După o noapte mai complicată…

Ajung eu acasă, îmi fac un ceai fierbinte şi dau drumul la tv, să-mi vină somnul. Şi nimeresc la Măruţă. Unde Tatoiu lătra sinistru la una, Mădălina, care pozase în Playboy cu Radu Mazăre, deşi era în a 12-a.

E momentul să vă precizez impresia mea despre sfaturi & morală, dacă nu v-aţi prins deja. Fraierii cred că moralisirea răspicată şi agresivă e semn de păsare faţă de aproapele nostru. Eu cred că, dacă îţi pasă într-adevăr de aproapele tău, vei găsi întotdeauna un mod de a-i transmite ce ai de transmis care să nu presupună umilirea lui. Desigur, dacă descoperi că aproapele tău ţi-a făcut ŢIE PERSONAL o măgărie oribilă, ai tot dreptul să-i dai muie – pentru că ţi-a lezat interesele. Dar dacă nu a făcut aşa ceva, orice formă de cotcodăceală cu conţinut educativ mustrător e pură plăcere de a umili public sau privat pe altcineva şi nu are nici o legătură cu îngrijorarea reală pentru soarta persoanei respective.

OK; deci Tatoiu-cea-sinistră se dădea cu fustele peste cap la una tânără şi frumoasă, că nu plăteşte impozite, că se prostituează, că se fute cu tipi cu bani şi etc.

Tatoiu, nu toată lumea a ajuns la vârsta ta, să fie silită să plătească pentru sex. Surse care nu doresc să le fie dezvăluit numele spun că nici tu nu ratezi vreo ocazie de a culege penis tânăr chiar şi de pe meleaguri rurale, dacă cele urbane nu-s disponibile. Nu e nimic rău în asta, ştie toată lumea că sexul e un lucru înălţător. Dar atunci, de unde ipocrizia de a o arde etic faţă de o co-hobbyistă?

Ştim, ştim, te simţi ameninţată că vin astea tinere din urmă. Păi măiculiţă dragă, hai să te liniştesc, să nu mai latri: există pulă pentru toată lumea. Există pulă ahtiată după teenagere şi pulă ahtiată după milfuri. Ai şi tu piaţa ta, dacă ştii să te orientezi, nu te pierde cu firea. Există şi o piaţă a filmelor porno cu babe, pentru că imaginaţia bolnavă a unora e stimulată chiar şi de aşa ceva. Nu e cazul să te răţoieşti la biata fată, mai bine get a sexual life şi o să-ţi dispară pe loc dorinţa asta cel puţin la fel de dubioasă de a fi văzută toată ziua, zi de zi, la televizor, să nu uite lumea că exişti.

Gata, mă duc să mă culc. Las facebookul deschis să-mi povestiţi cum mă iubiţi de ziua mea şi să am multe mesaje de dragoste pasională când mă trezesc.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. DarkByte says:

  Al doilea paragraf e excelent. Keep up !

 2. boemul says:

  morala e scuza ipocriţilor.

 3. xxlweblog says:

  La multi ani, Lupoaico! Sa fii sanatoasa si norocoasa!
  Nu-i asa ca Tatoiu se scrie cu virgulite sub t-uri si cu caciula pe a ? :))

 4. sciencefictionanton says:

  Sa avem grija cum ne alegem termenii. Tatoiu e GILF.

 5. bogdan says:

  La mulți ani!

  Fericire și sănătate!

  Cât mai multe contracte grase și premii literare!

  • mama lui bogdan says:

   Lasa mama nu fii envidios pe domnisuara Lorena care tu nai talent nij sa duci galieata la gunoi cam spunea nevastata sireaca care zice mamasoacra bogdan sempedica an gunoi care rade vecinele de iel ieu iam spus lu tatatau sa te de-a la sporturi ca iereai slab cum zicea profesorul tau de sport ma scuzat erea maghear zicea duamna fiu dumevoastra e slab ca pulul furnicului dumnezeu sal erte si pe iel. Care tatatau na vrut sa te de-a nicaeri zicea care tu trebue sa fi intelectoal ca el nimenea din famelia nuastra na facut liceul la seral care la laudat profesori. Tare mandra am fost de iel care nu erea amant bun ninu se compara cu Nelu dar erea intelectoal care am un rexpect pentru acestiea.

   La mult ani domnisuara Lorena scumpa sa va fie ziua senina care ieu va doresc tot binele din lume..

 6. mircea says:

  La multi ani Lorena ! Dna.Tatoiu zice ca vulpea ce nu ajunge la struguri, “sunt acri”. Vremea dumneaei a trecut, fetele tinere si frumoase(ca tine de exemplu), au si ele dreptu la viata, si atata vreme cat nu deranjaza, nu vad de ce sa faca obiectul barfei unei “acrituri”. Madama sa-si aduca aminte de tineretile ei, si poate va gasi asemanari. Piata ei este expirata, nici milfuri,niciBJ nu mai gaseste, poate ceva anal pe ici pe colo si asta pe bani grei. Hai sa nu-ti stric ziua. Am comandat pe net, Batausu de campi, dupa ce am citit in ZF niste fragmente si mi s-au parut interesante. Sper sa nu fiu dezamagit.

 7. Doru Vatau says:

  deci Tatoiu-cea-sinistră…:-))))) nu am mai ras demult cu hohote…

 8. jimerino says:

  ba, eu m-am vazut o data cu asta si mi-a vorbit o ora despre pisici si despre o alee de pe undeva de pe la baneasa unde cica e musai sa ma duc sa plimb copilu’. nimic de supt puli sau alte manevre d-astea. care cum zice mama lu’bogdan eu acum sunt oarecum dezamagit. nu ca i-as fi umplut fleasca, da’ pula mea, sunt si eu un exemplar calitatea 1 fara os si nu inteleg cum cacat nu si-a saltat bucile pe birou ca sa fiu eu nevoit sa o dau spre pisici, bunici si ce subiecte mai abordeaza omu’ la panica, ca sa evite buleala.

 9. Lotus says:

  …cum era chestia aia cu să te lovească fulgerul iubirii şi să-ţi cadă-n cap un sac de bani? 🙂 cam aşa ceva… 🙂

 10. goodman says:

  @cine de aici e nascut in 19xx.11.24

  1. hai sus, hai sus, hai sus
  2. te blestem:
  ………………..a) sa-ti fie bine
  ………………..b) sa te ineci in fericire
  ………………..c) sa te loveasca norocu’
  ………………..d) sa iubesti cum arde focu’
  3. la multi ani !

 11. mihaela says:

  La multi ani:)! Atata timp cat simti ca ai ceva de spus, sa nu te opresti din scris:)

 12. thecreatrix says:

  referitor la status-ul tau de pe mess “la o varsta mesianica”- mi-a picurat in cap un vers a formatiei system of a down- “her name was jesus and for her everyone cried, everyone cried, everyone cried”.

 13. Nea says:

  La mulţi ani şi bucurii!
  Isus nu avea blog şi nici Vice. S-ar putea să ai puteri mai mari ca el.

 14. pierre says:

  La multi ani, Lorena! 33 de ani, fara sot.

 15. Deny says:

  Da, intr-adevar, multe persoane fac morala altora fara sa se uite in propria curte. Cu asta se ocupa.In momentul in care li s-ar lua jucaria, ar fi foarte tristi.

 16. egg no ego says:

  la mulţi ani, s-o ţii tot sus şi tare

 17. Manoka Bay says:

  Superb, multumesc, o desfatare sa citesc asa ceva… 🙂
  Mi-ar placea s-o vad pe Tatoaica rastignita, latex, sado-maso. Yeaaaahhhh!!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: