. Occidentul decadent şi pro-LGBT educă atât de bine minorul legat de propriul corp, de cum procedează agresorii de diverse tipuri şi de locurile în care să se adreseze dacă îi atinge cineva măcar un fir de păr, încât nu ai nici o şansă să le zâmbeşti măcar cu două înţelesuri că, hopa, apare poliţia să te întrebe de sănătate.

Asta înseamnă prevenţia pedofiliei, respectiv educaţia sexuală.

Pentru că cel mai bun climat pentru menţinerea vulnerabilităţii copiilor şi a răspândirii pedofiliei este dat de  IGNORANŢĂ şi EDUCAŢIA TRADIŢIONALĂ SUBMISIVĂ. Nimic nu e mai periculos decât “faci ce spun eu” urmat de abuz corporal.

Până la urmă, care e cel mai evident simptom al unei ţări unde pedofilia îşi face mendrele nepedepsită, dacă nu numărul foarte mare de mame minore?

Nu, nu ne aduc LGBT pedofilia. O avem noi pe a noastră, şi e peste tot.

 

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

 

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

 

 

 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

  1. Maze says:

    Propunere: pt cei care au copilărit înainte de ’89, mîna sus cui i s-au întîmplat lucruri care azi ar întra în categoria “pedofilie” o/

  2. Daniela says:

    Mi-a placut articolul, noua romanilor ne place sa aratam cu degetul si sa ne vedem superior, si noi intre noi dar si cu strainii… astia suntem.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: