Johnny Depp și procesul său pentru defăimare

Stau în aceste zile cu ochii pe YouTube, unde se transmite live procesul cât se poate de public pe care actorul Johnny Depp l-a intentat fostei soții, Amber Heard, pentru defăimare.

O fac pentru că eu nu țin în mod specific nici cu femeile, nici cu bărbații în situații conflictuale. Țin cu dreptatea și cu dreptul omului la un tratament civilizat.

Johnny Depp și Amber Heard s-au cunoscut pe platourile filmului The Rum Diary, s-au căsătorit în 2013 (spre uluirea generală a redacției de tabloid la care lucram pe atunci: Băi, Lore, nu era asta legebeteistă de-a ta? și într-adevăr, Amber Heard divorțase recent de o femeie), apoi au avut un divorț tumultuos (Johnny și Amber, zic), doi ani mai târziu.

Tocmai se întâmplase mișcarea #metoo și violența împotriva femeilor era un subiect nou și fierbinte, care urma prompt valul de machism redpill și manosferă din 2012 – 2014. (Bine, red pill a continuat și după, și încă mai sunt grupuri din comunitatea de idioți incompatibili cu noțiunea de f**ai care îi mai propovăduiesc mizeriile, dar în anii de până în #metoo, gălăgia pe care o făceau jegurile subumane infestate de impresia superiorității pe bază de deținere de puțulică era cu adevărat insuportabilă. Viața pe internet era o continuă băgare în p*** de mamă și un continuu pomelnic al tuturor morților și răniților pentru că din pământ, din iarbă verde, orice postai, veneau gigeii să latre irațional și foarte furios. Mămicăăă, mă enervez și acum când îmi amintesc invazia de proști bășiți și agresivi din acele vremuri. În anii ăia am făcut gluma cu Bocancul Virtual TM, care, de la un nivel de gherțoism agresiv în sus, se desprinde din ecran și-i tufe postacului una în dinți, cu nivel de forță “ca din fundul grădinii.”

Dar divaghez.)

#Metoo a fost un excelent răspuns la manosferă și a trezit la realitate bărbații dotați cu creier și oarecare empatie că nu, femeile nu se doresc dominate, agresate verbal și hărțuite (sau dacă se doresc, vin ele să-ți spună), că nu înseamnă NU și că BS-ul toxic pe care îl împroșcau ăia din manosferă nu făcea decât să-i alieneze de femei la care țineau.

Dar, pentru oportuniste manipulatoare ca Amber Heard, suferința victimelor reale ale hărțuirii și abuzurilor de toate tipurile au fost o șansă de a obține atenția întregii lumi, roluri și bani lansând acuzații false și târând în noroi numele soțului ei mult mai celebru.

Femeia a înscenat urme de violență, situații în care să pară că a fost abuzată, a găsit martori mincinoși, a mâncat o pâine ținând speechuri ca supraviețuitoare a violenței domestice, scriind articole în mari reviste. Nu mai țin minte dacă nu cumva a scris și o carte. Probabil.

Dacă divorța, își lua suma generoasă stabilită de tribunal și nu mai continua cu denigrarea, procesul de azi nu ar fi existat. Dar unii oameni nu știu când să se oprească.

Johnny, sub lovitura de imagine, a ajuns în buza falimentului. A pierdut contracte de film, a avut eșecuri de box office și, dacă nu era unul dintre cei mai iubiți actori americani, probabil că ar fi fost eliminat cu totul din industrie.

A avut nevoie de acest proces ca să-și spele numele și reputația.

Din tot ce se discută zilele astea, te oripilezi. O femeie tânără s-a măritat cu un bărbat mult mai în vârstă (și o persoană de sex opus celui față de care manifestase atenție până atunci, de unde e posibil să tragi concluzia că nici nu resimțea plăcere fizică). Odată legat boul de gard, a dat jos aparența de finețe și gingășie, și a început să-i facă scene din orice, să se crizeze, să îl insulte, să îl facă bătrân și gras și de la un punct încolo, să îl și lovească. Ea pe el. A doua zi, nega cu seninătate că se întâmplase ceva.

Și dacă spunem că da, nevestele și mamele românce au dreptul să fie nervoase, că gigeii nu fac treabă în casă… Această familie avea servitori. Avea mai multe case prin Los Angeles. Depp le-a oferit locuință gratis prin toate aceste case tuturor prietenilor ei. Cred că ăia au și înjurat-o după divorț. Fată, nu puteai să fii și tu mai potolită cu ăla, că uite, de mâine trebuie să plătim chirie, nebuna drek.”

Procesul lui Johnny Depp dezvăluie un adevăr important. Sunt multe femei extrem de toxice cu partenerii şi familiile lor.

Comentac: Păi da, Loreno, dar şi tu i-ai zis lui gigel care a dat un comentariu inept că e o vită încălţată.

I-am zis asta pentru că este. Dar gigel care a dat un comentariu inept nu mi-e mie nimic şi eu nu-i sunt lui nimic. Şi nici nu intenţionez să-i fiu. Când însă îţi alegi persoana cu care să ai o relaţie, acel om trebuie să fie persoana pe care o poţi iubi, respecta şi o poţi considera cea mai valoroasă pentru tine. Şi pe această persoană o tratezi ca atare.

Umilind şi agresând omul de lângă tine, spui de fapt despre tine însuţi că eşti un gunoi incapabil de o alegere inteligentă. De aceea, eu nu mă plâng niciodată de foşti abuzivi. Din divorţul părinţilor mei am înţeles că dacă nu e să fie, dacă nu e dragoste şi respect de ambele părţi, te ridici şi pleci, nu stai să amplifici c**tul şi apoi să te văicăreşti tot tu că îţi duhneşte sub nas.

Nu am ajuns niciodată la abuz, pentru că am plecat când am identificat versiunile softcore ale toxicităţii. Viaţa e prea scurtă şi prea preţioasă s-o iroseşti cu scandaluri şi frustrări.

Faptul că Johnny expune iadul prin care a trecut în aceşti ani de căsătorie mi se pare important. Pentru că abuzul nu ţine cont de organul genital. Chit că imaginea clasică e cea a bătăuşului încordac şi a nevestei vinete la ochi, în acest caz, a fost vorba de o femeie obsedată de control, şi probabil de spirit competitiv prost înţeles, pentru că Depp era un actor incomparabil mai bun, mai celebrat, mai iubit şi mai iconic ca personalitate şi de un bărbat chinuit de drama vârstei mijlocii, sedus de atenţia femeii tinere şi frumoase, ca să descopere ulterior că va fi umilit în moduri de nedescris şi jecmănit fără milă pe baza diferenţei de vârstă.

Dacă e ceva de învăţat de aici e ce am scris mai sus. Se iese din relaţii abuzive din timp, nu laşi monstrul să îţi înghită toată viaţa.

Şi mai e ceva. Noi toţi ar trebui să învăţăm să alegem realist. Dacă tu ai 60 de ani şi celălalt 20, mai mult ca sigur că e o formă oarecare de interes şi că nu va ţine. Şi că de la un punct încolo începe japca.

Nu spun să nu vă bucuraţi de oportunitate, dacă e consensuală. Dar grijă mare la punctul în care se schiţează la orizont abuzul şi exploatarea.

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie. Aici. Mulțumesc frumos, cei ca tine fac acest blog posibil.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

34 Responses

 1. car says:

  Feminismul modern e despre acces la bani si putere pentru niste mamifere cu vagin intre picioare , si nu penis,si care se cred mai destepte..nu e despre de exemplu asiaticele sau romancele exploatate prin Europa …le doare la 3m de pizda pe feministe de alea, nu exista…ele vor functii de conducere la corporatii…

  • Lorena Lupu says:

   Și de ce accesul la bani și putere ar trebui limitat doar pentru indivizi care s-au născut cu penis, băi, căcat cu ochi?

   De ce organul genital ar trebui să decidă cine să aibă acces la bani și putere, futu-vă-n gură de gunoaie ordinare și abjecte, care vreți toate privilegiile universului strict pe deținere de pulă, fără să munciți pentru ele?

   Da, feminismul este PENTRU DREPTUL FIECĂRUI OM SĂ OBȚINĂ TOT CE ÎȘI DOREȘTE; DACĂ ARE CALITĂȚILE NECESARE: Și faptul că unele jeguri de oameni, ca tine, cred că deținerea unui vagin ar trebui să vină cu mai puține drepturi, e principala problemă.

   DE CE MORȚII TĂI AI MERITA MAI MULTE ÎN VIAȚĂ PENTRU CĂ TE-AI NĂSCUT CU UN PENIS; MIZERIE?

  • Lorena Lupu says:

   Iar retorica asta cu vai, feminismul ar trebui să fie DOAR despre femeile sărace și exploatate?

   Gen, unui gunoi cu pulă ca tine e ok să-i pese doar de bani, și nu de bărbați săraci și exploatați din lumea a treia, în timp ce îi reproșezi unei femei carieriste dacă face același lucru.

   Când morții tăi de jeg ți-a păsat ultima oară de un sărac exploatat, să te califici să dai lecții de morală, pișatule?
   Ce mișto era să te fi avortat mă-ta la timp, să nu mai lansezi rahat pe internet.

   • misoginul says:

    Din ce parea un text cat de cat echilibrat, pana la urma v-ati aratat nivelul intelectual, respectiv cel de tonomat de muie fara educatie.

    Barbatii sunt mult mai capabili sa acceada pozitii de succes in societate, datorita capacitatilor intelectuale dezvoltate in aceasta directie, barbatii fiind mai interesati si dezvoltati in directia intelegerii lucrurilor, in timp ce majoritatea femeilor sunt mult mai interesate si dezvoltate pozitiv in directia emotiilor, sentimentelor, relatiilor cu alte persoane. In plus, accesul la pozitii de top in sfera socio economic (CEO, CFO etc), necesita sacrificii de nivel personal pe care putini barbati sunt dispusi si capabili sa le faca, daramite femei. Eu cand zic asta nu spun ca o femeie este proasta, spun doar ca o femeie va fi de 10 ori mai buna in roluri care presupun empatie, grija fata de altii samd decat un barbat. Adica o femeie va fi de 10 ori mai buna ca medic, profesoara, etc decat un barbat si ghici, eu pot sa spun asta ca barbat fara sa am o criza de nervi isterica si sa ii spun cuiva ca mai bine era avortat.

    Nevoia de egalitate promovata de feministe presupune accesul la pozitii care implica beneficii majore, in special financiare. Dorim 50% femei in pozitii de conducere, practic introducerea unui sistem de cote, dar nu cand e vorba de joburi in constructii, sapat gropi, munca in exterior samd. Ca alea sunt naspa si sa le faca barbatii.

    Si acum legat de manosfera, aceasta va creste din ce in ce mai mult si nu se va mai irosi o generatie de barbati care sa isi rateze vietile in relatii cu femei ca tine. In viitor, barbatii daca nu vor gasi o femeie care sa isi cunoasca rolul in relatie, vor folosi femei ca tine pentru uz sexual, ca pentru altceva nu sunteti bune si cam atat.

    Mult succes la colectionat pisici, ca sansele ca un barbat sa te ia de nevasta sunt minime.

    • Lorena Lupu says:

     Marș, băi, căcatule.

     Nu am nimic să demonstrez unui gunoi care îmi neagă drepturile.

     Rezerv educația și respectul celor care acceptă că avem drepturi egale, iar pe gunoaiele ca tine mă piș cu jet. Ca și pe mamele voastre care nu v-au educat că nu organul genital setează calitățile omului.

     Jet în morții tăi cu discursul ăsta inept, iar dacă îți plac așa tare bărbații, come out as gay și sugi pula până te sufoci.

    • Lorena Lupu says:

     Și da, pisicile sunt mișto. Căcații proști ca tine nu.

     Dacă aș putea salva de la moarte în chinuri o sută de gunoaie misogine ca tine sau o singură pisică, aș salva pisica, apoi v-aș savura moartea ca pe un tort diplomat.

     Din cauza infecțiilor ca tine, femeile au o mie de bețe în roate în orice proiect. Bag pula adânc în toți morții tăi.

     • N-ai_tu_treaba says:

      Și totuși n-ai oferit niciun contra-argument valid.

      Pentru că prost fiind, nu pricep singurul contraargument valid necesar. Că nu organul genital decide drepturile cuiva. Fiind atât de gunoi prost merit o formă agresivă de cancer și moarte în chinuri.

      Doar ADEVĂRURI DESPRE CĂCATUL PROST DE MINE pe bandă rulantă.

      În articol te dai mare diplomată ANALIZEZI OBIECTIV ÎN CAZ , iar în comentarii dacă îți pune cineva la îndoială ideile APARE UN CĂCAT MISOGIN SĂ NEGE DREPTURILE FEMEILOR, te întorci la vocabularul de țărancă întoarsă pe toate părțile O FUȚI PE MĂ-SA CURVĂ PROASTĂ CARE A ALES SĂ-L CACE. As you should. Leprele infecte ca mine nu merită fătate, nu merită timpul, atenția și resursele unei femei pentru a crește și a lătra alte femei. LEPRELE CA MINE TREBUIAU STRIVITE DIN UTER ȘI PREVENITE SĂ APARĂ:
      Prin comportamentul ăsta doar demonstrezi ce caracter infect au feministele moderne. că feministele moderne se pișă cu jet pe un jeg nemernic ca mine EXACT cum merită un jeg nemernic ca mine. Și se pișă și pe mama mea curvă care a preferat să sugă puli de camionagii în loc să mă educe.

     • Lorena Lupu says:

      Here, căcat. Fixed it for you. Să o piș în bot pe mă-ta zdreanță. Dacă curva împuțită alegea fie să te avorteze în timp util, fie să te învețe să nu discriminezi femei, nu trebuia să-ți suport eu acum idioțeniile de jeg borât.

    • DD says:

     Inca unu’ care “stie el mai bine” ca femeile nu merita sa castige bani garla si motiveaza asta insiruind o droaie de atribute necomforme cu realitatea. Stie el mai bine cum sunt femeile, desi el nu e o femeie, nu stimte ca una si cel mai probabil nici nu a interactionat la nivel mai profund cu una.

     “majoritatea femeilor sunt mult mai interesate si dezvoltate pozitiv in directia emotiilor, sentimentelor, relatiilor cu alte persoane.”
     – nu stiu cand am vazut in ultimul timp o femeie emotionala, dar stiu sigur ca am vazut cel putin 5 barbati in ultima saptamana dandu-se cu curu’ de pamant pe motive de gradinita, majoritatea implicand vaicareala inutila in urma refuzului de a-mi lua responsabilitati de-ale lor pe cap, la munca, deci un mediu presupus profesional.
     Empatia e ceva rar si nu e nimic rau in ea anyway. Sentimentalismul ieftin de baietel imbufnat ca nu-i cumpara mamica jucaria, este problematic in general.

     “vor folosi femei ca tine pentru uz sexual, ca pentru altceva nu sunteti bune si cam atat. ”
     – implying ca femeile ar trebui sa fie bune in a se plia pe agenda cuiva, si implying ca femeile s-ar da pe “uz sexual”. D-aia dau femeile block la greu pe retelele de socializare. D-aia nu prea mai vin la intalniri, d-aia prefera sa fie singure, cu sau fara animale de companie.

     • misoginul says:

      Daca tragi aer in piept, eu am vorbit dpdv statistic, nu am zis ca femeile nu merita sa castige bani garla, doar ca raportat la un esantion mai mare de populatie, barbatii sunt costruiti cerebral mai bine pentru succes socio-economic. Si nu stiu daca la final, cine va fi mai fericit, femeile alea fraiere care au familii, care au dat viata, au crescut copii sau voi, marile succesuri neluate de nimeni si futute de someri la festival.

      Cei 5 barbati pe care i-ai vazut tu smiorcaindu-se probabil au fost crescuti de femei moderne si independente, fara o prezenta masculina in viata lor. Nu stiu cum se face, dar femeile au tendinta sa se planga de barbatii crescuti de femei singure sau de femei care sunt sefele in casa, care ghici ce, ajung sa creasca narcisisti si dezaxati, cei mai vinovati de abuzurile indreptate impotriva femeilor. Baiatul lui mami, daca cunoasteti conceptul.

      Eu am zis ca doar femeile ca voi (banuiesc ca sunteti femeie) trebuie sa fie folosite doar pentru uz sexual, nu toate. Invata sa citesti printre randuri. Sunt multe femei care in loc sa duca un razboi retard cu barbatii, au familii sunt implinite si fericite.

      Ca tot a zis Dl. Lupu in alt post, de ilinica vandici, ca vezi domne ce proasta e aia, ca sotul ei o insala si pe ea nu o intereseaza. Niciodata un barbat de nivelul sotului Ilincai Vandici nu va fi interesat de una ca voi. Pe voi nu va inseala nimeni, pentru ca nu va vrea nimeni in primul rand si daca doamne fereste ati gasi un barbat, ar fi de o valoare atat de redusa incat sansele sa fie dorit de alte femei sunt extrem de reduse.

      Pe voi nu o sa va ia nimeni niciodata, dupa ce va trece varsta de generat interes sexual, va asteapta zeci de ani de singuratate, depresie samd. O sa va uitati pe geam si o sa vedeti fraierele cum plimba nepoti in parc si o sa doara rau…

     • Lorena Lupu says:

      Uite un comentariu ceva mai civilizat, pe ăsta ți-l las.

      Nu există un studiu statistic care să demonstreze real că bărbații ar fi construiți pentru mai mult succes. Și chiar dacă ar exista. Cât timp un bărbat are sprijin deplin de la familie și societate să facă ce dorește, când dorește, iar o femeie e gaslighted de mică cu faptul că nu va putea face nimic, pusă să irosească mare parte din timpul pe care bărbatul îl petrece studiind și devenind mai bun cu muncă domestică și sabotată în carieră de indivizi ca tine, competiția nu se desfășoară pe parametri corecți.

      Narcisist și dezaxat e să pretinzi că meriți mai multe pentru că ai un penis. Pariez că ai crescut cu ambii părinți și că taică-tu a fost cel care te-a convins de asta. Surpriză-surpriză, mi se par dezgustători fix indivizii ca tine.

      Apoi, zice mizeria de tine: “Eu am zis ca doar femeile ca voi (banuiesc ca sunteti femeie) trebuie sa fie folosite doar pentru uz sexual.” Să moooori tu, rahat dezaxat, că poți spune o asemenea imbecilitate în ochi unei ființe care îți e cu mult superioară din toate punctele de vedere. Femeile ca mine, băi jeg bolnav, sunt OAMENI, nu obiecte care să fie folosite. Numai afirmaţia asta sper să îţi aducă karmic moartea în chinuri pe care am urat-o mai sus. Pentru că ai real impresia că nişte oameni trebuie abuzaţi doar pentru că nu trăiesc cum dictează mizeriile ca tine.

      Şi că singura funcţie a femeii ar fi de slugă, menajeră, bucătăreasă gratis în serviciul unui gigel care o deţine. Lol, familii fericite. Studiile spun că femeile cele mai fericite sunt cele singure. Că nu trebuie să rânească după putori ordinare ca tine.

      Punctăm şi faptul că un fomist calic jegos ca tine nu va avea ever buget să se folosească sexual de nimic altceva decât de secţiunea mea de comentarii? Da, punctăm.

      Că niciodată un adulterin nesimţit şi oportunist precum gunoiul care a spălat-o pe creier pe Ilinca Vandici nu va fi interesat de mine? Norocul lui. I-aş da jet fără ezitări şi ar boci în secţiunea de comentarii cot la cot cu prostul de tine.

      Că nu ne vrea nimeni e poezioara pe care o repetă obsesiv gunoaiele toxice ca tine, să nege adevărata problemă: că DE FAPT PE VOI NU VĂ VREA NIMENI. Că v-aţi plictisit de labă şi că faptul că eu îmi bag repetat pula în mă-ta e unica interacţiune pe care un nimic ca tine o obţine de la o femeie.

      Eu trăiesc minunat şi neluată, ratatule. Ca dovadă că nu eu urlu de singurătate în secţiunea ta de comeentarii, ci fix invers. Tu în a mea. Tu nu generezi interes, indiferent de vârstă, iar asta TE DOARE. De aceea nici nu te cari în morţii tăi undeva spre o femeie interesată de rahatul ratat de tine. FEMEIA AIA NU EXISTĂ:

      Iar dacă eu nu vreau copii şi nepoţi, e fix alegerea mea, inteligenţii o respectă, iar jegurile ca tine latră pentru că jegurile ca tine încă nu s-au prins că nu pot dicta pe timpul, banii şi uterul altora.

     • DD says:

      Misoginule…
      – studii facute de oamenii de stiinta britanici sau de inceli-virgini-frustrati-ca-nu-au-bani-si-nici-femei?

      – aia 5 barbati au fost crescuti in familii traditionale. La fel si vecinul obsedat sexual care mi-a pus mana pe sani. Si ala care vrea sex de la prima intalnire. Acuma ca ma gandesc mai bine, cunosc niste baieti crescuti de o vaduva, altii de o femeie divortata (ambele independente, cu servici) care au iesit destul de bine, fara a fi pericole sociale. Si mai am exemple, atat de multe incat as putea generaliza. Dupa cum vezi avem deja un pattern care contrazice flagrant studiile-cercetatorilor-britanici-inceli-si frustrati. Nu ma intereseaza ca “nu sunt toti la fel”, te-ai fript cu ciorba, sufli si-n iaurt.

      – cine dracu are de gand sa foloseasca femei pentru uz sexual? Te referi la viol? Aveti de gand sa violati femei pentru ca nu dau sex pe degeaba? Sau sunteti atat de fermecator de cad toate ca mustele? Dupa discurs mi-e tare greu sa cred.

      – “marile succesuri neluate de nimeni si futute de someri la festival.” . Aici am ras. Cercetatorii aia britanici nu v-au spus ca femeile, statistic vorbind, nu se f cu someri. Si nici nu se lasa “luate” (in casatorie presupun).

      – nu ma intereseaza sotul Ilincai Vandici, Asa, ca o paranteza, ala macar e util la ceva. Cercetatorii-britanici-inceli-si-frustrati, nu.

      – vedeti ca puneti in antiteza 2 tipologii de femei – cele cu familie si cele fara, de parca ar fi vreo delimitare sau vreo competitie intre ele. Asta cu singuratatea este doar o proiectie, domnule, care denota doar fricile si necesitatile dvs., si de asemenea, ca cercetatorii britanici n-au descoperit inca tipologiile temperamentale – spre exemplu introvertitii care chiar adora singuratatea. Si doamne ajuta sa treaca odata varsta de generat interes sexual (mai ales din partea domnilor casatoriti si “fericiti”), nu de alta, dar sexul e ceva mult prea sacru pentru a fi risipit in vant.

      – vedeti ca “prezenta aia masculina” din viata copiilor trebuie sa ramana acolo, nu sa dea bir cu fugitii atunci cand aude de responsabilitate.

      – si am luat in considerare sfatul dvs, de a citi printre randuri, este ca sunteti ofticat ca populatia nu se mai inmulteste, si ati convertit asta intr-o problema personala?

     • DD says:

      Lorena, cred ca i-am dat reply aproape in acelasi timp. Chestia aia cu “uz sexual” cred ca se refera la abuz sexual, viol, doar ca n-a folosit termenul, dar nu are sens in alt context. Ce femeie se lasa “uzata sexual”? Astia sunt bolnavi.

     • Lorena Lupu says:

      evident că la viol se referă, la ce altceva? cam cum văd căcaţii ăştia societatea: femei aşa-numit cinstite care slugăresc gratis căcaţi ca el, şi trec orice abuz cu vederea, şi curve, care trebuie violate. E tot ce înţeleg gunoaiele astea subumane că ar trebui să fie viaţa unei femei.
      De aceea mă piş cu jet pe ei şi pe femeile care au ales să sacrifice timp şi resurse să-i plodească.

     • DD says:

      Practic, a venit sa ne dea lectii un un violator-wanna-be sau un admirator de abuzatori.

     • Lorena Lupu says:

      Fix. Iar tu îl angajezi în conversație în loc să mă lași să mă cac pe el până pleacă cu toate identitățile lui false, de parcă nu ar fi unul și același labagiu frustrat, sătul de labă și incapabil să asume că nu, deținerea unei puli în sine nu îi conferă statut special și dacă vrea să obțină chestii, trebuie să muncească, așa cum facem noi, restul.

    • DamaCuPisici says:

     Băi deci, nu!

     Eu nu ies la comentat. Ever. Citesc, mă bucur, sau mă minunez de ce ne oferă aici Lorena. Și mă întorc frumos la treabă mea. Dar m-am enervaaaaatttt.

     Deci, frumos și non-isteric…

     Tu ne vorbești sper, din poziția de CEO/ CFO / neruochirurg sau orice alta poziție unde elucubrațiile tale mai departe de condiția feminina chiar sunt plătite de cineva. Sper! Că dacă nu, esti doar jalnic al dracu’.

     Eu in schimb sunt o femelă d’asta emaptică care are her own marketing business (deci ceo-uauă) in alta țară decât Romania și, ce să vezi, lucrez cu alte femei empatice și emoționale din toată lumea, care se află în niste pozitii și salarii de ți-ar da cu virgulă și perioadă. Deci am lucrat cu bietele nepotrivite in rolurile lor și tocmai, pentru că nu le-a spus nimeni cât de nepotrivite sunt, femeile își văd de treabă și construiesc companii, cariere și locuri de munca pentru rahați ca tine care să stea să latre pe net.

     Ah, iar pisica (că am și eu și pisică și un iubit frumos, deștept și care mi-o trage divin! Căci cele două nu se exclud) păi pisica face fix cum zise Lorena, cât 100 de gherțoi ca tine!

     Dar vezi că e o tanti, Ilinca îi zice! Educă următoarea generație de fetișcane, fix după cum propovăduiești matale acilea. Empatice, emoționale și care-și știu locul. Numai că tre’ sa ai min 100 de coco ca să intri in schema de achiziționare… Așa-i că nu e bine nici cu alea?

     Gata, mă întorc la treabă cu emotionatele mele sa facem bani. Nu știi tu cu de-astea, don’t bother your tiny brain!

     • Lorena Lupu says:

      Ce CEO, mă? Șomer cerșetor cu basca în mână la AJOFM. Eșuat pe canapeaua mă-sii pensionare.

    • Al. says:

     când mă mai întreabă cineva de ce sunt radicală și urăsc bărbații, arăt comentariile tale. mi-e scârbă și o să am grijă să fac viața un iad oricărui gunoi ca tine.

    • AI. says:

     cum morții tăi să vorbești despre educație din poziția ta de gunoi?
     să crezi că înjuratul e mai nașpa decât violul, asta înseamnă să fii dărâmat mintal. orice balegă turtită de pe stradă are mai multă umanitate în ea decât tine.

     • Lorena Lupu says:

      păi înjuratul e nașpa pentru ei numai când îl fac eu, nu știi ce mizerii am editat din ale lor. Când înjură ei, e libertate de exresie.

 2. Alexe says:

  Bine si frumos scris!

 3. qpmk says:

  Sunt un căcat cu ochi care nu merită nici măcar următoarea gură de oxigen pe care o inspiră.

  • Lorena Lupu says:

   Rămâne cum am stabilit, băi, căcat cu ochi. Din punctul de vedere al unei femei, cei ca tine sunt poveri de zero utilitate și multe pretenții. Nu v-am fute nici moarte și nu am risipi pe jeguri ca voi nici cinci minute din timpul nostru.

   Voi, căcații infecți, vă comparați cu pisici? Ce pizda mamelor voastre avei voi de oferit, comparativ cu tandrețea și dulceața unei pisici?

   NIMIC, JEGULE.

   Repet: dacă aș avea de salvat de la moarte o singură pisică, sau o sută de căcați ca tine, aș salva pisica, și aș SAVURA cum crapă cei o sută de căcați. Apoi aș da replay de zece ori, să mai văd cei o sută de căcați ca tine murind. ÎN CHINURI; CĂCATULE. MORI ÎB CHINURI. Fă cea mai oribilă formă de cancer, zvârcolește-te de dureri, iar eu voi fi un om fericit. Pentru că asta merită căcații infecți ca tine. Moarte în chinuri.

   • N-ai_tu_treaba says:

    Mi se părea mie că numele tău sună cunoscut. Tu ești tipul care a jucat în mizeria aceea de reclamă la videochat.
    Sper că ți s-a îndeplinit visul dă fămeie indăpăndentă și plină dă bani.
    Dacă îmi dădeam seama că ești tu, nici nu mai intram pe mizeria asta de site făcut în notepad.
    Scuze de deranj, domnule Lupu.

    P.S. Poate data viitoare când vă mai ia câte un trigger alert pe la Lidl, paznicii nu vor mai fi atât de îngăduitori.

    • Lorena Lupu says:

     Lol, când gigel crede că mă răneşte dacă mă face bărbat. De fapt, judecând după ce gunoi uman eşti tu, da, bărbat pare insultă. Dar eu sunt varianta superioară de bărbat, cea actually dotată cu creier, so, merci.

     Iar pe reclama la videochat am luat mai mulţi bani decâr prostul de tine ajutor de şomaj tot anul. Oftică-te.

     • N-ai_tu_treaba says:

      N-am de ce să mă oftic. Viața mea goală de orice sens și disperarea de a cerși muie de la tine over and over again nu sunt un semn de oftică și de nefutere cronică, doamne ferește. Faptul că nu am ocupație și revin aici să mai latru o dată nu e, doamne ferește, dovada că sunt un șomer lamentabil, un eșec, un nimic, un consum inutil de biomasă.
      Atâta pot și atâta semnalizez. Și te implor să te caci pe mine, să am și eu contact cu ceva derivat din corpul unei femei.

 4. qpmk says:

  Sunt un bou monumental și nu mă pot opri din mugit.

  • Lorena Lupu says:

   E ok, ador să bag pule în zdreanța de mă-ta over and over and over and over and over again.
   Dacă zdreanța te avorta sau te educa, nu trebuia să suport eu această revărsare de idioțenie pură. Prin urmare: bag o mie de pule în cârpa colectoare de sloboz care nu a știut să înghită când ar fi trebuit.

   Și o să-ți editez toate comentariile să te înjuri singur pentru că e tot ce merită un gunoi jegos și împuțit ca tine. De fapt, ai merita și bocanci în meclă până faci ploaie de dinți, dar nu îmi murdăresc bocancii cu un căcat ca tine. Îți vei da singur muie până te sufoci sau te cari.
   ***
   Sigur, preferabil să te sufoci și să scapi femeile planetei de încă un căcat infect, misogin și abuziv care se oploșește nechemat de nimeni și hărțuiește pentru că atâta poate. Dacă numai te cari, în jumătate de oră vei abuza de timpul și răbdarea altcuiva. Deci, crăpi, împuțiciune, crăpi. Planeta va fi mai curată.

 5. qpmk says:

  Gunoiul de mine e pe cale să facă atac cerebral de prostie, nefutere şi scârbă de viaţă. Partea mai veselă. Nici dracu nu mă va plânge după ce crăp. Dimpotrivă. Va fi o zi ca oricare alta. A mai murit o muscă puturoasă, aer mai curat pe pământ.

  • Lorena Lupu says:

   Crăpi, jegule. Crăpi. Crăpi în chinuri groaznice, aşa cum merită jegurile ca tine să crape. Schelălăie de durere când crăpi, jegule. Moartea în chinuri a unui jeg ca tine: my kind of comedy.

 6. qpmk says:

  Ai editat iar, i sucked dick hard, but as never qualify for pussy, i settle for the only thing i can get.

 7. Chiriac says:

  Am citit comentariul lui car și am văzut răspunsul tău. E de cascadorii râsului, e ireal cât de prost poți să interpretezi un text clar și fără conotații ascunse.

  Articolul tău e bun, dar când vezi un comentariu care nu e >95% cu ce crezi deja, ABERAŢII ORIBILE ŞI DEZGUSTĂTOARE DESPRE DREPTURILE FEMEII; turbezi de-a dreptul, AS YOU SHOULD; PENTRU CĂ FEMEIA E OM; EXACT CA PROSTUL DE MINE; PLĂTEŞTE ACELEAŞI IMPOZITE ŞI NICI UN CĂCAT CU OCHI NU ARE DREPTUL SĂ ABEREZE CUM SE FOLOSEŞTE SEXUAL DE EA.

  Fii mai deschisă la minte, că nu strică EŞTI EXACT ATÂT DE DESCHISĂ LA MINTE CÂT TREBUIE; ŞI TU DECIZI CE TREBUIE; NU GIGEL RANDOM DIN SECŢIUNEA DE COMENTARII:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: