Hey, Fuckeeeeeers!! GNR is BACK!

Doar cei născuţi în micile oraşe înecate în conformism şi plictiseală, unde toate luminile (sau aproape) se sting la 22:00 pot aprecia impactul exploziv al albumelor “Appetite for Destruction”, respectiv “Use Your Illusion I & II” asupra unui creier visător de 13 ani, care intuia că viaţa e mai mult decât ne-sculăăăăăm-de-dimineaţaaaa-bem-ceiuţuuuul-mergem-la-şcoalăăăă/servici-venim-acasăăăă-băgăăăăm-în-saaaac-ne-uităm-la-serialeeee-ne-culcăăăăm, practicat de familie.
I-am adorat pe Guns N Roses, am adorat explozia de energie şi adrenalină, senzaţia de deplină libertate şi viaţă dusă până la extrem, am ascultat casetele contrafăcute RAKS pe care noi, provincialii, le cumpăram de la un magazin ca vai de sufletul lui, până mi-am făcut casetofonul praf. Chiar aşa… Îi mai ţineţi minte pe copiii rebeli pre-grunge ai rockului american?

După excelentul “Use Your Illusion o dată şi înc-odată”, dinspre Guns N Roses nu s-au mai auzit decât certuri, circ, scandaluri, băgări în origini, invitaţii reciproce la sex oral şi alte balcanisme de acest gen. Şi zvonuri despre viitorul album, numit “Chinese Democracy”, atât de amânat (din 1992 în 2008, my god!) încât intrase în limbajul de zi cu zi al glumeţilor ca un fel de “când o face plopu’ pere” în engleză. Adică, dacă tu, ca traducător, întâlneai într-un roman “Chinese Democracy”, deja ştiai să traduci “la sfântu-aşteaptă”. 🙂
Parodia Wikipediei, Uncyclopedia, care e un fel de dadatroll al Enciclopediilor online, zice:
“To date, 23.831 Guns N’ Roses fans have died from ass cancer, while waiting for Chinese Democracy.” De fapt, vă puteţi delecta cu întreaga băşcălie, aici.

Pentru ca nostimada să fie completă, compania americană de răcoritoare Dr. Pepper a anunţat că va da fiecărui american câte o cutie gratuită de suc, dacă “Chinese Democracy” se va lansa anul ăsta. Cunoscând temperamentul membrilor GNR, compania se cam aştepta la “Invităm întreaga companie Dr. Pepper, de la manager la femei de serviciu, să ne sugă pula!” Spre surprinderea lor, pe site-ul GNR a apărut un comunicat scurt: “Mulţumim companiei Dr. Pepper pentru sprijinul pe care ni-l oferă pentru promovare.” Apoi, în câteva zile, s-a anunţat oficial: Chinese Democracy SE VA LANSA pe 23 noiembrie! Luna viitoare pe vremea asta! Ceea ce înseamnă că nu o să fiu cel de-al 23.832-lea fan Guns N’Roses care să moară de. 😀

Mai mult! Melodia care dă titlul albumului poate fi ascultată în întregime AICI . Nu mai are energia nebună de altădată. Şi leaderul GNR are o talie cam dublă. Dar încă merge, zic eu.

Şi hai să facem un pic de reclamă şi companiei care va împărţi o grămadă de suc gratuit anul ăsta 😀

Later edit: Surse neoficiale zic că poate GNR ne vizitează la anul. nu pot spune decât atât: AXL, WE WANT YOU LOUD AND PROUD IN BUCHAREEEEST!

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

  1. dadatroll says:

    Deci nus expert da am ascultat si eu ala cu spaghete si ala cu uteru si ala cu iluzi. Sis nashpa. Ala cu uteru mai e cum mai e.

  2. Lorena Lupu says:

    ăla cu uteru nu e de ei, şi e singurul naşpa din înşiruire.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading