Dragă Eloa,

Citesc aici că vrei să ne laşi… Pt. că ai câţiva obsedaţi care au o singură plăcere în viaţa lor altminteri seacă şi pustie: aceea de a te boscorodi pe tine.

Înainte de a veni aici, aveam un blog pe Yahoo 360, unde se puteau trimite şi mesaje private. Şi unde, de la un moment dat, am început să primesc regulat cele mai oribile înjurături de la un individ. Azi aşa, mâine şi mai încolo, într-o bună zi, individul a hotărât să “go public”. Şi iată ce a făcut el dintr-o banală postare glumeaţă despre nume ungureşti:

…dar să nu generalizăm
lorena lupu: pt mine toti ungurii sunt kovacs
simona radoi: pt mine sunt loţi
lorena lupu:
simona radoi: adica, Laszlo
lorena lupu: da, stiu
lorena lupu: .users online
Tags: | Edit Tags

Sunday January 13, 2008 – 08:27pm (EET) Edit | Delete

Comments

(135 total) Post a Comment

1 – 50 of 135 First | < Prev | Next > | Last

mie-mi place csangor

Sunday January 13, 2008 – 08:44pm (EET) Remove Comment

da, e un nume frumos.

Sunday January 13, 2008 – 08:46pm (EET) Remove Comment

pentru mine toti pamantenii mi se par muritori

Sunday January 13, 2008 – 03:24pm (PST) Remove Comment

şi efemeri, nu? 🙂

Monday January 14, 2008 – 06:37am (EET) Remove Comment

mie imi place de mori, de juji, de suzi, de ildi, de erji etc etc! mie de fapt imi cam place de unguroaice!

Sunday January 13, 2008 – 09:59pm (PST) Remove Comment

şi mie.

Monday January 14, 2008 – 10:34am (EET) Remove Comment

pista si GÉZA is favoritele mele, da se pot alege de aici http://www.behindthename.com/nmc/hun.php si altele

Monday January 14, 2008 – 03:37pm (CET) Remove Comment

da, ştiu. te rog sesizează că discuţia de pe mess era condimentată cu râs pe tăvălitelea.

Monday January 14, 2008 – 08:06pm (EET) Remove Comment

Mie imi place Bleda, ca nume, insa ungurii nu imi plac deloc. Mortem de supra!

Monday January 14, 2008 – 08:30pm (EET) Remove Comment

Dar ce ţi-au făcut ţie ungurii, voinicule?

Monday January 14, 2008 – 10:06pm (EET) Remove Comment

Toti ungurii pe care ii cunosc eu sunt terminati, incepand de la vecinul meu de deasupra caruia ii plutea mocheta in sufragerie si spunea ca nu m-a inundat, pana la idiotu de la alba iulia, care mi-a zis de 1 decembrie ca e micu 56 de mii. Nu ii inghit pe aia pe care ii cunosc, ergo exista sanse mari ca si restu slehtei lor sa fie de imbecili.

Monday January 14, 2008 – 10:41pm (EET) Remove Comment

o carte
de nicoleta in data de 2007-11-20 12:45:43
Pentru mine O CARTE inseamna ceva din care am ce invata! Ce as putea invata dintr-o asemenea carte? Cu asemenea expresii – cuvinte, care pentru mine nu au loc pe o hartIe!Si o domnisoara timida…precis nu-si poate trai viata si atunci a optat pentru asemnea grozovii – in partea opusa a vietii! Fereasca Dumnezeu! Unde mai pui, e si Postul Craciunului, cand trebuie, mai abitir ca oricand, sa ne PURIFICAM, sufletul, mintea, corpul.Domnisoara scriitoare, actrita, ce-oi fi matale, TRATEAZA-TE REPEDE!

Monday January 14, 2008 – 10:57pm (EET) Remove Comment

Recenzie bliţ :
o scriitoare de doi bani
de mimi in data de 2007-11-23 14:13:00
Mi-e sila…
http://www.adevarul.ro/articole/pledoarie-pentru-iubirea-homosexuala/332565

(Văd că nu duci lipsă de admiratori – te-au cam mirosit oamenii)
P.S. Explică-mi şi mie cum te poţi lăuda că eşti depravată.

Monday January 14, 2008 – 11:01pm (EET) Remove Comment

ptr mine is szazi :d

Monday January 14, 2008 – 11:47pm (EET) Remove Comment

doomy: da. există cazuri şi cazuri. şi eu îşi pot cita o mie de români imbecili – cum ar fi comentatorul de după tine – dar asta nu dovedeşte nimic. Sunt doar cazuri.

obsedatule, ai revenit? ce să spun… nouă mesaje publice şi două private. Îmi imaginez cât ţi-ai stors creieraşii tăi aţoşi ca să le compui. oricum, te caracterizează pe tine, nu pe mine. ca şi opiniile celor două ţărănci pe care mi le citezi.

larisa: szasz înseamnă sas, nu? deci, ungurul tău preferat e sasul? :)))

Tuesday January 15, 2008 – 12:18am (EET) Remove Comment

csongor rulz! dar nici cu töhötöm nu mi-e rusine… iar la fete, gyopar si orsolya. nu ca noi romanii n-am avea si noi falitzii nostri onomastici… cum pielea mea putea sa-si boteze careva copilul menumorut, chiar si pe vremea aia?
acuma pe bune, numele unguresc cel mai plin de personalitate mi se pare arpad. imi sugereaza putere. si-mi spunea cineva ca echivalentul lui in romaneste ar fi radu? ntz, nu cred. radu e nume de familist, domestic, cu plasa de cumparaturi in mina si abonament la ziarul local. arpad, in schimb… arpad calareste, bea de stinge si fute tot ce prinde. si moare tinar, ucis intr-un duel cu buzdugane. ar fi interesant un studiu pe tema asta: ce concluzii poti trage despre careva in functie de felul in care asociaza liber pornind de la un nume sau de la un cuvint?

Tuesday January 15, 2008 – 12:55am (EET) Remove Comment

big b, genial ca întotdeauna. :)). horia: personalitate plină de viaţă şi ghiduşie – pornind de la asocierea cu “hora”, inventiv şi exploziv, râde cât poate şi de tot ce poate.

dar numele meu unguresc preferat rămâne Zoltan.

Tuesday January 15, 2008 – 01:12am (EET) Remove Comment

Măi, aparent lucrurile nebune ale lumii (ţărăncile invocate peiorativ) sunt chemate să le facă de ruşine pe cele “înţelepte” (în speţă pe tine).
Iată ce are o ţărancă şi ţie îţi lipseşte cu desăvârşire – bun simţ. Ce zici ? 🙂

Tuesday January 15, 2008 – 07:11pm (EET) Remove Comment

Mi se pare de-a dreptul penibil să îmi vorbeşti TU de bun-simţ. Tu, care îmi invadezi blogul (ergo, teritoriul meu personal), de injurii penibile. De jigniri de doi bani. De dejecţiuni ale gândirii. Şi după toate aceste grosolănii (mii de mesaje private şi publice), mai ai şi tupeul ordinar să invoci bunul-simţ! Looool!

Şi faptul că două mitocance de doi bani încearcă să atragă atenţia asupra lor, parazitând un articol despre mine – aşa cum faci şi tu, parazitându-mi blogul cu obsesiile tale, nu mă face de ruşine pe mine, ci pe voi. Pentru că vă arată exact ceea ce sunteţi: trei rataţi luptând pentru un strop de atenţie.

Tuesday January 15, 2008 – 07:21pm (EET) Remove Comment

Eu ţi-am adus injurii pentru că nu mă puteam opri din indignare – scriam şi râdeam-plângeam când îţi postam. Am exagerat-faţă de mine. Mă gândeam la ghinionul unei minţi tinere care, rătăcind prin librărie ar da întâmplător peste mizeriile tale. Evident, niciun om care-şi ie cât de cât în fire n-ar citi mai multe de 2 fraze din minune. Dar se poate ca tu :))) s-ajungi la el, la un astfel de tânăr, înainte lui Platon să zicem. Ştii ce-i rău în asta – că nu înţelegi ce e catastrofic într-o asemenea întâmplare.
Eu sunt convins că e vorba de o editură falimentară – asta care te-a publicat – şi în consecinţă nulităţile tale obscene nu riscă să să polueze peste limite.
Oricum, şi Gallimard de te-ar publica prin absurd – lipsa de talent te-ar sufoca în faşă. Ahh, dar vorbim de francezi – ne luăm nasul la puratre…

Tuesday January 15, 2008 – 07:28pm (EET) Remove Comment

În ce priveşte ataccurile la persoană – îţi recomand tehnica mea – aşteaptă să public 2 volume cu prostii ca să ai argumente solide. Ştii cum e – negrul dur pe albul pur – aşa te-ai invalidat tu. Când mă gândesc la tine îmi vine să mă chircesc de frică şi de ruşine – ce ţi-ai făcut şi cum vei lupta toată viaţa ca să te justifici. Cine te-ai crezut, Labiş ? Îţi sugerez titlul următorului tău volum “Mii de scuze tardive”
La 40 de ani ai să plângi că ai fost proastă în tinereţe – le ce-ţi vor folosi lacrimile ? Ai să plângi zic – asta dacă-ţi va veni mintea la cap – ştii cum se zice – Lupu-şi schimbă părul dar năravul ba…

Deh, nu poţi cere omului să fie două: şi tânăr şi cu minte

Tuesday January 15, 2008 – 07:37pm (EET) Remove Comment

Pentru nimic în lume n-aş dori genul de atenţie pe care o primeşti tu (cel puţin din partea mea) – ca un mic detaliu, personal, cred mai degrabă în virtuţile anonimatului şi ale mântuirii în pustiu. 🙂

Îţi repet, nu am nicio obsesie în ce te priveşte – am însă o lehamite de nedescris – am regurgitat pe tastatură (am “borât” ca să vorbesc în argoul tău – să-mi fie cu iertare stilul colocvial)
Eu nici să mă baţi cu parul n-aş scrie 2 volume deşi n-am nicio îndoială că dac-aş fi forţat s-o fac, aş deveni un clasic pe lângă tine- nu eu, orice om de bun simţ, ţărăncile alea care ţi-au parazitat blogul, elevul care scrie în clasa a II-a , cu_minte “Ana are mere” (ce frumos sună).

Parol !

Tuesday January 15, 2008 – 07:47pm (EET) Remove Comment

N-o să publici niciodată două volume, dintr-un motiv f. simplu: că nu ai talent să le scrii. Rataţii nu sunt capabili să creeze lucruri, doar să-i denigreze pe cei care le fac.
Ca dovadă: vii pe un blog unde nu te-a invitat nimeni, şi hărţuieşti un om care îşi vede liniştit de arta lui cu tot soiul de aberaţii penibile. Iată unde duc frustrările şi mediocritatea, combinate cu invidia.

Să te chirceşti de ruşine? Îţi recomand să te chirceşti de ruşine recitindu-ţi imbecilităţile. Şi lipsa de rost a prostiilor cu care îmi încarci inutil pagina. Şi şubrezenia argumentelor.

Eu nu sunt psihologul tău, să te tratez. Nu pot decât să semnalez că nu eşti ok. Îţi recomand ajutor calificat.

Tuesday January 15, 2008 – 07:51pm (EET) Remove Comment

Dacă nu eşti o fetiţă de 15 ani ai să râzi singură citindu-te. Nu invocăm subţirimea/nulitatea, ce zic absenţa argumentelor tale.
Regăseşte-te mai jos: “mii de mesaje private şi public” 🙂 <- nici măcar amicii tăi nu sunt atât de creduli. Exerciţiu pentru tine – justificăţi faţă de ei această gogoşică – doar ca să te amuzi (tu şi ei).
“Loool” – ce-i asta ? dacă nu “prostie crasă”
Eu nu te cunosc dar te înţeleg perfect – ai nenumărate motive de disperare (cel puţin 2volume)

Am obosit. Zeii să ni te ascundă !

Tuesday January 15, 2008 – 08:02pm (EET) Remove Comment

mediocritatea necontrolată se încropeşte în două volume cu efect ilariant (e vorba de un tragicomic desigur).
Nu e nicio ruşine că nu scrii când n-ai talent, nu înţelegi, ruşine e să o faci ! Of of 🙂

Tuesday January 15, 2008 – 08:06pm (EET) Remove Comment

Ai plecat cu o preconcepţie a la Simone de Beauvoir 🙂 – ţi-ai închipuit că a nu scrie implică ratarea dar te-ai grăbit şi te-ai ratat scriind. Să vezi acum ce uşor vei fi uitată (ca şi cum te-ar descoperi cineva :)))
Doar râsul mă mai ţine treaz…

Tuesday January 15, 2008 – 08:09pm (EET) Remove Comment

P.S. am invocat-o pe Beauvoir doar pentru acest mic lucru. Nu-ţi fă iluzii – a fost o femeie mare – n-ai nimic în comun cu ea. Ţi-am explicat ca să nu te pierzi.

Tuesday January 15, 2008 – 08:15pm (EET) Remove Comment

Extraordinar. Se pare că te mănâncă rău de tot la ficaţi succesul celor două volume “subţiri” ale mele, de vreme ce nu te poţi dezlipi de blogul meu.
Aş putea publica mesajele private mitocăneşti – cele publice sunt la liberă citire, să-ţi etaleze pe deplin ridicolul şi invidia… dar nu am nici un interes să îţi fac publicitate. Nu eşti nici primul şi nici ultimul frustrat care îmi poluează temporar blogul cu gunoi. Deja sunt imună la calomnii nejustificate. Şi la oameni netalentaţi care au impresia că devin mai talentaţi dacă mă înjură.

Oricine te citeşte vede clar un tip incapabil de raţionamente coerente, incapabil de a spune ceva nou şi original, năpădit de prejudecăţi şi de idei fixe, şi care, neavând ce face, pisălogeşte un tânăr scriitor de succes. Şi insistă. Şi insistă. Şi insistă.

Oricum, valoarea cărţilor mele nu stă în înjurăturile unui ratat. Nici în blestemele lui. Iar uitată… nu voi fi cu una cu două, de vreme ce sunt capabilă să stârnesc obsesii care să rezulte în cârnaţi de comentarii… ca şi în cazul tău. Uite, te-ai mutat cu desăvârşire pe blogul meu. Înjuri la infinit. Complet nejustificat, chit că nu e treaba ta, dar latri. Se pare că sunt într-adevăr de neuitat dacă dau naştere unor asemenea patimi.

Tuesday January 15, 2008 – 08:24pm (EET) Remove Comment

Dupa cum spuneam, prostii sunt multi, iar prostia nu tine cont de sex. Totusi, nu imi explic alta chestie, si anume, demagogia.

Dragul meu prieten, Misu, am sesizat acest comentariu al domniei tale, la adresa Lorenei -> “Explică-mi şi mie cum te poţi lăuda că eşti depravată.” Nu am de gand sa iti contrazic principiile si nici sa ma cert cu tine, nu am de ce. Insa imi pun si eu o intrebare – de ce ti se pare un lucru nepotrivit laudatul cu depravarea (avand in vedere ca atatia oameni sunt depravati, le place si cauta acest aspect si in semenii lor) si nu ti se pare macar dubios, daca nu neindicat, sa iti pui semnul ignorantei in frunte in timp ce ai o atitudine exhibitionista?

Priveste-ti atitudinea fulminanta, intr-un mars fara de somn si splina catre expunerea celei mai triste conditii a fiintei umane, si anume diferenta intre ce suntem si ceea ce am putea fi, si vei intelege de ce imi pare rau pentru tine.

Vae victus!

Tuesday January 15, 2008 – 08:27pm (EET) Remove Comment

“hărţuieşti un om care îşi vede liniştit de arta lui cu tot soiul de aberaţii penibile.”

Caragiale, vino şi ia-mi-o ! :))) Mi se rupe splina ! Pentru cei care ajung întâmplător asupra acestor rânduri – nimeni n-ar avea nimic cu “arta” ta :)) dacă ţi-ai tipări-o întrun colţ pustiu de univers. Tu însă îţi joci prostia la stradă ! Şi-un “manelar prost” (profilul pe scurt al cititorului tău predilect) dacă rânjeşte la ce scrii ai săvârşit o crimă (manelar care citeşte, în fine – cred că descopăr adevăratul paradox al sriiturii tale – se adresează unei categorii care n-a atins un minim de alfabetizare) Dăăăă 😀

Tuesday January 15, 2008 – 08:27pm (EET) Remove Comment

“hărţuieşti un om care îşi vede liniştit de arta lui cu tot soiul de aberaţii penibile.”

Caragiale, vino şi ia-mi-o ! :))) Mi se rupe splina ! Pentru cei care ajung întâmplător asupra acestor rânduri – nimeni n-ar avea nimic cu “arta” ta :)) dacă ţi-ai tipări-o întrun colţ pustiu de univers. Tu însă îţi joci prostia la stradă ! Şi-un “manelar prost” (profilul pe scurt al cititorului tău predilect-să mi se ierte stereotipul) dacă rânjeşte la ce scrii = ai săvârşit o crimă (manelar care citeşte… în fine – cred că descopăr adevăratul paradox al scriiturii tale – se adresează unei categorii care n-a atins un minim de alfabetizare) Dăăăă 😀

Tuesday January 15, 2008 – 08:29pm (EET) Remove Comment

măcar de redundanţa te-ar trezi !

Tuesday January 15, 2008 – 08:30pm (EET) Remove Comment

Dummy, poate mă hazardez când spun că eşti un prostuţ ţinându-i partea fetei – în orice caz eşti uşor dispensabil şi inofensiv – n-ai scris volume.

Tuesday January 15, 2008 – 08:35pm (EET) Remove Comment

nu sunt prietenul dumnitale frunzăverde!

Tuesday January 15, 2008 – 08:36pm (EET) Remove Comment

bietul de tine… tu nu îţi dai seama de un adevăr simplu. eu mi-am creat arta într-un colţ liniştit, iar valoarea ei a adus-o în atenţie.
eu nu am deranjat pe nimeni, aşa cum mă deranjezi tu pe mine. m-am remarcat creând, nu înjurând. Şi aşa voi face în continuare. Chit că vor exista mereu non-valori ca tine, să mă hărţuiască aiurea.

Tuesday January 15, 2008 – 08:37pm (EET) Remove Comment

“o atitudine exhibitionista?” te referi la 2 volume cu argou, nu ?

Tuesday January 15, 2008 – 08:38pm (EET) Remove Comment

N-ai înţeles nimic şi nu pot s-o iau de la zero -dar faptul că nu reţii ce ţi se spune te defineşte. nu vorbim de valoarea nonvaloarea mea !!! Dacă ai nevoie de o ipoteză de lucru fă abstracţie de mine (care nu public) şi îndreaptă-te spre vedetă – introspecţie !

EU NU PUBLIC, EU STAU ÎN BANCĂ – nu mi se poate imputa cine sunt – am scuze ! E VORBA DE TINE ! Pricepi au oare ? 2 VOLUME !!! CU PORCĂRII ! :))

Tuesday January 15, 2008 – 08:43pm (EET) Remove Comment

Una la mână: tu nu ştii nimic despre cărţile mele, decât faptul că una dintre ele (nu amândouă) conţine şi argou.
Două la mână, argoul e folosit ca material de creaţie de vreo două secole, şi numai ţăranii imbecili ca tine şi au o problemă cu asta.
Trei la mână, problema ta, de fapt, nu vizează cărţile mele, despre care nu ai habar. Problema ta e legată de invidia faţă de mine ca persoană şi de incapacitatea de a-ţi măsura lungul nasului. Cam asta ar fi, nu?

Tuesday January 15, 2008 – 08:46pm (EET) Remove Comment

Prostut sau nu, domnule Mişu, eu imi argumentez afirmatiile. Nu am citit cartile Lorenei, insa pe ea o consider o fiinta inteligenta, ca si pe dumneata, cu toate probele impotriva domniei tale, pe care le dati. De aceea sugerez sa veniti cu ceva solid si nu cu afirmatii de scolar de 15 ani, care au in esenta gandiri tautologice, de genul “cartea e proasta pentru ca e proasta”.

Ce este atat de abject in scrierile acestei femei? (merge si trecut cu liniuta, nu ma deranjeaza). Faceti-mi hatarul si fiti rational si coerent macar in urmatorul comentariu.

Tuesday January 15, 2008 – 08:47pm (EET) Remove Comment

e cheia artei tale 🙂 – dacă nu ai fi înjurat nu te-ai fi remarcat. Omul întoarce cpul la înjurături. Unii zâmbesc şi te uită repede (“Proasta…”) alţii îţi dau cu bulgări (eu în seara asta) iar universalitate îţi dă cu flit :(((

Tuesday January 15, 2008 – 08:47pm (EET) Remove Comment

vezi că eu am zis 15 ani primul ! neinspiratule ! îţi recomand un minim de lectură- începe cu bătaia de câmpi a copilei :))))
inteligenţa nu exclude prostia moncher-du-te la oglindă

Tuesday January 15, 2008 – 08:49pm (EET) Remove Comment

Pardon de greseala de scriere*

Tuesday January 15, 2008 – 08:49pm (EET) Remove Comment

afirmaţie solidă cartea e proastă pentru că zice : “************” îmi cer scuze nu se poate scrie
înţelegi ade ce e proastă cartea – pentru că nu ar fi nimic rău dacă ar fi doar o platitudine – dar e vorba de refulările fetei – şi se lasă cu sudalmă. e simplu argumentul.
Nu există nimic, nicăieri în literatură scris cu un argou atât de agresiv. Şi talent să ai (nu e cazul)-no poţi face !

Tuesday January 15, 2008 – 08:53pm (EET) Remove Comment

TU STAI ÎN BANCĂ, drăguţă? Unde stai în bancă? Deocamdată te lăbărţezi pe blogul unui scriitor. Asta nu se numeşte stat în bancă. Se numeşte obrăznicie de doi bani. Eu zic că avem ce să-ţi imputăm – şi anume faptul că ne tot deranjezi cu aceeaşi jignire gratuită, reluată iar şi iar. Am dat deja un Abuse Report la Yahoo, poate mai dau şi altele. Îmi oferi şi material – toate tâmpeniile menite a mă denigra. Ai o problemă gravă, nu?

Tuesday January 15, 2008 – 08:54pm (EET) Remove Comment

Discutam despre lipsa dumneavoastra de argumente. Se pare ca preferati sa nu dati raspunsuri inteligente.

In alta ordine de idei, nici a fi un om extraordinar nu exclude prostia. (nici de data asta nu am fost inspirat, ci am citat dintr-o autoare japoneza). Iar intr-un anumit sens va consider extraordinar.

Inchei cu un ultim argument: Nu limbajul face o carte buna sau proasta; ma asteptam sa stiti asta atata lucru, din moment ce ati citit suficiente volume cat sa va permiteti sa criticati sever ce au scris altii.

Numai bine.

Tuesday January 15, 2008 – 08:56pm (EET) Remove Comment

când te apleci prea mult asupra detaliilor – când stai să chiverniseşti la înjurături cât mai plastice – atunci ratezi arta:)

Tuesday January 15, 2008 – 08:56pm (EET) Remove Comment

tu pari să compensezi prin miere gura slobodă a fătucii
un fel de coincidentia oppositorum (cu iz de mahala).
Aşa respectuos eşti de fel ? Sau doar până debuşezi ?
De la cine te aşteptai dacă nu mă cunoşti ? Peci ! Limbajul e o condiţie necesară, esenţială ! – te contrazic

Tuesday January 15, 2008 – 09:01pm (EET) Remove Comment

” O femeie care ştie cu adevărat să fută e luată de obiect sexual, o femeie cu ţâţe mari pe care ţi le freacă relaxată de faţă şi ţi le bagă în gură, şi îţi scoate ochii cu sfârcurile, o femeie care îşi poartă pizda ”
Să aveţi şi dumneavoastră o seară minunată domnule ! Nu lăsaţi arta să vă chinuie !

Tuesday January 15, 2008 – 09:05pm (EET) Remove Comment

Menţiuni: 1)nici măcar nu ştii să dai un citat exact. 2) se pare că ai fost incapabil să redai sensul frazei respective – definitoriu pt. idioţenia pe care ne-ai etalat-o până acum. 3) ăsta e un citat de pe blog, nu din roman. 4) e amuzant să vorbeşti de iz de mahala după ce ai iniţiat ditamai circul. 5) am oricum aprecierea celor care ştiu să evalueze şi să înţeleagă conţinutul. mi se rupe de prejudecăţile indivizilor care sunt incapabili să desprindă ideea principală dintr-un enunţ.

Tuesday January 15, 2008 – 09:12pm (EET) Remove Comment

“Scriitoarea” :))) l-a denunţat pentru că nu-i era fan. Dacă te citeşte vreunu de la yahoo s-ar putea să obţii efectul invers. Apropo, ţi-ai marcat cu mature content imbecilităţile ?

Tuesday January 15, 2008 – 09:12pm (EET) Remove Comment

ar fi chiar culmea să te citez – oricum n-are nicio importanţă în ce ordine pui cuvintele în porridge -ul tău cu dejecţii.

Aveai şi ideie principală la idioţenia aia ? care era p**** sau f** ?
Scuză-mi carenţele exegetice. O să trec pe la Manolescu să fur nişte tehnici de prindere a sensurilor – mea culpa :=)!

Tuesday January 15, 2008 – 09:17pm (EET) Remove Comment

ar fi chiar culmea să te citez – oricum n-are nicio importanţă în ce ordine pui cuvintele în porridge -ul tău cu dejecţii.

Aveai şi ideie principală la idioţenia aia ? care era p**** sau f** ?
Scuză-mi carenţele exegetice. O să trec pe la Manolescu să fur nişte tehnici de prindere a sensurilor – mea culpa :=)!

Tuesday January 15, 2008 – 09:18pm (EET) Remove Comment

ar fi chiar culmea să te citez – oricum n-are nicio importanţă în ce ordine pui cuvintele în porridge -ul tău cu dejecţii.

Aveai şi ideie principală la idioţenia aia ? care era p**** sau f** ?
Scuză-mi carenţele exegetice. O să trec pe la Manolescu să fur nişte tehnici de prindere a sensurilor – mea culpa :=)!
Trimite-mi te rog o listă cu cei doi care-ţi apreciază travaliul ca să le pot râde-n nas !

Tuesday January 15, 2008 – 09:22pm (EET) Remove Comment

nu, te-am denunţat pentru că mă hărţuieşti cu jigniri. citibile aici, la comments.

Tuesday January 15, 2008 – 09:23pm (EET) Remove Comment

No’, ce Pula?
Vad ca ti-ai facut noi prieteni…

Tuesday January 15, 2008 – 09:25pm (EET) Remove Comment

ar fi chiar culmea să te citez – oricum n-are nicio importanţă în ce ordine pui cuvintele în porridge -ul tău cu dejecţii.

Aveai şi ideie principală la idioţenia aia ? care era p**** sau f** ?
Scuză-mi carenţele exegetice. O să trec pe la Manolescu să fur nişte tehnici de prindere a sensurilor – mea culpa :=)!
Trimite-mi te rog o listă cu cei doi care-ţi apreciază travaliul ca s[ le pot râde-n nas !

Tuesday January 15, 2008 – 09:26pm (EET) Remove Comment

nici nu trebuie să îţi spun eu că eşti dobitoc. te descrii tu singur ca atare. “oricum n-are nicio importanţă în ce ordine pui cuvintele în porridge -ul tău cu dejecţii.” respectiv “Aveai şi ideie principală la idioţenia aia ?” Bietul de tine… nasol să combini IQ-ul sub 50 cu două idei fixe…

Tuesday January 15, 2008 – 09:27pm (EET) Remove Comment

No’, ce Pula?
Vad ca ti-ai facut noi prieteni…

Tuesday January 15, 2008 – 09:28pm (EET) Remove Comment

ar fi chiar culmea să te citez – oricum n-are nicio importanţă în ce ordine pui cuvintele în porridge -ul tău cu dejecţii.

Aveai şi ideie principală la idioţenia aia ? care era p**** sau f** ?
Scuză-mi carenţele exegetice. O să trec pe la Manolescu să fur nişte tehnici de prindere a sensurilor – mea culpa :=)!
Trimite-mi te rog o listă cu cei doi care-ţi apreciază travaliul ca s[ le pot râde-n nas !

Tuesday January 15, 2008 – 09:29pm (EET) Remove Comment

demigod: uite aşa sunt eu, fire prietenoasă. 😉 un om de succes se recunoaşte după haita de cretini invidioşi care îl înjură neputincioşi.

Tuesday January 15, 2008 – 09:30pm (EET) Remove Comment

de ce crezi că te hărţuiesc ? am dreptul la opinie – o spun- ai făcut o prostie publică – lumea mi-e martoră. e simplu

Tuesday January 15, 2008 – 09:31pm (EET) Remove Comment

nu e nicio jignire – e pur şi simplu adevărul – aşa te desconsider – dacă întâmplător ţi se pare jignitor înseamnă că faci progrese

Tuesday January 15, 2008 – 09:33pm (EET) Remove Comment

incredibil. individul umple două pagini cu aceeaşi injurie gratuită, fără nici un fel de justificare, apoi întreabă cu candoare: “de ce crezi că te hărţuiesc”.

Prostia publică ai făcut-o tu, făcându-te de râs pe blogul meu. e simplu.

Tuesday January 15, 2008 – 09:34pm (EET) Remove Comment

adevărul? o persoană care e incapabilă să desprindă ideea dintr-un enunţ îndrăzneşte să folosească termenul “adevăr”.loooool.

faptul că mă desconsideri tu mă bucură. abia dacă ai începe să mă lauzi aş începe să mă înspăimânt.

Tuesday January 15, 2008 – 09:37pm (EET) Remove Comment

am postat repetat dintr-o eroare- n-a fost cu intenţie. Ţie nu-ţi va fi aşa uşor să te disculpi de două volume …
Dacă râzi împreună cu prietenul tău politicos află că de partea mea râde o corală mare (compusă de din toţi cei ce vor avea nefericirea să citească vreun fragment din tine)
Apropo, tu de ce râzi ? 🙁

Tuesday January 15, 2008 – 09:37pm (EET) Remove Comment

te rog să ştergi ce e din greşeală în plus şi să publici o carte cu dialogul ăsta. Să te văd !

Tuesday January 15, 2008 – 09:38pm (EET) Remove Comment

de ce râd? râd din următoarele motive: un tip fără un sistem valoric bine definit (a se vedea afirmaţia: singurul lucru care contează într-o carte e limbajul) încearcă să facă pe deşteptul. evident, nu îi iese. şi nu îşi dă seama.

deocamdată, cele două volume ale mele au fost apreciate de oameni care contează. în rest… faptul că un incoerent îmi parazitează o seară întreagă blogul cu injuria “eşti proastă că aşa zic eu”. “cu ce autoritate?” “cu nici una”, nu le aduce nici un prejudiciu.

Tuesday January 15, 2008 – 09:43pm (EET) Remove Comment

Dacă nu vei reveni să-mi dai dreptate voi şti că ratarea ta a fost deplină.
Două lucruri trebuie să faci ca să revi – să dobândeşti înţelepciune şi să-ţi calci peste orgoliu (celelalte unelte nu-ţi lipsesc)
Trezeşte-te !

Tuesday January 15, 2008 – 09:44pm (EET) Remove Comment

să public o carte cu dialogul ăsta? visezi. personajele mele au un rost, şi o logică. adică tot ce nu ai tu. 🙂

Tuesday January 15, 2008 – 09:45pm (EET) Remove Comment

loooool. asta cu “ratarea mea deplină” a fost betoooon! de mult n-am mai râs atât.

Tuesday January 15, 2008 – 09:56pm (EET) Remove Comment

dle mishu, fara suparare. dati si o laba macar când scrieti aceste comentarii?

Tuesday January 15, 2008 – 12:05pm (PST) Remove Comment

bai omule get a life.ce dracu, crezi ca ii pasa cuiva ce crezi?scrie si tu ceva daca esti in stare.poate esti gelos, poate tu esti un om fara viata reala si vrei sa strici dispozitia altora ca sa ti se scoale.
tu vorbesti de post si de purificare?adica esti pur in post si in rest balacaresti lumea pe net?pai in cazu asta esti exact etalonul a ce a devenit crestinismul (mai ales la noi).
bagi milioane de comentarii de cacat p-aici sperand ce:
-ca o sa se rusineze si respectiv pocaiasca/sinucida lorena ca sa fie lumea ta patetica mai buna?
-ca o sa vada lumea ce cavaleru luminii esti si o sa intre si pe blogul tau?
Ai incercat sa o agati pe lorena si nu ai reusit saaaau nu ai incercat ca stii oricum ca nu ai avea sanse si vrei sa fie acri strugurii la care nu ajungi?
mai omule, surpriza: nu gandesti bine deloc, dar nu-i nimic, pierde-ti timpul in continuare (oricum cred ca altceva n-ai de facut), fa-ne sa radem de penibilitatea ta.dovedeste-ne ca avem dreptate sa renuntam la religia organizata printre altele.enerveaz-o marginal pe lorena ca asta e starea in care scrie cu muuuult spor cartile care-ti plac asa mult.
fa-te de cacat in continuare!succes!

Tuesday January 15, 2008 – 10:16pm (EET) Remove Comment

mai comentam mult asa in tandem noi doi..? te pup pe frunte, cu lacrimi in ochi. de râs.

Tuesday January 15, 2008 – 12:25pm (PST) Remove Comment

mulţumesc mult, dragilor. deşi mă îndoiesc că veţi avea vreun efect. când singurele argumente ale unui om sunt “eşti imbecilă pt. că scrii cu argou” şi “ideea nu contează dacă fraza conţine cuvântul pulă”, înseamnă că avem de-a face cu un caz de prostie irecuperabilă. nu va înţelege nimic din ceea ce încercaţi să-i spuneţi.

Tuesday January 15, 2008 – 10:32pm (EET) Remove Comment

si eu te pup ma karin.trebe cineva sa evidetieze celorlalti oameni patetismul acestor oameni care sunt de un patetism asa mare ca ii orbeste

Tuesday January 15, 2008 – 10:33pm (EET) Remove Comment

vezi 🙂 toţi prietenii tăi sunt obsedaţi sexuali 🙂 şi a au trecut pe la şcoala ta de limbă. Sper că te mândreşti cu ei. Salutări tuturor proştilor ! 🙂 Viitor de labă ţara noastră are – cum ar zice scriitoarea& acoliţii

Tuesday January 15, 2008 – 10:38pm (EET) Remove Comment

eh, stai linistita ca avem experienta cu asemenea specimene, nici nu speram sa ne facem întelesi. doar ca nu ne’am putut abtine sa nu ne bagam…ca drosofilele in cacat, ca sa facem si o inversare pe masura situatiei. iti admir rabdarea, totusi.

Tuesday January 15, 2008 – 12:39pm (PST) Remove Comment

orbit de patetismul meu îţi dedic cele 2 volume ale scriitoarei deraiatule 🙂

Tuesday January 15, 2008 – 10:39pm (EET) Remove Comment

le ai le ai 🙂 eşti cumva de la editură ? şi eu vreau să-mi deschid o parcare, poate mă sfătuieşti 🙂

Tuesday January 15, 2008 – 10:43pm (EET) Remove Comment

aaaa, nu e numai o neînţeleasă ? sunteţi mai mulţi ? măi să fie…. 🙂

Tuesday January 15, 2008 – 10:43pm (EET) Remove Comment

nu, drăguţă. toţi prietenii mei râd de obsesia sexuală evidentă care te face să declari atâta pudibonderie. şi de ipocrizia cu care acuzi argoul altuia, în timp ce îţi acorzi libertatea de a-l utiliza în denigrări după pofta inimii.

desigur, nu faci decât să dovedeşti că nu percutezi. again and again.

Tuesday January 15, 2008 – 10:44pm (EET) Remove Comment

ar trebui să mi se acorde un Nobel pentru efort şi timp pierdut în combaterea prostiei publice.
Dar pentru că m-am distrat nu o să pretind nimic

pudibondecum ? 🙂
am înjurat ? hiuuu ce bine că n-am scris-o pe zeci de pagini la o editură :)))

Tuesday January 15, 2008 – 10:48pm (EET) Remove Comment

nu ma sunt de la cfr ca daia sunt deraiat.ma uitam dupa o tipa ca un obsedat sexual si am iesit de pe sina direct la tine in parcare.
pfoa ce a nimerit lorena headshot cu reverse psychology pe curu tau.are dreptate e clar ca ai o problema sexuala cel putin si multe altele sociale

Tuesday January 15, 2008 – 10:54pm (EET) Remove Comment

sa nu mai zicem de probleme cognitive….uuuuuuuuuuuuu, vezi ca e dex pe net sa intelegi ce zice fata pe blogu ei

Tuesday January 15, 2008 – 10:55pm (EET) Remove Comment

singura modalitate prin care ai putea combate prostia publică ar fi să o reduci, sinucigându-te. 🙂

în rest, nu te amăgi singur. n-ai făcut decât să îţi etalezi răutatea şi prostia repetând la nesfârşit o idee fixă, în mii de comentarii ireverenţioase, care denotă faptul că nu eşti familiar cu regulile politeţii.

nu în ultimul rând: habar nu ai despre conţinutul cărţilor mele. şi oricum, ai probleme cu discernământul conţinutului. aşadar: critica ta e egală cu 0.

Tuesday January 15, 2008 – 10:57pm (EET) Remove Comment

măi, fata are, ce-i drept vocabular – şi luat-o aşa în faţă cu limba că nici dex-ul nu mă mai ajută 🙂

Tuesday January 15, 2008 – 10:59pm (EET) Remove Comment

drifter: degeaba e dex pe net. cred că ar citi definiţiile de acolo şi nu ar înţelege nimic. nu vezi că nu le are cu sensurile?

Tuesday January 15, 2008 – 11:00pm (EET) Remove Comment

deja îmi furi motivele – asta cu tăcerea am invocat-o o dată. Puţină originalitate. În spiritul volumelor poate. I citează-mi un gând frumos din opera magna :)))
Dacă mă surprinzi .. n-ai cum. Încearcă totuşi.
Am mai mult decât conţinutul cărţilor tale – te am pe tine în direct-ce grozăvie !

Tuesday January 15, 2008 – 11:04pm (EET) Remove Comment

Rezumat (cu speranţe maridupă îndelungi explicaţii)

n-ai talent
n-ai nici minte prea multă
vorbeşti bălegăros (şi te dai mare că o faci)

inferenţă-te compătimesc. Şi te-ai putea împăca aşa, doar cu mine. Dar ce te faci cu cei mulţi. Adică nu cu cei mulţi, că cei mulţi sunt proşti – trei dintre ei îţi sunt prieteni, ce te faci cu cei care te simt nulă ?

Să-mi dai de ştire. Sunt curios cum ieşi din criză. Trebuie, bineînţeles, să conştientizezi că eşti într-o criză mai întâi.

Tuesday January 15, 2008 – 11:09pm (EET) Remove Comment

tu îmi poluezi spaţiul de atâtea ore, şi tot tu ai tupeul să te vaieţi de grozăvia prezenţei mele??? băiatule, apelează neapărat la ajutor calificat. ai maximă nevoie.

două la mână, tu eşti incapabil de a identifica un gând frumos, chiar dacă ţi l-ar băga cineva în creier cu pipeta. ar însemna o risipă a orzului pe gâşte. nu te consider capabil decât de injurii, şi în condiţiile astea, nu avem ce discuta.

Tuesday January 15, 2008 – 11:14pm (EET) Remove Comment

cei multi sunt prosti.macar atat stii si tu.tu esti un prost special pentru ca ai simtit nevoia sa-ti urli prostia p-aici.cred ca faci astea doar ca sa ti se dea putina atentie.eu de-acum o sa-ti dau ce meriti.nimic

Tuesday January 15, 2008 – 11:18pm (EET) Remove Comment

Cred că sunt printre cei mai mari critici ai tăi în viaţă – dacă mai e vreunul sigur o regretă. Şi asta e cu adevărat o insultă – eu sunt inginer. Nici eu nu mi-aş fi răcit gura atât dacă nu aş fi avut speranţa că cei mai slabi – cei 3 libidinoşii – publicul tău – ar putea înţelege ceva. În rest, un om cu un minim de BUN SIMŢ n-are nevoie de recenzii să “te înţeleagă”

Tuesday January 15, 2008 – 11:21pm (EET) Remove Comment

Cred că sunt printre cei mai mari critici ai tăi în viaţă – dacă mai e vreunul sigur o regretă. Şi asta e cu adevărat o insultă – eu sunt inginer. Nici eu nu mi-aş fi răcit gura atât dacă nu aş fi avut speranţa că cei mai slabi – cei 3 libidinoşii – publicul tău – ar putea înţelege ceva. În rest, un om cu un minim de BUN SIMŢ n-are nevoie de recenzii să “te înţeleagă”

Tuesday January 15, 2008 – 11:21pm (EET) Remove Comment

da, sunt convinsa ca de “criza ce are” lorena se tavaleste pe jos cu spume la gura. balegaros aici sunteti doar dvoastra, pe care va bagam in seama pentru ca sunteti ilar. (fara sa vreti, desigur) si daca va imaginati cine stie ce lup curajos in lupta apriga pt salvarea moralitatii, aflati ca un lup sunteti, da. dar unul rapciugos si necrozat, care urla la luna. hai, recunoasteti macar ca in timp ce faceti asta (ritualul cu urletul) va curg si balele. avem mai multa îngaduinta fata de animalele bolnave de tetanos.

Tuesday January 15, 2008 – 01:23pm (PST) Remove Comment

văd că nu pot discuta cu tine, de aia fac monolog şi-ţi strig !
Unde vrei să găsesc un gând frumos printre fecale şi genitale ? Arată-mi-l tu şi nu-l refuz !

Tuesday January 15, 2008 – 11:24pm (EET) Remove Comment

nu vreau să mă victimizez dar am fost injuriatul nr unul. Eu ţi-am vorbit sub proprii-ţi termeni. Tu înjuri lângă toţi cei care, Doamne fereşte, te citesc

Tuesday January 15, 2008 – 11:26pm (EET) Remove Comment

nu ţi s-a mai spus că nu-i frumos să-njuri ? de ce te-ncăpăţânezi să nu asculţi ? Ce artă îţi imaginezi tu în vocabularul tău ?

Tuesday January 15, 2008 – 11:29pm (EET) Remove Comment

reluăm. tu vorbeşti de bun simţ?? după toate grosolăniile de aici?? şi te mai dai şi injuriatul nr. 1, după ce pisălogeşti un om o seară întreagă?

tu vorbeşti de critică?? după ce te dovedeşti incapabil de a desprinde ideea principală dintr-un enunţ??

facultatea ta nu e o insultă pt. mine – mie mi se rupe de tine şi de tot ceea ce faci – e o insultă pentru instituţia care a acordat o diplomă unui incompetent.

numai un bou e incapabil să sesizeze cu cât respect că adresez comentatorilor de bun-simţ. bun simţ adevărat, nu mitocănie ambalată cu intenţii moralizatoare. deci, asta cu “ţi-am vorbit cu proprii-ţi termeni” e de o obrăznicie halucinantă.

nu te minţi singur. eşti doar un denigrator mărunt, care urlă după atenţie. atât.

Tuesday January 15, 2008 – 11:30pm (EET) Remove Comment

n.b: si pt ca nu sunt sigura ca aveti a pricepe, prima fraza a comentariului meu anterior a fost ironica. ultima parte însa nu.
ah, dar. fecalele erau ale dumneavoastra…
si eu nu injur, dom’le. dar va rapesc pe viitor placerea de a va mai adresa vreun cuvânt. recunosc insa ca m’am amuzat copios. si aveam telul de a o duce pe lorena la 100 😀 si asa, veti deveni dintr’odata cel mai mare fan al ei. ce frumoasa rasturnare de situatie, domnu mishu. va parasesc cu zâmbetul pe buze.

Tuesday January 15, 2008 – 01:31pm (PST) Remove Comment

eu n-aş citi în viaţa mea cărţile tale – 1 pentru că nu sunt cărţi

2 – pentru că ştiu deja ce conţin -porcării
3 – am vorbit cu “autorul”

Punct.
Nu te-aş recomanda nici condamnaţilor la moarte dapăi unei fiinţe vii, cu sensibilitate.
Probabil că dacă vreun apropiat ar citi vreodată ce scrii ar trrebui să-l ucid ca să l salvez 🙂
E de plâns 🙁

Nu citesc nimic din ce spun amicii tăi – pierd destul timp cu tine – încă mai sper să nu fie timp pierdut

Tuesday January 15, 2008 – 11:35pm (EET) Remove Comment

—————————————————————————–

Întrebarea mea, dragă Eloa: mă fac toate aceste jigniri mai puţin Lorena Lupu? Răspuns: NU.

Îl fac pe el mai valoros decât e? Răspuns: NU.

Te rog, continuă să scrii. Şi să urăşti bărbaţii cu aceeaşi intensitate. Nu te lăsa demoralizată de jeguri.

Cu drag,

 Un cititor.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Malkovich says:

  la partea cu uritul barbatilor nu pot sa ma pronunt.. asa poate as gasi si eu n motive sa urasc femeile dar cu toate astea nu o fac(hmm, daca ma gindesc mai bine nu am urit nicio femeie totusi, doar unele dintre ele m-au urit pe mine)
  cit despre Misu moralistul.. dintre n “oi” ratacite de ce ai ales-o tocmai pe Lorena? scrisul e o chestie prea complexa ca sa poti judeca adevaratul eu al unei persoane. daca tot vrei sa aduci pe cineva pe calea cea buna de ce nu te ocupi de n fatuci din “showbiz” sau de pe centura?

 2. Malkovich says:

  Lorena, am fost destul de prins in “meandrele concretului” in ultima vreme asa ca am pierdut episodul “Misu”.. oricum, stii sa te aperi si singura si stii ca ai si multi sustinatori, chiar daca uneori mai intirziem si noi

 3. Lorena Lupu says:

  malko, ai ratat exact esenţialul. individul nici măcar nu mă citise. “eu n-o să-ţi citesc niciodată cărţile, pentru că nu sunt cărţi” mi se pare de vodevil, de-a dreptul. 🙂
  nu, n-am citit.

 4. mentosan says:

  Haterz.

  *se strâmbă urât la urâcioşi*

  Asta a fost alter-ego-ul meu de copil de 3 ani. 😀 Intervine din când în când. Îl mai cert, dar nu vrea să stea cuminte la locul lui. :-<

  P.S. Acum sunt tristă că ţi-am citit tot blogul. Ce mai fac eu la orele ăstea târzii? *sigh*

 5. Lorena Lupu says:

  am prins ideea şi am poştat, să hrănesc orele târzii.

 6. mentosan says:

  Mulţumesc stăpână!

  *plecăciune adâncă* 😀

 7. gigicapsunaru says:

  obsedatii pamantului ! cazul este ca aici poti sa fiice vrei. macar atat ! pa si sa fiti cuminti

 8. andrei b. says:

  🙂 Buuun asa! Arta nu se judeca…gusturile nu se discuta….poate unora le place Lore, poate altora NU…pentru cea de-a doua varianta: e dreptul lor sa o spuna, dar acolo unde sunt ascultati, nu acolo unde sunt evident in plus. Un singur comment era de ajuns, parerea mea. Citind mai sus si gandind la rece totul…cam au amandoi dreptate….si totusi…niciunul… EA are dreptate…cand isi apara creatiile…e dreptul ei sa isi exprime liber gandurile si sentimentele. EL are dreptate sa isi exprime parerile pe un blog public, pentru ca Lore, blogul nu este al tau, este al tau si al celor care il citesc, iar daca te deranjeaza comentariile nedorite (desi parerea mea este ca aceste comment-uri nu te denigreaza in fata nimanui…dimpotriva) poti oricand sa schimbi setarile blogului sa nu lasi persoane nedorite sa comenteze liber. Inteligenta scriitoarei nu are rost sa o contestam, mai ales ca nu suntem calificati pentru asta. In ochii mei toti artistii au nebuniile lor, nebunii pe care eu personal le apreciez pentru ca sunt dp meu dv niste rezultate ale acelui geniu neinteles. Iar am scris romane:) si am zis ca ma abtin!:))

 9. danuta says:

  Lorena are o vorba misto: oricine are dreptul sa strige Maicaleeeeeeeee
  Nu va obliga nimeni sa cititi daca nu va place, de asta exista o categorie numita fani.

 10. paul Simon Tzache says:

  😀 😀 😀 😀 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: