Premiile “Mă Doare-n Cor”

N-am putut preciza chiar din titlu unde mă doare, pentru că cenzură, banuri, alea-alea. Dar mizez pe inteligenţa cititorului şi ştim şi eu şi voi unde mă doare.

Declarăm deschisă Ceremonia Anuală a Premiilor Mă Doare-n Cor, ediţia 2018. Categoriile acestei gale sunt:

Premiul Mă Doare-n Cor pentru Cel Mai Lamentabil Procuror Wannabe 

Semnalmente: întrebări agresive despre viaţă privată şi în general lucruri despre care nu are de ce să facă grija amor cu el.

Trofeu: Castravetele din foto, să aibă cu ce să-şi astâmpere nevoile erotice neasumate şi să nu mai recurgă la grijă, că uite.

Premiul Mă Doare-n Cor pentru Cel Mai Jalnic Încordac Wannabe 

Semnalmente: Zbiară la tine pe un ton superior nejustificat de zici că i-ai futut-o pe mă-sa şi ai uitat să-i oferi cele cinci bonuri de masă promise. Bine, nici mă-sa n-arăta ca pe Facebook, unde încă are la profil poza de la balul de absolvire, promoţia 1973.

Trofeu: Un ac de cusut stilizat. Întotdeauna mi-i imaginez pe ăştia ca pe baloane. Îi împungi şi fac poc.

Premiul Mă Doare-n Cor pentru Cel Mai Slinos Amorez Wannabe 

Semnalmente: Multe dâre inestetice de bale. Apoi, la punere la punct, ofuscare maximă.

Trofeu: Un imens OB de introdus în gură, să colecteze balele şi să-l ţină curat şi uscat. A se schimba din patru în patru ore. Chiar din trei în trei, în perioada mai abundentă.

Premiul Mă Doare-n Cor pentru Cel Mai Ofensat Butthurt Wannabe 

Semnalmente: Aoleu, vai, acest limbaj, aoleu, vai, aoleu, vai.

Trofeu: Un tub gigantic, stilizat, de Hemorzon. Fără Hemorzon, însă, că ăla poate ajuta nişte oameni cu nevoi reale.

Premiul Mă Doare-n Cor pentru Cel Mai Îndelung Pisălog 

Semnalmente: postează 57890543 de comentarii, ba chiar se repetă de câte opt ori, cu rahaturi pe care le-ai demontat deja prin argumente pe care n-a izbutit să le combată. Dacă la comentariul nr. 1.000.000 te saturi şi-l repezi,  ai fost ţărancă în mintea lui pe parcursul tuturor celor 999.999 de dinainte.

Trofeu: Un sul de papirus cu o factură gigantică, pentru tot timpul pe care a insistat să ţi-l consume. Pentru că, la o singură executare silită de genul ăsta, pisălogul ar învăţa să respecte timpul altuia şi să nu se oploşească precum râia căprească.

Premiul Mă Doare-n Cor Pentru Unfollowerul Gălăgios 

“Îţi dau unfollow!”. N-a zis niciodată cineva pe care chiar voiai să-l păstrezi şi aveai motive concrete să-l regreţi.

Cu cât e cineva mai parazitar, mai scârbos în reacţii, mai indezirabil şi mai stresant, cu atât face panaramă mai urâtă că pleacă.

Trofeu: o batistă de despărţire. Folosită. Exact ca pe Primăria Capitalei, m-a luat prin surprindere noul val de frig, şi nu pot oferi decât batiste intens folosite. Dar tot e mai mult beneficiu decât îmi oferă mie idioţii la care fac referire

Premiul Mă Doare-n Cor Pentru Clientul Nesatisfăcut al Anului 

Ăsta are mereu de dat indicaţii: ce să faci, ce să scrii, cum să scrii, ce subiecte să mai abordezi şi aşa mai departe. Dacă-şi pierde câinele, dacă un cocalar în trecere o înjură pe mă-sa sau dacă se ceartă la muncă, automat ştie mailboxul tău, să te pistoneze.

Interesant e că îl ştie numai când e vorba de cerut. Nici prin minte nu i-ar trece să arunce un ochi în sidebar, să vadă icon-ul de Paypal şi să justifice pretenţiile cu ceva.

Trofeu: Un deget mijlociu vertical. Self-explanatory.

Premiul Mă Doare-n Cor pentru Pacientul Moca al Anului 

Semnalmente: Se oploşeşte la tine-n mesageria privată şi începe să turuie. Lung. Foarte lung. Nu întreabă: “Crezi că te interesează povestea mea?”. Logic că te interesează, ce pula ta, ai cumva altă treabă? De fiecare dată când are el / ea chef de turuit, timpul şi atenţia ta sunt subînţelese, în cantităţi nelimitate.

Şi NICIODATĂ nu merge ceva de genul: îţi zic în două fraze, apoi te las în morţii tăi. Fuck no. Pacientul moca solicită de la tine servicii complete de terapie. Mai rămâne să ceară şi aviz psihologic, la final.

Trofeu: O rolă de leucoplast stilizată.

Premiul Mă Doare-n Cor pentru Linkul Pe Care Nu L-am Cerut 

Semnalmente: Mesaje private constând din link. Video. Foto. Alt video. Alte trei foto. Link cu Slăbire Miraculoasă în Trei Paşi Simpli. Poză cu trandafiri. Daţi acest mesaj mai departe că aveţi ghinion şapte ani. “bună.” Poză cu cafea. Poză cu răsărit de soare.
Zici că omul n-are perete. Sau are impresia că wallul lui e mesageria privată cu tine.

Trofeu: Un set de unghii acrilice lungi, cu câte un tablou clasic celebru pictat pe fiecare dintre ele. Să-i ţină degetele departe de tastatură.

Şi acum, imnul comun de sărbătorire a laureaţilor:

“Mă doareeee-n coooor

Sfâşietoooor

Ay, ay, ay, ay,

Flori de mai

Vânt îmbietor

Mă doare-n cooooooor”.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: