Instinct primar 6

Scris la beţie. La beţie, Marean Vanghelie mi se părea genial.

Deci, am un moment delicat: pe de-o parte Vanghelie e subiect ideal pentru rubrica asta. Pe de cealaltă, a fost atât de îndelung miştofilit de toată lumea, încât mai-mai că nu ai nimic de zis despre el. Şi totuşi, să nu scrii despre Vanghelie la rubrica asta e ca şi cum ai refuza să recunoşti că Megan Fox e futeşă, doar pentru că a zis deja tot universul că e futeşă. E nasol să nu-i dai Mareanului ce-i al Mareanului. Așa că o să fiu avocatul diavolului și-o să povestesc de ce e Vanghelie genial.

Read the rest at Vice Magazine: INSTINCT PRIMAR, DUBLA 6 – Vice la zi

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. goodman says:

  [Câţi copii rromi – OK, ştim că el pretinde că nu e rrom, aşa cum şi Michael Jackson pretindea că nu umblă cu cioara vopsită – din familii sărace reuşesc să „se ajungă” într-o lume ostilă „ălora fără spate”?]

  Din ce stiu eu, Marean Care Este are 1/2 gene tiganesti si 1/2 gene jidanesti – adica ceea ce se cheama gena de aur, adica gene aureo, adica divina gena, adica e normal sa “se ajunga” din moment ce lumea este facuta pentru acesti alesi, adica nici vorba de lume ostila tigano-jidanului, adica dimpotriva.

  ps treaz/ranga: nea Gigi este si mai genial decat Marean!

   • goodman says:

    nu e primar pentru ca n-are El chef sa fie. nea Gigi este atat de tare, incat daca vrea sa futa blogul nostru, va fute pe toti (pe mine nu, ca ne stim)

    • carlo says:

     am inteles, te-a futut deja.

    • Lorena Lupu says:

     deci, pe scurt, nu e primar. deci, asta e o rubrică despre primari. deci, dacă nu e primar, nu-l poţi băga într-o rubrică de primari. deci, nu e o rubrică de cine te-ar fi putut fute pe cine, goodmane, ci o rubrică DESPRE PRIMARI. OK?

    • lezbianu obosit says:

     ciacnoris e si mai tare. el poa’ sa’l futa pe nea Gigi direct la esapament, daca vrea. si astfel scapa blogu’ nefutut. ‘nafara de oamenii rai la suflet. p’astia ii executa primii. le rupe directia, adica le strica mersu’…

    • goodman says:

     de acord, Chuck Norris (asa se scrie!) il fute pe Becali. da’n secunda 2 dupa asa aroganta si-a futut pac-pac si norocu. ca de ce: ca vine vine (fin’su) Borcea cu spartanii si distruge toti dujmanii lu nea Gigi, hauuuu! hauuuu!

    • lezbianu obosit says:

     ciacnoris se scrie oricum. ai inteles foarte bine despre cine e vorba. aia nu e spartani, e cioroi. ciacnoris o sa fuga, sa nu ia rabie, dreq. ideea e ca si’a indeplinit misiunea pentru care a fost convocat/mobilizat. i’a facut lu’ nea Gigi lucrare la tub. nea Gigi se duce la doctor sa isi regleze hemoroizii defazati. uita de futut blogu’. noi castigam. toata stima lu’ Domnu’ Ciacnoris!

 2. Ni s-a stricat liftu. Cică s-a ars primaru de la transformator.

 3. Azi am un obiectiv primar: Îi pun o pioneză pe scaun asistentei șefe să văd dacă are curu gonflabil sau nu.

  • lezbianu obosit says:

   cred ca ai fost atras de partea intunecata a Fortei. de ce sa savarsesti fapte rele, chiar daca e vorba de o investigatie cu iz stiintific? nu e mai bine, mai crestineste, sa ii asezi pe scaun o …CENZURAT… babana, sa resimta si biata doamna ceva simptome de veselire in zona sudica a abdomenului? zic si io. nu te critic.

 4. lezbianu obosit says:

  instinct priMAREAN gen

 5. Dupa cateva paharele si Radu Mazare poate parea haios, chiar genial! 🙂 E un Vanghelie mai spalat, dupa parerea mea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: