Doamne jefuieeeeeşte!

În condiţiile în care prietenii mei medici tineri stau în cele mai mizere chirii posibile, în condiţiile în care nici naiba nu se face profesor, pentru că e o meserie plătită mizerabil, şi tocmai de aceea, generaţiile tinere încap pe ghearele ultimilor idioţi care nu au găsit altceva de muncă, PSD-ul, acest partid de cretini siniştri, vrea să elimine impozitele popimii. Iaca.

Tot pe ale popimii, oameni buni. Pe ale popimii care, în plină criză, îşi înalţă fără ruşine Catedrala Mântuirii Neamului. Ale popimii care nu botează, nu spovedeşte, nu împărtăşeşte şi nu înmormântează fără o căruţă de bani. Pentru care, evident, nu dă bon. Pe ale popimii care, contrar principiilor unei religii care predică să te lepezi de cele lumeşti, jăpcăreşte pe faţă şi care a transformat BOR în cea mai profitabilă afacere a ţării. Direct din buzunarul prostului de rând care, în loc să pună osul la treabă, stă cu dânsa-n sus şi se roagă la Dumnezeu să-l miluiască.

PSD, vă rog eu frumos, faceţi omenirii un bine şi sinucideţi-vă în masă. Şi insist, asta o spune un om care n-a făcut niciodată politică. Pur şi simplu, idioţeniile pe care le propuneţi în lanţ de când aţi găbjit puterea mă scârbesc.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

37 Responses

 1. indubitabel says:

  Să nu uităm că PSD se pretinde un partid de stânga şi, doctrinar, n-ar trebui să fie prea ataşaţi de cei în sutane.

 2. Bayar Ali says:

  “Dânsa”? Ce s-a intamplat? Frica de Dumnezeu?

 3. iisus ii sus says:

  cata hula credeti ca vor mai rabda maicuta mea+sfantu’ ciprian? preotii-s mesagerii mei, se pot pisa pe voi dupa bunul lor plac. lasati prostii sa vina la mine.

  p.s. amin, pace voua si tetraes bahtalo.

 4. Denisa M. says:

  da de MRU care a mancat pe bani publici friptane de vaca japoneza Kobe de 1000 de euro kilu si vodca scumpa si icre negre in timp ce poporul murea de foame de ce nu zici? da de Basescu care a bagat bani publici in luxul desantat din vila poporului Dante care sa-i ramana lui si celor doua pupeze ale lui de ce iarasi taci?

  • Lorena Lupu says:

   credeam că s-a stabilit destul de clar că vila Dante avea funcţie de protocol pentru invitaţi străini. şi că Băsescu locuieşte la Lac 3.

   http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Manipularea_televizata_-Vila_lui_Basescu_0_743326063.html#

   Watch less Antena 3.

   • Denisa M. says:

    “Împreună cu mai mulţi jurnalişti acreditaţi la Palatul Victoria, Ponta a mers la Vila Dante a RA-APPS, unde le-a spus că are date că acest imobil a fost pregătit, cu reparaţii din bani publici de peste un milion euro, ca viitoare locuinţă a lui Traian Băsescu la finele mandatului”

    http://www.antena3.ro/romania/ponta-vizita-inopinata-la-vila-de-lux-renovata-din-banii-statului-special-pentru-basescu-177167.html

    Cand a spus cele de mai sus, domnul Ponta ocupa functia de prim ministru. Cum puteti sa credeti ca un prim ministru al Romaniei si-ar permite sa vorbeasca vorbe fara ca aceste vorbe sa nu fie beton acoperite in dovezi?

    • Lorena Lupu says:

     :))) genială glumă.

    • zippo says:

     “Cum puteti sa credeti ca un prim ministru al Romaniei si-ar permite sa vorbeasca vorbe fara ca aceste vorbe sa nu fie beton acoperite in dovezi?”

     asa cum a mintit cu nerusinare in ce priveste masteratul si doctoratul avut. ce zicea atunci.. a da.. ca base e de vina.

    • batman says:

     cine pula lu’ calache e DOMNUL ponta?

    • Strajnik says:

     Denisa M.
     O hi mancat inchipuitu’ cela cu ifose priftane de 1000 di oiro kilu’ Si pi deasupra s-o mai si samponat/spreiat di 300 di mii di oiro…
     Totusi, nu poti trece cu vederea ca idolul tau, Ponta, tocma’ ce-o fo’ nas la Valcea.
     La fiul unuia de-i zice Vasile a lui Gorun…
     Care o terorizat beata capitala di giudet cam do’o cincinale…
     Lorena, ce-ar fi ca subiectele celea cu biserici/popi sa ramana TABU pentru tini…Mai ales ca in cazul de fata nu popii sunt cei mai di vina…Ci un politician, tanar dupe buletin da’ imbatranit in rele… Cu initiativa ‘ceasta, potlogaru vrea sa-i inhame pi popi la treaba si sa adune voturi pentru partidul dumisale. Ceteste remarcile la obiect ale lui Rogozanu…
     Situatia imi aduce aminte de Crestin Democratia italiana(decedata definitiv in prezent) cu popi in coada. Si mai e o chestiune. Eleganta ce se afla in mare suferinta…
     Promit un text de-al lui Geo Bogza(1935?) ” Preturi maximale la biserici”
     http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/generatia-de-bani-gata-isi-ia-avint-bisericesc-84755.html

    • Augustina Popovici says:

     Denisă! Tu pizdă! Ai cuvântul președintelui și cuvântul prim ministrului. Păi mata pui la îndoială cuvântul la ditamai președintele față la un căcat de prim ministru care îl schimbi?

    • Denisa M. says:

     Augustino, auzi fa, tu sa nu ma iei pe mine cu tu pizda ca-mi pun prietenii sa-si bage pulile in dumnezeii ma-tii de stoarfa cracanata care esti tu stoarfa cracanata.
     Proasto!

    • Strajnik says:

     “Denisă! Tu pizdă!” Ca sa citez exact…Batrana, adaug io…
     Mosh Teodorescu(nu ca eu ash hi mai tinerel) are un text exceptional despre “inchpuit” (MRU sa ne intelegem) pe vox publica… Te poate ajuta subsantial in propaganda cu care te-o insarcinat partidu’. Iaca:

     “Strîngeţi cureaua pentru protocolul lui Ungureanu
     vezi toate articolele de Cristian Teodorescu
     19 Sep la 13:20 85 comentarii 1642 vizualizari.
     Cum să nu vrea MRU carieră politică după ce s-a spurcat la delicatese pe banii patriei? Cum să nu viseze el să devină preşedintele României cînd a văzut ce-i poate aduce protocolul de premier, la vreme de criză?

     Doar prezervative şi dame de companie nu şi-a comandat din bani publici acest pleşcar al pleşcarilor cît a fost ministru şi sfătuia poporul să strîngă cureaua, strigînd la babele îngropate sub nămeţi să iasă cu lopata la treabă. Lista lui de preferinţe satisfăcute de la buget i-ar face să crape de invidie pe mafioţii rusnaci care nu ştiu pe ce să-şi mai cheltuiască banii. Cu deosebirea că mafioţii fac lux pe banii lor, în timp ce MRU şi-i ocrotea pe-ai lui cu o avariţie care-l făcea să-şi bage pînă şi dezodorantele, pieptenele cu dinţi mici şi papucii la cheltuielile de protocol.

     De unde-i vine acestui bugetar-de-cînd-se-ştie ideea că nimic nu e prea scump pentru el, cu condiţia să-i achite statul hachiţele? L-a inspirat Elena Udrea sau atmosfera de la Vila Dante după reparaţia capitală? O inspiraţie care le-a umplut plămînii şi miniştrilor săi, încît nu s-a scandalizat nici unul dintre ei de pretenţiile Ungureanului.

     I-a bătut măcar o dată obrazul Băsescu, cel care le ştie pe toate, după ce l-a pus premier şi-a văzut în ce whisky de whisky îşi îneacă Ungureanu amarul că nu-i aduce Blejnar mai mulţi bani la buget? A auzit-o careva zilele astea pe Monica Macovei scoţînd vreo vorbuliţă critică la adresa acestui premier al vacilor de Kobe? Unde sînt intelectualii care se dădeau de ceasul morţii că „merituosul şi atît de modestul” Ungureanu a fost dat jos? Ce zic civicii care aşteaptă mîntuirea de la el?

     Or fi crezînd şi ăştia, ca MRU, că cele zece miliarde de lei vechi cheltuite pentru protocolul lui în două luni şi 11 zile de şedere la Palatul Victoria sînt, cum zicea el, prostioare? În Codul penal, carte pentru mitocani, prostioarele astea se numesc abuz de funcţie în vederea obţinerii de foloase necuvenite. Dar cum să-l deranjeze procurorii lui Morar pe acest stîlp al României Drepte care, între două discursuri împotriva curupţiei şi a nesimţirii politicienilor, îşi pregăteşte lista protocolului de la Cotroceni, de la papuci, la caviar!”

     Ei, ce zici?
     Pe mosh Teodorescu il mai viziteaza, cateodata talentul…
     La fel de rar ca si erectia matinala..

    • Augustina Popovici says:

     Denisă! Tu, pizdă! Taci, fă!

 5. E vorba de popi sau de Biserică? Sau mai bine zis (se poate citi întrebat) e vorba de popi sau de Dumnezeu?

 6. neax says:

  Din 1990 încoace, văd acelaşi lucru în toate cătunele, satele şi cartierele care nu au dispensar, grădiniţă, şcoală sau puşcărie: biserici noi, cu turle poleite, aproape la fel de înalte ca casa popii care slujeşte acolo.
  Culmea e biserica aia cu turlă suflată cu aur ridicată în plin câmp, pe DN1, după Băicoi, în locul pe unde îşi fac veacul fetele.

  • Strajnik says:

   neax…
   Cladirea ceea asezata langa DN1 n-are legatura cu BOR… In fond, traim intr-o tara libera unde libertatea constiintei e garantata di sfanta Constitutiune (art.29).Asa incat orice ticnit se poate inchipui un Mesia in cautare de discipoli In acelasi loc se manifesta plenar un alt drept prevazut de art 26 din acelasi text fundamental:”Dreptul la viata intima (familiala) si privata”. D’aia nici Militia nu se baga si, uneori, incurajeaza aceste manifestari, absolut dezinteresat…

   • neax says:

    Nu e ortodoxă? Oricum, aş prefera să văd dispensare, grădiniţe, şcoli sau puşcării care să aibă legătură cu BOR. Să fie înfiinţate şi gestionate de BOR.

 7. neax says:

  Ba da, ai făcut aproape mereu politică. Deşi nu ai carnet de membru, nu ai fost cu lozinci la miting, nu ai suflat în hidrantul lui Vântu, nu ai scris în seara dinaintea alegerilor că ar fi bine să votăm te miri ce tiriplici scos din prohab de Iliescu şi împins înainte cu cârja de Vântu.
  Ai făcut prin fapte apologia self-made-man-ului, a meritocraţiei, a unui sistem de valori pus cu picioarele în jos şi capul în sus.
  Asta se cheamă că ai făcut mereu politică.

 8. Strajnik says:

  Aveti acilea textul promis. Geo Bogza, 1935. Cum nu circula pi internet(ca nu-l pesese nimeni) de acu ‘nainte…liber. Remarcati eleganta textului si formularea mai mult decat binevoitoare “unii preoti”…In text lipseste cu desavarsire formularea popi/popa.

  ” PRETURI MAXIMALE LA BISERICI

  Ministerul de Interne care in ultima analiza e ministerul sigurantei si al politiilor, deci al ordinei publice, a trimis Ministerului Cultelor care si el in ultima analiza e ministerul raporturilor dintre oameni si Dumnezeu, o adresa pe cat de oficiala pe atat de subversiva. Daca afirmatiile din aceasta adresa ar fi fost facute de un simplu particular, s’ar fi spus ca sunt o grosolana calomnie. Dar iata ca insusi Ministerul de Interne indrazneste sa vorbeasca de rau una din institutiile fundamentale ale statului.
  Desigur ca si Ministerul Cultelor ar fi putut raspunde cu atat de faimosul si, in cazul de fata, atat de indreptatitul dicton: Vede paiul din ochiul altuia si nu-l supara barna din ochiul lui. Dar sa lasam barnele, despre care daca am vorbi, inca s’ar mai putea spune ca totul nu-I decat o calomnie, si sa ne intoarcem la paie, existenta acestora fiind confirmata oficial.
  Ministerul de Interne a gasit multe paie in ochii Ministerului Cultelor. Cel mai gros ar fi preturile exagerate pe care unii preoti, neputindu-si infrana dragostea de arginti, le pretind credinciosilor pentru diferite slujbe in general, si pentru aceea de inmormantare in special.
  Pentruca mai ales cu acest prilej ii au la mana pe pacatosii de credinciosi. Cand vreunul dintre ei vrea sa traga chiulul si sa nu dea decat cateva sute de lei, e chemat la realitate in modul cel mai brutal: “Fara doua mii de lei nu-ti scot mortul din casa”
  “Fara doua mii de lei nu-ti scot mortul din casa” e o drastica formula pe care au auzit-o indeajuns taranii romani. Plata are loc inainte si, ca si automatele de bomboane, mana preotului nu se misca pentru a face semnul crucii peste raposat, pana ce n’a fost varita in ea suma fixata. Sunt oameni care cred ca mortul nu va sta linistit in groapa daca nu e inmormantat cu participarea unui preot. Dar daca ei cred astfel, e imoral sa le fie exploatata credinta, sa fie pusa o femeie, pentru a-si ingropa barbatul dupa datina, sa-si vanda vaca din curte.
  Sunt unii preoti care nu inteleg ca daca taranii n’au putut aduce un doctor sa cerceteze omul cat mai era in viata si mai avea poate zile de trait, cu atat mai putin o sa poata plati pentru o inmormantare o suma cu care ar fi putut fi consultati patru profesori universitari. Ministerul de Interne, care e un minister realist, si-a dat seama ca in asemenea conditii oamenii isi pot pierde credinta, si cum statul are nevoie de biserica tot atat de mult ca si de politie, cere Ministerului Cultelor sa fixeze pentru botezuri, cununii, inmormantari si celelalte slujbe, preturi maximale.
  Asa dar, ne-a fost dat sa vedem, ca la pravalii pe timp de specula, preturi maximale la biserici.”

  GEO BOGZA, 1935.

   • Strajnik says:

    Don’soara Lupu…
    Te rog sa remarci eleganta lui Geo Bogza.
    Desi era un om de stanga(rosu adica) se poate spune, fara teama de a gresi, ca genialul reporter era cam negru in cerul gurii…
    In nici o imprejurare nu devenea violent in limbaj. Chestiune de maniere (ale timpului sau) a caror disparitie o deplingem in ziua de azi…Tocmai a batut de ora cinci antemeridiane…Plec sa-mi fac cafeaua…

 9. scorchfield says:

  Eram micuț când bunica mă lega de dânsa pentru a merge la biserică.
  Pe valea Oltului, poate chiar la mijlocul lui, o bisericuță frumoasă clădită între marile războaie primea un preot o dată la două săptămâni (era criză de popi pe vremea ceea).
  N-am uitat niciodată cum la sfârșitul slujbei, nu uita să amintească enoriașilor că trebuie să se roage pentru „conducătorul iubit al acestui popor prealuminat”. Și-i pomea și numele, și numele ei mai apoi… era Nicolae și Elena, nume dealtfel foarte frumoase pentru acest popor care acum a devenit „iluminat”.

  • Nautilus says:

   Formularea corectă era “pentru conducătorii Republicii Socialiste România, Domnului să ne rugăm”. Nu era nevoie de mai multe precizări, publicul ştia că sunt doi la număr.

   ~Nautilus

 10. epo says:

  Imi place comentariile tale.

  ~Epo

 11. mirceavladut says:

  Toti politicienii vor sa castige sprijinul electoral al popilor. Si popii sunt din ce in ce mai politicieni. Amandoua categoriile, impreuna cu interlopii, conduc Romania. De ce? Pentru ca le merge.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: