In the mood for sequels

După materialul cu manifestaţiile studenţeşti, am făcut şi un vox pop cu studenţi neimplicaţi, să îmi dau seama dacă supărarea găştii de la ASE e un fenomen izolat sau o chestie generală. Şi iată rezultatele:

 

Viața de student n-a fost niciodată ușoară. Spune asta orice fost căminist familiarizat cu pâinea cu muștar, cu mămăliga cu bulion și cu blatul pe autobuz. În prezent însă, studenții sunt mai conștienți de drepturile lor ca niciodată și pregătiți să lupte pentru ele. Bine, nu toți. De Ziua studenților, am dat peste monumente de determinare și oameni care habar nu au pe ce lume trăiesc.

Am vrut să verific dacă gaşca cu care am vorbit atunci a avut sau nu dreptate să iasă-n stradă şi să facă un tămbălău monstruos şi am luat la întrebări și studenţi de la alte facultăţi, dacă învăţământul universitar îi satisface sau nu. Ei bine, nici unul nu auzise de grevă. Apoi, când i-am întrebat dacă erau îndreptăţiţi participanţii… dar mai bine citiţi și singuri.

Read the rest at Vice Magazine: STUDENŢII PROTESTEAZĂ #2 – Vice la zi 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. mircea says:

  Imi place deviza ta, futi chiar tot? Oricum , daca pula nu se scoala ii dai un ghiont. Interesant blog!

  • Lorena Lupu says:

   De ce, pula e “chiar tot”? Îmi pare rău să te dezamăgesc, dar pula e o chestie banală, care oricum e pe toate drumurile şi, mai ales dacă e ataşată de posesor cretin, e absolutely yucky.

 2. mircea says:

  Imi cer scuze daca te-am deranjat, dar banalul ne inconjoara permanent si simplu fapt ca recunosti ceva ce nu se supune rusinii este uluitor. Sper sa citesc articole incitante si bine documentate, cu sare , piper si alte ingrediente!

 3. bogdan says:

  Dacă făceai ancheta în prima jumătate a anului trecut, puteam să-ţi răspund şi eu, încă eram student la master, la ASE.

  Oricum, a fost mişto. Era plăcut să ai ca şi colege tipe născute în marea lor majoritate în anul de graţie 1985.

 4. goodman says:

  Recapitulare cu ce stim despre Bogdan care este:

  1. Bogdan este inalt
  2. Bogdan este blond
  3. Bogdan este sef de proiect
  4. Bogdan fute mult
  5. Bogdan fute bine
  6. Bogdan fute apasat
  7. Bogdan este romantic
  8. Bogdan are master
  9. Bogdan este visul oricarei pizde

  @Bogdan

  ce trebuie sa mai stim despre tine ?

 5. bogdan says:

  Goodmane, dacă tot ai terminat cu mine, eu zic să continui cu tine.

  Manager de proiect nu şef de proiect.

  • goodman says:

   n-am terminat – acum mi-am adus aminte c-ai facut armata la elita. scuze !

   da, greseala impardonabila, “sef” in cazul tau e decat pielea pulii pe langa “manager” care, tot in cazul tau, e miezul pulii. scuze x2 !

  • mama lui bogdan says:

   Bogdam mama sa sti ca deja ecsagerezi care ieu stiu cum vroiai de mic sa fi sef de tatatau intelectaoalu ma banuit ca team facut doamne iartama cu vre-un oltean care numa aia vriea sa fie sefi. Si ieu yiceam ca trebue sa fi ca cum e tatatu cu liceu la seral smegma cunt laude asea team dat la scuala mama care sa fim mandri de tine.

 6. bogdan says:

  Dacă mi se permite o divagație, că tot a adus vorba Goodman de armată, cred că noi, generația mea, am fost o generație destul de bună. Mi-aduc aminte de un coleg, Mihăilescu, care venise în armată pe semnătură, avea o anumită problemă cu inima. Cu el, în perioada de instrucție inițială, la batalion, măturam aleile dimineața, între gimnastica de înviorare și careul, raportul în fața comandantului, de la ora 7. Eu, care aveam pile până la Sf Petru, am ales tot așa, să fac armata, 16 luni. Cred că generația mea are într-o măsură destul de mare conștiința lucrului care trebuie făcut, asta nu că și alte generații nu l-ar avea.

  Mă întreb ce s-a ales de restul băieților, după atâția ani. Sper să fie bine cu toții. La modul ideal – e foarte greu de realizat asta în practică, mi-ar plăcea să ne întâlnim cu toții și să mergem la o cârciumă, să bem bere și să povestim ce despre ce a fost atunci și despre ce am făcut în toți acești ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading