FAQ

Cititorii fideli ai acestui site știu cam la ce să se aștepte, și mai ales la ce să nu se aștepte.
Dar periodic pică din copacul internetului câte o poamă și de fiecare dată apar aceleași discuții pe care le urăsc cu sete.

De aceea scriu acest textuleț, ca dacă mai apare vreuna dintre teme, să pot da direct link, fără să mă enervez din nou și din nou.

1. Lorena, de ce scrii amestecat cu engleză? Chiar nu poți altfel?

Ba da, când sunt plătită adecvat, pot oricum. Dar pe tarlaua, domeniul, hostingul etc. plătite de mine, eu decid cum scriu. Cui nu-i convine, mă poate angaja blogger plătit la el pe tarla și îmi dă instrucțiuni acolo.

2. Lorena, de ce folosești un limbaj atât de imoral, ilegal și care îngrașă? Chiar nu poți altfel?

Ba da, când sunt plătită adecvat, pot oricum. Dar pe tarlaua, domeniul, hostingul etc. plătite de mine, eu decid cum scriu. Cui nu-i convine, mă poate angaja blogger plătit la el pe tarla și îmi dă instrucțiuni acolo.

3. Dar văd și copiii…

Copiii tăi sunt responsabilitatea ta, nu a mea. De asemenea, dacă tu-ți imaginezi că puișorul tău nu iubește termenii pulă, pizdă, cur, căcat și futut cum îi iubeam și noi la vârsta aceea, ești mai naiv(ă) decât el.

4. Lorena, dar un text al tău nu mi se aplică.

Așa, și?

5. Dar eu cred că ar trebui să mi se aplice toate.
OK, îți transmit eu așteptările mele salariale sau vii tu cu o ofertă rezonabilă?

6. Lorena, dar în cazul meu s-a întâmplat exact opusul față de ce scrii tu.

Așa, și?

7. Și asta înseamnă că trebuie să fac o dramă la tine pe perete și să-ți consum mult timp cu asta.

Fuck, no. Oamenii au experiențe diferite legate de aceleași lucruri și e normal. Faptul că te oploșești tu pe timpul și viața mea, nu.

8. Lorena, eu cred foarte tare că ar trebui să scrii despre…
OK, îți transmit eu așteptările mele salariale sau vii tu cu o ofertă rezonabilă?

9. Dar stai, o ziceam pentru tine, nu pentru mine.
Merci, eu pentru mine mă descurc impecabil așa cum sunt. Deci, îți transmit eu așteptările mele salariale sau vii tu cu o ofertă rezonabilă?

10. Îmi placi așa de tare și îmi doresc așa de mult să te cunosc.
Minunat, dar exact tu ești ăla care, dacă fac eu un eveniment public pe undeva, nu ești pe nicăieri. Simplul fapt că îți plac eu ție nu mă obligă la nimic. Tu nu faci nimic pentru mine.

11. Eu te urăsc teribil și simt că e cazul să latru foarte mult, foarte redundant și foarte pe lângă subiect.
Not my problem. Nu am de ce să tolerez poluarea vizuală și fonică pe care o produci, pentru că nu îți datorez nimic. Na niște block / ban și caută obiecte iubibile în altă parte.

12. Atentezi la libera mea expresie.
Cred foarte mult în definiția aia clasică cu: libertatea ta se întinde până în punctul în care îmi amenință mie libertatea. Drept care, sau optezi pentru o liberă expresie politicoasă și lipsită de atacuri la persoană, sau îți vei exersa libertatea de expresie în arealul morților mă-tii.

13. A, deci tu vrei doar laude.
Dacă creierașul tău pustiu are impresia că tot ce nu e insultă și grosolănie e laudă, că simpla adresare albă, de bun simț, e laudă, că tonul impersonal din mailurile de business e laudă… ai nevoie de mai multă educație și eventual niște tratament.

14. Ar trebui să răspunzi grațios la insulte.
Să mori tu. Păi nu mai bine începi tu pe exact tonul grațios pe care ai vrea să-ți răspund eu?

15. Hai să aberăm despre viața ta privată.
Marș. Viața privată se numește PRIVATĂ dintr-un motiv vizibil încă din premisă. Și anume, că nu constituie futerea ta de grijă.

Cum spuneam, cine mă citește zi de zi, le știe pe astea și nu află nimic nou. Dar e bine să le avem sistematizate pe toate, că zilnic am un comentator, doi, zece, care au impresia că le-au luat mamele lor abonament la net cu mine inclusă în superofertă.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: