Piesa zilei: The Most

Bună, sunt Andreea şi administrez pagina Lorenei. Eu îi postez textele când are ban pe conturile personale. Nu vreau link la social media mea pentru că nu mă interesează celebritatea şi nici reports de la hateri, şi nici texte de la necunoscuţi.

Pasiunea mea este muzica. Şi nouă, şi veche, şi tristă, şi veselă, şi dance, şi pop, şi rock, şi de toate felurile. Tata şi mama mi-au poluat creierii cu winamp de când erau gravizi cu mine şi din winamp urla orice.
Eu o să vă postez o piesă pe zi şi o să vă spun ce simt eu în legătură cu piesa asta.

Azi o să ascultăm împreună The Most, de Miley Cyrus.

Săptămâna asta, Miley Cyrus a lansat un EP de șase piese intitulat She Is Coming. Piesele sunt diferite, atât ca gen, cât și ca valoare; dar de piesa asta m-am îndrăgostit irecuperabil de la prima ascultare.
E genul ăla de baladă profundă, suavă, delicată, învăluitoare, pe care se nasc minimum o generație de copii.

(Notă Lorena: Nu și în România, unde lumea are impresia că Lady Gaga e muzică nouă. Lol. În România, copiii se concep încă pe Careless Whisper de la Wham.)

Pe paginile artistei s-a lansat genul ăla de bârfă fără sens: oare cine e bărbatul care a inspirat o asemenea melodie minunată. De parcă ar conta. Nu poți, pur și simplu, să absorbi blândețea și gingășia melodiei și să te gândești la momentul în care ai fost iubit mai mult decât oricine altcineva?

Pe piesa asta, Miley sună mai bine ca niciodată. O ascult iar și iar de două zile și nu mă satur. Vreau să împart cu tot universul genul ăsta de bucurie care nu se termină niciodată.

Ce simt când ascult piesa asta?.

Fluturi în stomac. E genul de iubire pe care dacă nu-l întâlnești, nu faci decât labă asistată toată viața.

(Notă Lorena: Me-a dat o lacrimă.)

***

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

 

 

***

Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: