Vreau s-o pe doamna Zuckerberg

Dragă Mark.

Stau pe reţeaua ta de tot rahatul de ani buni. Tolerez strângând din dinţi toate filtrele corectitudinii politice şi exprimării cuminţite cu sila. Nu mai înjur, nu mai spun lucrurile aşa cum le simt, îmi formulez fiecare replică căutându-mi intens şi cu grijă cuvintele.

Şi totuşi, eu am banuri pentru bullying.

Niciodată în viaţa mea nu am intrat pe wallul nimănui cu intenţia de a împroşca ură şi venin.
Alţii pe wallul meu, cu miile.

Şi totuşi, eu am banuri pentru bullying.

Niciodată nu am dat mesaj privat cuiva cu intenţie inadecvată sau hărţuitoare. Niciodată nu am agasat în mesaje private, niciodată nu am insistat dobitoceşte, niciodată nu m-am oploşit ca râia pe timpul altuia.
Alţii faţă de mine da.

Şi totuşi, eu am banuri pentru bullying.

Dacă eu raportez o insultă cu multe propoziţii subordonate de la un idiot cu cont fake, îmi spui că nu e nimic neconform cu standardele comunităţii.

Dacă idiotul mă raportează pe mine că i-am spus să se care dracului de pe peretele meu, e total neconform cu standardele comunităţii.

Bully nu e ăla care agasează, hărţuieşte, presează, pisează, ci ăla care se apără.

De ce?

Pentru că ăla care se apără are reach organic, iar tu vrei să i-l omori cu totul. Şi să-l obligi pe om să plătească pentru a fi citit.

Chit că omul a priceput faza cu plătitul şi deja dă boost la postări, tot nu e de ajuns. Ideea e să-l jăpcăreşti complet, pentru orice click. Ca reachul să fie numai paid.

Iar pentru acest spectacol de lăcomie abjectă care te transformă în complice la bullying, dragă Mark, ţin să te informez; aş vrea foarte mult să o f** pe doamna Zuckerberg. Aka distinsa mă-ta.

Pentru că a eşuat în a insufla în tine şi altceva decât foamea necontrolată de bani.

Am bully-it eu vreodată pe cineva? Am tras eu vreodată de un om care nu dorea interacţiune cu mine? Am cerşit vreodată atenţie cu insulte pe peretele altuia? Am agresat eu vreodată verbal vreun alt om în alt mod decât în replică la vreo enormitate obscenă?

NU, în p***a doamnei Zuckerberg. Nu, niciodată.

Iar dacă jegoşii au tăcut de unii singuri şi s-au întors înapoi în tomberonul din care răsăriseră, am căutat eu să mai trag de conflict?

Nu, în p***a doamnei Zuckerberg. Nu, niciodată.

Şi atunci, cine morţii mă-tii e bully? Tu eşti cel mai mare bully, Mark Zuckerberg. Pentru că faci pact cu toţi bullies irelevanţi în a hărţui şi nimici munca unora care-şi văd de treburile lor.

Dar ştii care e poanta, nesătulule de bani?
Că niciunul dintre aceşti bullies nu va da boost post de măcar un cenţişor vreodată.

Faci ca popoarele primitive: tai pomul din rădăcină să-i haleşti toate fructele deodată.

Iar eu vreau teribil de tare s-o f**t pe doamna Zuckerberg. Că a crescut un jeg care, în secunda în care o femeie e hărţuită de un cretin pe net, e banată tot ea pentru bullying pentru că-l somează pe jeg să se dea jos de pe ea.

Scârboşii care postează insulte din lipsă de păsărică sunt doar nişte bieţi bolnavi needucaţi. Tu, însă, Zuckerberg, eşti bolnav cronic. De o lăcomie care îmi încreţeşte pielea.

Şi tu eşti cel mai scârbos dintre toţi.

***

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

3 Responses

  1. Ionelu Chelu says:

    Sunt prost şi sug pula.

  2. Ionelu Chelu says:

    Sunt prost şi sug pula.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: