Nescrişii

Aşa cum există nemâncat, nebăut, nefutut, cred cu tărie că există categoria de oameni pe care o denumim acum “nescrişi”. Oameni care ar scrie dar nu au ocazia. Oameni care vor să se remarce prin calităţi literare aşa cum femeile urâte oferă sex necondiţionat, ca în bancul: “Spune-mi că există şi în mine ceva frumos”. “Da, dar dacă nu taci, îl scot acum.”

Ocazia de aur a nescrişilor se iveşte o dată cu sms-urile şi mailurile de Crăciun. Să vezi atunci sms-uri în trei etape, cu “pacea lină a spiritului şi seninătatea credinţei în mai bine”, “fericirea netulburată de pule de elefant” şi alte metafore parcă ciordite din manualul de română pentru clasa a IV-a.

V-am spus că profa mea de română era “sucker for” metafore? Degeaba îi scriai o compunere simplă, seacă, la obiect, dar cu o idee călăuzitoare care să ducă la o concluzie finală; îţi dădea 7 şi 8. “Nu are spirit poetic”, explica ea. Atunci eu, care uram cârnaţii de vorbe goale aşa cum îi urăsc şi acum şi cum îi voi urî până la moarte, am făcut primul meu compromis. Primul meu plagiat. Citeam mult, repede şi cu pasiune – am luat un caiet tip vocabular şi am început să notez toate metaforele îmbârligate din cărţile tuturor marilor autori pe care îi avea mama în bibliotecă şi pe cele din biblioteca municipală Sfântu Gheorghe. Şi de câte ori aveam de scris ceva despre lună, îmi aminteam metafore de la minim opt autori. Şi făceam o juma’ de pagină numai cu descrierea lunii, în timp ce eu, în forul meu interior, simţeam că e o trădare a mea de către mine şi mă detestam de moarte. Uneori, din ură, făceam metafore special ridicole, ca “sânii şlefuiţi în marmură” pe care i-a produs nu ştiu ce wanker de care am râs noi pe aici. Aşteptam o reacţie de genul: “Mai dă-o-n pizda mă-sii de treabă, nu mai trage cuvintele de păr”.

Ea – reacţia – n-a venit niciodată. În schimb, profa a început să vorbească cu mama, să îi spună că am condei şi că poate voi îmbrăţişa o carieră literară.

Profa asta a fost prima “nescrisă” care mi-a torturat creierii.

Acum, după aproape două decenii, “nescrişii” s-au înmulţit. Îmi trimit mesaje de Crăciun şi Revelion în care îşi varsă tot oful de a nu fi scris un an întreg. Iar eu dau ochii peste cap şi le trimit acelaşi mesaj standard: “Şi ţie la fel”.

Până când m-a sunat o nescrisă indignată:

N: Mă aşteptam mai mult de la o scriitoare!
Eu: Sorry, mi-am uitat talentul acasă.
N: Atât de puţin valorez în ochii tăi bla-bla-bla-blaaaaaa (întrerupere furioasă de convorbire).

Oameni buni, vă rog pe această cale: nu confundaţi scriitor cu “nescris”. Nu simt nevoia să vă demonstrez nimic prin mesajele de Crăciun şi Rev; vă las pe voi să faceţi asta. Io-s un biet om simplu şi raţional. Nu am talentul figurilor de stil umflate cu pompa. Pot să vă doresc binele şi în aceste trei cuvinte: “Vă doresc binele”. E acelaşi lucru cu “Fie ca bla-bla-bla-bla-bla-lorem-ipsum-dolor-sit-amet-în-pizdă-şi-în-cur”. Exact acelaşi lucru.

Şi mă şi plictisesc să tastez pe mobil, colac peste pupăză.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. nedormitul says:

  într-o primă fază, am avut un presentiment tragic că ți-ai exprimat dezavuarea față de nedormiți – persoane inocente pentru care somnul este ca un străin în gară.

 2. nedormitul says:

  pe de altă parte, mie îmi curg vorbele ca un rîu de cleștar atunci cînd mă exprim pe calea undelor sonore.

 3. Lorena Lupu says:

  a, nu, pe nedormiţi îi salvează umorul.

 4. Ovidiu-Adrian Marinescu says:

  La mulţi ani, Lorena! Cu sau fără apă minerală? Bere sau Tequila? Eu prefer Cuba-libre, numai cu “rhum” Havana Club, de parcă nu s-ar putea spune şi rom sau rrom, etc. Ca’-n bancu’ ăla…un ţigan intră-ntr-un bar, se aşează la o masă şi urlă la barman…”un rom!” Barmanu: “Ho’ bă! Că’ te-am văzut!” Aşa că mai bine-ţi, recit un colind popular modern, din literatura populară moderno-naive, vivipare. “Astă vară de crăciun, m-am suit într-un alun…şi am mâncat atâtea mere…că m-am săturat de pere…”

 5. nedormitul says:

  imaginează-ți cum merg eu la curve:
  eu: fată cu părul bălai, în schimbul acestei umile pungi cu galbeni, nu dorești să întreprinzi cu mine o scurtă călătorie în lumea tainică a dragostei?
  ea: cu oral, sau fără?
  eu: un schimb de idei ar fi binevenit, preîntîmpinînd eventualele poticneli inerente unei relații scurte, dar furtunoase ca o ploaie de vară.
  ea: ete curu!

 6. Trexel says:

  Fie ca lumina… (astept si io o injuratura faina de la cineva,satul de asemenea de mesaje cu urari)

  • lecturacioasa says:

   Fie ca lumină să nu mai vezi în casă pînă cînd foşnetul lin al bancnotelor va mîngîia tandru ghişeul restanţierilor la Electrica, scurtcircuitînd-ţi cu lacrimi amare capul sprijinit pe picioarele lin mîngîiate de revărsarea cristalină a izvoarelor din robineţii brutal şi masculin rotiţi ca-ntr-un cuibar de ape, care sting focul patimilor năvălitoare din butelia care a oftat prelung în noapte, antrenînd duioasele gînduri ale vecinilor şi muzica izbăvitoare a SMURD-ului şi a Pompierilor.Liniştea anesteziei pogoară-se asupra ta.

 7. bogdan says:

  Eu, care dau bani la slujbă, printre altele, primesc multe sms-uri de felicitare, multe sunt d-astea metaforice, lungi, de înnebunești și îți crește nivelul de insulină dacă le citești.

  Totuși, un bun amic mi-a transmis un sms mai original acum, de Anul Nou:

  ”Extratereștrii au trimis câteva super-pizde ca să-i răpească de pe Terra pe bărbații care fut bine. Stai liniștit, nu ești în pericol!!! Ți-am dat sms doar să-mi iau ”adio” de la tine … La mulți ani””.

  Deși mi-a dat așa, o nuanță de oroare când l-am citit prima dată, vorbesc de mesaj, stătea cineva lângă mine, apoi o nuanță de tristețe pentru că extraterestrele mi-au răpit bunul amic mai mare cu exact un an și două zile decât mine, fost coleg de facultate, m-am bucurat totuși pentru el, sigur extraterestrele vor fi muci după întâlnirea cu el. Omul aduce bine nu numai din punct de vedere al înfățișării cu Zenza Omnipotenza, ci și din punct de vedere al calităților fizice. I se mai zice și ”Tunarul din Urziceni”.

 8. alexandru says:

  părerea mea e că uneori e bine să mai mulțumești și pe alții, chiar dacă actul înseamnă să-ți calci preaînaltul sistem de valori. așa că Lorena! fii maică mai sensibilă!

 9. 3 B 353 says:

  I-ati un telefon cu tastatura QWERTY. 😀

 10. Vero says:

  Tocmai voiam să pun şi eu mostră de urare din asta alambicată pe blog, da, fiindcă tot ai deschis vorba, o plasez aici:
  “E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu plecăciune şi sus cu pocăinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un an nou plin de bucurii şi împliniri! La mulţi ani!”
  Şi eu detest să scriu pe mobil, aşa că am făcut un mesaj STAS pe care l-am trimis drept răspuns, în numele familiei mele, la toată lumea: “Mulţumim pentru urări! La mulţi ani cu sănătate!”
  Aşadar, Lorena, LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE! 😀

 11. nedormitul says:

  băi, sad wanker’s corner e nume de bistrou. vine lumea tristă şi vinzi cîrnaţi pe și lumea bea vin și bere și se înveselește. idee de afacere. ai bani?

  • Lorena Lupu says:

   nici o idee bună de afacere nu e bună în românia. te omoară statul cu impozitele.

   • nedormitul says:

    păi te fute statul, tot te alegi cu ceva

    • Lorena Lupu says:

     a, nu, nu confund sexul cu afacerile.

     când fac sex, îmi place să fiu futută, când fac afaceri, fut eu sau nu fute nimeni.

    • nedormitul says:

     taci și-ascultă! te fute statul și o să-ți și placă. punct. vremurile cînd statul te futea pe nesimțite au trecut.

    • nedormitul says:

     te fute Statul! am pus cu sî mare, să sune mai imperativ, așea.

     • Lorena Lupu says:

      da, dar pot alege metoda de futut cea mai puţin dureroasă pentru mine. de aceea nu încep afaceri unde fututul ar depăşi disponibilitatea mea de a sta capră.

    • nedormitul says:

     imaginează-ți că ești călărită și supusă celor mai adorabile perversiuni de către cinci funcționare de 200 de tone de la circa financiară. ei? ce zici? stînd la coadă. sau de un profesor de 30 de kile. și el reprezintă statul, întrucîtva. imaginează-ți că într-o noapte te culci cu vulturii carpaților, regimentul din afganistan, care adoarme înainte să, sau că căștile albastre din kosovo îți caută punctul g cu muniția IAR ghimbav uzată fizic și moral. sau că fumezi cînd se crapă de ziuă țigara de după cu bucătarul de la parlament.

    • nedormitul says:

     uite, încă o idee genială! mă fac codoașa statului. îl scot la produs. cine vrea să și-o pună cu statul, ia-l neamule, că e ieftin și nereformat, dar știe meserie! doamne, ce de idei geniale am în cap astăzi!

    • lecturacioasa says:

     statul te fute îndoit. nu ştie meserie, că se dă pe veresie.
     bagă tare. nu buge tare.

 12. lecturacioasa says:

  E cumpăna dintre craci! Să privim înapoi după cururi, înainte după ţâţe, în jos cât o are şi-n sus a mirare. Futaiul să vă deschidă poarta spre un an nou plin de orgasme şi sloboziri. La cât mai multe!

  hmm! adaptare, banal. 🙁

 13. creca says:

  intre actul intelegerii si cel al atitudinii e o pauza umpluta cu viata asta fraierilor.atitudinea simultana cu intelegerea nu sa ezista.tre’ sa iei obligat un metrou,o licenta,un compromis,sa futi domestic o conventie,o factura sau pe profa tarabei cu metafore.teribilismul nu e pionierat ci doar devansare de atitudine.la patruj de ani teribilistii sunt mai albastri si mai vestejiti decit toata pauarflauaru’ pizdilor tigancilor la un loc.chiar,stiati ca mai toti nihilistii erau cel mult homopasivi iar nevestele lor pe sistem aveau nostalgii puberale?asa ca bogdane(de esemplu) ti-or placea tie istoricalele da’ prea ai atetudini intirziiate.apropo de nerabdarea hipofizara,creca lecturacioaicellor le ramine curu-n vine.

 14. animal00 says:

  “Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque augue nunc, aliquet non condimentum commodo, auctor sit amet nisi”

  asta e de departe cel mai tare. Din pacate n-am prea primit smsuri luminate. In plus nu mi-ar fi venit ideea. Dar, nu vine el pastele?

  • Lorena Lupu says:

   ştiu, sunt un geniu. 😛

   • creca says:

    ti-am mai spus, geniile e oameni nu femei

    • creca says:

     chiar lorena,femeile e frustrate ca istoria e plina numa’ de genii cu pula? Sau sa-l intreb pe bogdan?

    • lecturacioasa says:

     Mon mari Curie. 🙂

    • Lorena Lupu says:

     Istoria e plină de genii cu pulă pentru că fetiţele erau redirecţionate de mici spre cratiţă. Acum, că nu se mai întâmplă asta, se vede clar că geniul e independent de sex.

     Şi, ca să examinăm mai atent istoria, nu o dată, în spatele unui geniu cu pulă a stat un geniu cu pizdă care a făcut minuni de home economics.

    • deutsch says:

     am vaga impresie ca sunteti vechi pe subiect. dar si pe vremurile cu pirati adevarati existau si pirate temute.mai cerceteaza

    • bogdan says:

     ”bogdane(de esemplu) ti-or placea tie istoricalele da’ prea ai atetudini intirziiate”

     Dragă creca,

     Am dat de curând un test psihologic, și m-au ginit ăia la fix ce și cum. Te fut pentru o trăsătură cu câte 20-30 de întrebări, nu ai cum să trișezi dacă nu ești specialist. Deci, e greu de spus din ce scriem, cum suntem fiecare cu adevărat, da, se văd niște trăsături, dar nu cum este individul cu adevărat. Un psiholog bun te ginește, că asta e meseria lui. El vede și ce în spatele teribilismului tău, în spatele rahatului pe care îl scrii, cât de potent ești, par example, ce succes la femei ai, cât la sută prezinți tendințe homosexuale, dacă dai limbi și dacă da cât este asta influențat de trecerea prin vaginul matern, precum și altele asemenea.

     Eu ce am scris am scris cinstit de mine. Ce mare cap de țară să vrei să te culci cu una de 18 ani, bine făcută, cu buze groase, senzuale, cu pielea frumoasă? Și ce e ciudat să ai erecție superlong la 34 de ani (nu la 38), când te ia aia de mână (de ce te-a luat aia de mână? un mister, noi nu avem instinct, un curvar bătrân ar spune simplu că la aia s-a manifestat feminitatea, și ar avea dreptate). Nu aici e ciudățenia, ciudățenia ar fi să nu se întâmple așa, în condițiile date, chiar dacă aia ți-e un pic rudă.
     Ciudat ar fi să te masturbezi o dată gândindu-te la țâțele imense ale prietenei unui amic de-al tău? Imense, mari, albe, în decolteul care mai mult le descoperă, să vezi decolteurile astea în toate ipostazele, cu țâțele albe, mari, frumoase, când nu e vară, bronzate vara. Nu, ciudat ar fi dacă nu ai face-o măcar o dată. Și asta după ce ai stat cu țâțele alea în față niște ore adunate, în urma convorbirilor filosofice cu tipa, pe care toți ar pune pula.

     Da, unii ar zice, citind cele de mai sus, că poate am lipsă de ceva. Și nu, nu e așa, alea de mai sus sunt excepțiile pe care le îndrăgesc. Dacă ar fi să povestesc ce am făcut, ne-ar trebui mult timp, vin, răbdare și tutun. Și nu ar avea niciun farmec, până la urmă lupta ”până la” contează din punct de vedere epic, restul nu, ăla îl ții pentru tine. 🙂

     ”chiar lorena,femeile e frustrate ca istoria e plina numa’ de genii cu pula? Sau sa-l intreb pe bogdan?”

     Dragă Creca, noi toți purtătorii de șliț suntem conduși de femei. În spatele oricărui geniu d-ăsta vei găsi o femeie în spatele lui. Ele au instinctul, intuiția, trăsături pe care noi nu le avem. Și ne fac când vor ele. Dacă se apucă Lorena să povestească (că are talent) o scenă lesbi, salivăm cu toții ca niște pavlovieni care suntem, fir-ar a naibii de treabă.

 15. Blue says:

  “Nescrişi” ? Interesant concept… Or fi o ramură alfabetizată a nevorbiţilor.
  Leget de “nefutut” varianta cu lăptărie la purtător, ştiu că există o categorie extremă: “MILF unfuck enough”… MILFUE. … înebunitoare femei.

 16. Blue says:

  Lorena Lupu | ianuarie 3, 2011 la 10:06 pm |
  Istoria e plină de genii cu pulă…
  __________________________
  Să înţeleg că geniile sunt prelunigirile inutile ale pulelor? 😀

  • Lorena Lupu says:

   nu rupe din context, te rog. ăla zisese că istoria e plină cu genii cu pulă şi i-am explicat de ce.

   • creca says:

    ala relevase adevarul istoric.directionarea barbatului catre plimbarea in aer liber cu ocazia vinatorii din perioada matriarhatului,se vede treaba ca n-a fost cea mai geniala idee a matriarhantelor.

   • Blue says:

    Nţţţ … greşeşti, nu e o scoatere din context.
    Doar că n-am citat tot.
    Am observat … revolta feministă.
    E drept că de obicei clitorisul e mai mic decât cocoşelul… Faptul că în istorie omenirii există mai multe genii cu ouă nu are nici o treabă cu sexul. E ca şi cu bucătarii, bărbaţii ştiu să facă mai bine chestiile de băgat în gură.

    • Lorena Lupu says:

     eşti un psiholog prost, nu e nici urmă de revoltă mai sus, eu am avut ocazii şi le-am valorificat, prin urmare nu am motive de revoltă.

     “n-am citat tot” = scoatere din context. Sau altfel: “Nu, nu am furat, doar i-am pipăit portofelul şi mi l-am băgat în buzunar”. Ba ai scos din context.

     Iar explicaţia cu “geniul are nevoie de ocazii pentru a se manifesta etc. etc. etc.” o găseşti mai jos, mă plictiseşte să repet predica pentru toate babele surde de pe net.

     Eu funcţionez pe bază de argumente logice. Când văd un ins care ignoră argumentele logice şi repetă tâmpenia enunţată mai sus de altul, tâmpenie pe care eu am combătut-o o dată cu argumente logice, mă plictisesc. Fie preiei acest mod de a comunica – logică şi raţiune – fie dai x de sus. Aşa măcar nu ne enervăm reciproc.

   • Blue says:

    Mă uit la avatarul tău şi nu ştiu ce ar trebui să văd în lacrima ce pare a sta să-ţi iese din privire. Tristeţe, supărare, enervare, dorinţă? Uneori lacrimile par a semăna…

  • creca says:

   asta e un punct de vedere al coiului

   • creca says:

    oportuna nu poate fi decit inspiratia.genialitatea tine de “structurile premeditate” ale evidentei. doar nebunia poate infringe evidenta.curajul,vointa si vitejia,niciodata.esti viteaza loren,dar te rog io nu fi nebuna!

    • Lorena Lupu says:

     oricât de “premeditată” ar fi genialitatea, ea necesită circumstanţe favorabile pentru a se demonstra pe sine. închide un geniu într-o închisoare, anulează-i orice mijloc de comunicare cu lumea şi va muri neştiut de nimeni. nu mai face pe vita proastă că nu-ţi stă bine.

 17. Blue says:

  Mă întreb cum de n-am dat de blogul ăsta până acum… Habar n-ai cât de interesantă li se pare bărbaţilor lumea văzută prin ochii femeilor… Dar fără poeticăraie şi floricele…

 18. creca says:

  inseamna ca stii cum imi sta bine,deci ma iubesti ti-am spus io!

 19. dolores says:

  Nu obisnuiesc sa dau sms de sarbatori.Mi se pare mult mai onest si de bun simt sa suni si sa urezi ceva Din fericire anul asta n-am primit decat 2 mesaje.Doamna care te-a necajit putea sa te sune daca ardea de fericire sa-ti spuna ceva.

  • Lorena Lupu says:

   când omul are o agendă de 300 de persoane, e complicat să-i sune pe toţi. varianta simplă e: SMS -> send to all.

   Ceea ce e ok pentru mine, câtă vreme nu face lumea panaramă ulterioară.

 20. creca says:

  bogdane, iti apreciez modul atit de neelaborat de-a fi sincer. iar inocenta neintinata de tumultul aventurilor pe care le tot povestesti ma face sa ma simt prost ca smecheras al unei singure femele.totusi esti mult prea candid pentru a fi obedient.

 21. lecturacioasa says:

  candoarea este obedientă ei însăşi. dar Bogdan nu este nici candid, nici obedient. pînă acum, din ce citesc, e de admirat ce scrie. nimic mai mult.

  Bogdan, un psiholog foarte bun te vede parţial şi din scris, cu condiţia să te citească ceva vreme. şi ca şi în cazul celor care te-au testat, nu-ţi vei da seama cum o face ca să poţi trişa.

  • bogdan says:

   Mersi, lecturicioasa. Da, ar trebuie să ne urmărească măcar câteva zile un astfel de psiholog. 🙂 Oricum, nu m-a interesat niciodată să par altceva decât ceea ce sunt. Mă iubesc așa cum sunt.

   • creca says:

    bogdane,nu te lua dupa lecturacioaia ca finca a incurcat lecturilii.obedienta nu poate fi un atribut al candorii decit in mintea unui geniu fara coaie.

    • deutsch says:

     adica ascultarea nu poate fi un “trabant “al nevinovatiei decat in mintea unui eunuc. Cuvantul geniu n-am reusit sa-l mai introduc in traducere.Se accepta?

   • deutsch says:

    bogdane, chiar ca suntem urmariti. Eu tocmai am descoperit butonul rosu, da`n-am inteles care 16,66 din noi se uita taman acum la Zenza.

 22. dolores says:

  Lorena honey,wtf 300 de persoane???????????????/

 23. creca says:

  deutsche, ai fost asa de mercedes in traducere incit dupa ce m-am pipait de coaie am sunat-o pe gagica sa-mi aduca nemediat zigfridu’ cu care tocma’ plecase.

  • deutsch says:

   audi ma la el, ce zice! si daca nu te-asculta si ti-l aduce mediat gata?

   • creca says:

    gata mediat?? esti nebun? stai sa mai pipai putin coaiele ca sa pot sa bat in lemn..asa,gata. stii ce faceam deutsche,imi tunam loganu’ cu ea, il pisham, si-l vindeam ca pe-o alfa-julieta la vreun fraier nemaiorescian sedus de forma literara a fundului.

 24. catgal says:

  Citez din nescrisii mei primiti anul asta :

  Locul 1 : Traieste un adevarat pastel de iarna, cu valuri de ninsoare. Asculta-ti vocea sufletului, alunga frigul din el, fi deasupra linistei creata de dansul fulgilor de nea. Un An Nou de poveste.

  :(((((((((((

  In fine…initial voiam sa scriu mai multe, da nu mai pot…

 25. Laurentiu says:

  “Mă aşteptam mai mult de la o scriitoare!”

 26. dadatroll says:

  Mai ieste si uni care scrie numa casa se aflen treaba si sa duca lumea la blogu lor de caca.

 27. Marghioala says:

  Da’ tu’ti dai seama ca te’agiti cu importanta degeaba pe niste mass’message trimise la toata agenda. Sper ca’ti dai seama. Nimeni nu sta sa’ti compuna tie, calmeaza’te. Majoritatea sunt luate de pe net si te’ai nimerit in telefonul mai multora care trimit labareli de genu’. Atata tot. A fost funny. Si mai funny e ca previziunea profei tale s’a adeverit. Iar oamenii aia asteapta un mesaj de la tine ca de cartile tale oricum n’a auzit nimeni si mai si costa bani. Era ocazia ta sa le dai un motiv sa le cumpere fara sa pozezi atat in drama queen.

  • garcea says:

   you´re so fucking boring today(si Lorena intarzie cu portia de ciapi)
   “Îmi trimit mesaje de Crăciun şi Revelion în care îşi varsă tot oful de a nu fi scris un an întreg. Iar eu dau ochii peste cap şi le trimit acelaşi mesaj standard: “Şi ţie la fel”.

   Până când m-a sunat o nescrisă indignată:

   N: Mă aşteptam mai mult de la o scriitoare!
   Eu: Sorry, mi-am uitat talentul acasă.
   N: Atât de puţin valorez în ochii tăi bla-bla-bla-blaaaaaa (întrerupere furioasă de convorbire). “

  • deutsch says:

   totul depinde de intentie. vorbesti de oameni care asteapta mesaje ca si cand ai fi empatizat cu nivelul dorinteler/nevoilor lor. daca n-ai facut asta, orice judecata de valoare se transforma repede intr-o simpla usa trantita.

   • Lorena Lupu says:

    bună observaţie.

    oamenii care se aşteaptă ca tu să fii cititor de gânduri (şi adeseori nici nu au o relaţie care să le permită asta cu tine) sunt de departe cei mai detestabili pe care îi cunosc. Le-aş da foc.

  • Lorena Lupu says:

   Băi, vacă proastă, iar a dat Captain Obvioşenia în tine?

   1. Dacă citeai tot textul, remarcai că nu mesajele în sine m-au enervat – ci de-abia când una aproximativ la fel de dobitoacă precum tine a început să se dea cu pizda de pământ că nu-i răspund artistic. Dar na, nu putem pretinde de la toate chelneriţele capacitatea de a extrage o idee dintr-un text.

   2. “Şi mai funny a fost că previziunea profei tale s-a adeverit”. Doh. Căpitanul Evident izbuteşte să deducă o evidenţă. Să aplaudăm, dară.

   3. Că n-au auzit varii kelneriţe de cărţile mele nu echivalează cu “nu a auzit nimeni”. Dar un obicei al vacilor proaste este să generalizeze ce simt/cred/opinează ele. Ne bucurăm că semnalizezi.

  • creca says:

   marghioala e rea si orice component al lumii asteia marghialonistice are nevoie de publicitate. marghioala, proasta de esti, ca sa fii buna ai nevoie de publicitate. daca diva pestritu sau divul bote ar scrie precum lorena s-ar porni conflagratia intre edituri. totusi (n.m.) lipsa pulii de geniu o lasa fara geniu.

 28. garcea says:

  ideea n´ar fi rea, dar am avut´o cind am exersat pe laptopul tau.
  Hai go back and try again.

 29. Marghioala says:

  Oh, go back si termina liceu’ in zilele noastre, poate’ti mai actualizezi si replicile.

 30. garcea says:

  Scunpo, liceul s´a terminat in zilele mele if iu nou uat ai min 😉

 31. garcea says:

  Flai Marghioala, flaaai!!!!!!!!!!!! 🙂

 32. thecreatrix says:

  io aici sunt de acord cu marghioala. şi eu primesc mesaje generale cu “lumina in suflet” şi ma bucur. adică daca omu a avut plăcerea aia, să fie primit 🙂

  by all 🙂

 33. ostap bender says:

  primiti cu persiflatul?
  io am primit decat doua mesaje a cate patru cuvinte in total. crestul prietenilor erau langa mine. merci marghi, merci creatrix!
  garecea, tu ce-ai tu? si tu te-ai desfutut?

  • garcea says:

   sa´ti fie rusine ostap bender! ca si io ti´am lasat mesaj offline.
   Ce sa am bre? as usual: ma plictiseam la corvoada, plictiseala si pe net iar in lista de mess nu aparea decit creatrix si doar i´am promis. Sau ti se pare cumva ca nu m´am coborit de ajuns la nivelul discutiei promovate de ilustra coblogerita?!

   • Lorena Lupu says:

    mna, în general i-au lăsat urări ăia pe care nu i-a enervat suficient de tare încât să prefere să tacă decât să-i facă urări de mamă.

    • ostap bender says:

     singurele persoane care sunt suparate pe mine in lumea asta sunteti tu si o gagica care sta singura cu o matza in cluj. da ea nu-si permite sa ma injure de ma-sa.

    • ostap bender says:

     legea lui aristotel- omul e un animal social.

     • Lorena Lupu says:

      şi nu poate fi animal social în numărul de ore petrecute în afara căminului, aşa zice aristotel? trebuie să fie social şi acasă?

      şi în altă ordine de idei, de când mă tragi tu pe mine la răspundere vizavi de viaţa mea? cine dracu’ eşti tu, să emiţi judecăţi de valoare?

    • ostap bender says:

     io stiu sa primesc o flegma in ochi cu demnitate daca o merit. tu nu suporti cea mai inofensiva critica nici macar cand n-ai dreptate.
     si cu asta gata. zicea cineva sa vorbim despre masini.

     • Lorena Lupu says:

      ba nu, nu ştii să primeşti o flegmă în ochi cu demnitate. începi cu căcaturi penibile de genul “stai singură cu o mâţă”, de parcă asta ţi-ar justifica ţie mitocăniile.

      iar eu când n-am dreptate, tac. de aceea nu cred că îmi poţi aduce un exemplu când n-am avut dreptate.

     • Lorena Lupu says:

      a, şi să mă enervez şi mai tare. care pula mea e “critica aia inofensivă”, atacurile la persoană ale ţaţei proaste de Marghioala sau ale tale?

    • Laurentiu says:

     Ostape, si eu sunt suparat pe tine, sugi p… tu si Dan Voiculescu, si toata Antena 1, si toti muncitorii de acolo, si tu primul mi-o sugi. Baga-ti-ai p… in toata familia lui Dan Voiculescu si la toata Antena 1. Ba, ce p… mea vrei, ba, comunistule, f…-va neamu in gura sa va f… Ba, imi sugeti p….! Uite asa sa-i spui lui Dan Voiculescu si lui SOV, si lu’ toata Antena 3 de stiri , si sa-mi bag p… in toti mortii vostri!

  • Lorena Lupu says:

   lucky you, că nu simt toţi retarzii nevoia să semnaleze.

  • ostap bender says:

   exact!
   marghioala isi incepuse dansul fara nici o referire viata ta reala. se numeste trolling. tu ai inceput cu atacuri la persoana si eu am zis ca esti penibila pentru asta. un cuvant nevulgar din care mai faci un ban pe blogul tau. “”penibil”.

   • Laurentiu says:

    Aici, Ostap are dreptate 100%.

    • Lorena Lupu says:

     unde are, mă, dreptate? şi, în fond, trollingul nu e tot atac la persoană?

     e ca şi cum te-ar teroriza pe tine una cu telefoane la miezul nopţii, şi asta ar avea, să zicem, un nume. “broll”.

     îţi strică nopţile, nu mai dormi o oră după aia, dar are o scuză – e broll, deci tre’ s-o suporţi.

     use your fucking brains, ppl!!

    • ostap bender says:

     confunzi viata reala cu internetul, lorena draga, din moment ce nu dormi din cauza unui comment. ziceam strict de situatia cu pricina, nu de alte dati.
     uite, de exemplu, nu-mi pasa catusi de putin ca imi zici tu mie carpa sau iti permiti sa ma cataloghezi desi nu ma cunosti absolut deloc.
     asta face diferenta dintre mine, marghioala si tine. noua nu ne pasa.

     • Lorena Lupu says:

      şi tu iar n-ai înţeles. aia era o simplă comparaţie, prin care îi explicam omului de ce “e troll” nu e scuză. se pare că sfatul meu cu “use your fucking brain” e greu de aplicat.

      ah, şi am zis clar mai sus că în situaţia cu pricina vaca s-a apucat să denigreze exact ce ştia din viaţa mea reală, deci nu se încadrează la infracţiunea de “trolling” ci la “futere la icre cu premeditare”.

      nu îţi zic că eşti cârpă în necunoştinţă de cauză – ci tocmai pentru că am apucat să te cunosc. Că îţi pasă sau nu – tot o cârpă eşti.

    • ostap bender says:

     sunt o carpa mare! ii bine asa?
     si daca eram poponar creca ma si futeam in cur.
     invata sa faci diferenta intre lingai si oamenii sinceri, serios!

     • Lorena Lupu says:

      ce nu înţelegeţi voi, “oamenii sinceri” (recte ăia care au impresia că, înjurându-mă pe mine, sunt ei mai tari), este că nimeni de aici nu îmi datorează nimic. Deci nimeni de aici nu e lingău.

      mă rog, poate tu mi-ai datora ceva în urma plusului de vizibilitate şi popularitate pe care ţi le-am asigurat cât ai scris pe aici, dar eşti prea “om sincer” să admiţi asta. nu de parcă aş avea vreodată vreo pretenţie de “mersi”.

    • ostap bender says:

     ok, cu asta termin.
     din nou nu faci distinctie intre viata reala si laba virtuala care se petrece aici sau pe alte bloguri. n-am avut absolut nici un profit(nu ma refer la bani) din “popularizarea” pe care mi-ai facut-o si nici macar nu urmaream asa ceva. oamenii faini pe care i-am cunoscut pe net existau dinainte SA MA INVITI sa scriu la tine.
     oricum, iti multumesc pentru oportunitatea de a comenta langa niste oameni misto pe blogul asta. si pentru conversatiile misto pe care le-am avut io, carpa, cu tine pe privat. sincer.

     • Lorena Lupu says:

      prietene, tot acest dialog s-a referit la laba virtuală pe care a comis-o Marghioala şi de la care a început conflictul nostru. dacă tu ai trecut pe nesimţite cu vorba la viaţa reală, poate trebuia să dai un avertisment: “acum, vorbim despre viaţa reală”.

      de invitat, ţi-am explicat în privat de ce te-am invitat. exact cum l-am scos şi pe pulică din dinţii a trei câini. am o tandreţe pentru făpturi umilite şi oropsite. unii (pulică) se dovedesc vrednici de ea. alţii nu. poate de aceea prefer să locuiesc cu o mâţă.

   • Lorena Lupu says:

    fără nici o referire la viaţa mea reală? n-a băgat oare la înaintare tot ce ştia ea despre viaţa mea reală, deformat denigrator? şi asta nu se numeşte atac la persoană?

    nu, amice, eu am răspuns strict cu atac la persoană pentru atac la persoană. asta nu mă face penibilă, ci om-care-achită-cu-aceeaşi-monedă. spre deosebire de cârpele ca tine, care ling cururile celor care îi tratează ca pe cârpe şi îi scuipă pe cei care îi tratează ca pe oameni.

    şi îţi spun şi de ce faci asta: pentru că, în forul tău interior, şi tu ştii că eşti o cârpă de om. şi nu-i apreciezi decât pe cei care te tratează ca atare.

 34. thecreatrix says:

  cu ce am ramas eu din textuleţul marghioalei:

  -nu e un obicei de infierat
  -sunt luate de pe net
  -ne trezim in lista unora care trimit la toţi.
  -sunt mass message-uri

  şi eu raspundeam că aşa este si ca nu ma enerveaza sms-urile astea.

  partea aia m-a interesat din textul lui marghioala.
  atât 🙂

 35. Marghioala says:

  Da, exact aia vroiam sa zic. Ca de’aia ne folosim de stereotipii si apropouri evidente. Sau tu chiar vorbeai serios? Caci daca da, astept cu nerabdare setul de’ntrebari, maxime, proverbe si zicatori din categoria “da’ parasute aveti?”.

 36. bogdan says:

  Băi, vouă v-ar trebui niște istorie!

 37. para says:

  Vă informăm că pe data de 25/12/00 a fost emisă factura cu numărul 4478724747867 cu scadenţa la sfîrşitul zilelor, conform noului contract al creatorului cu dumneavoastră. Pentru a evita restricţionarea nelimitată şi eventualele penalităţi, vă rugăm să efectuaţi plata pînă la data pe care v-am comunicat-o prin visul dumneavoastră din noaptea nunţii.

  • Lorena Lupu says:

   n-am visat nimic în noaptea nunţii. greşeală.

   • para says:

    Ne pare rău, baza noastră de date spune că visul a fost transmis către dumneavoastră! Nu ne asumăm răspunderea nici pentru defecţiunile aparatelor receptoare, nici pentru refuzul utilizării lor în parametri naturali. Totuşi, avînd în vedere că nu a fost o noapte oarecare şi dumneavoastră este posibil ca să nu fi adormit astfel încît să fiţi pe recepţie, vom lua în considerare retransmiterea mesajului la o dată ulterioară. Vă mulţumim!

    • Lorena Lupu says:

     eu zic că problema e pe undeva în baza de date. 😉

    • para says:

     Ultimul virus detectat în baza noastră de date a fost “nietzsche”. Nu avem probleme cu viruşii de generaţie nouă, datorită proprietăţilor autodistructive inerente construcţiei superficiale a lor şi datorită concentrării hackerilor doar pe limbaj şi pe gramatică.

    • para says:

     vă mulţumim pentru grija inexplicabilă pe care o afişaţi la adresa bazi noastre de date. Vă asigurăm că totul a fost, este şi va fi sub control!

 38. lecturacioasa says:

  cine-i nescris în deceeembrieee… hai sus, jos, după preferinţă.

 1. January 6, 2011

  […] Continue reading here: Nescrişii […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: