La spart prezervative

Periodic se mai nimerește câte un amețit: hei, dar de ce susțineți educația **xuală?? Yea, am ajuns în punctul în care scriem și cuvântul ăsta cu steluțe, de panică să nu luăm zucc. Vreți să corupeți copii, vreți să le îmbâcsiți creierele mici și pure cu promiscuitate, vreți să le faceți și să le dregeți.

Nu.

Chiar nu.

Vrem pur și simplu să-i informăm legat de pericolele care îi pasc la tot pasul. Inclusiv la acelea pe care, din ignoranță și nevoie de atenție, și le creează singuri.

Priviți-o pe ipochimena asta. Suferă de lipsă cruntă de ocupație. Și vrea să fie virală pe internet. Și atunci, ce face? Se filmează spărgând prezervative în magazin. Să îşi bată joc de bărbaţi, spune ea.

E mândră de ceea ce face şi i se pare că e o glumă hahaha fenomenală, să moară bibi.

Realitatea e că fapta ei e un pericol pentru sănătatea publică şi ar trebui să facă închisoare până îi vin minţile la cap. Şi tot realitatea e că, găurind prezervative, nu îţi baţi joc doar de bărbaţi, ci şi de femeile cu care aceştia fac sex şi pe care ei aleg să le protejeze de o sarcină în momentul în care îşi pun ciorăpelul.

Pentru că acea ipotetică sarcină va afecta infinit mai mult viaţa, sănătatea, viitorul participantei feminine. Domnul se poate scoate uşor cu o sumă de bani lunară şi zero participare propriu-zisă, dacă nu vrea.

Dar prezervativul nu protejează doar de sarcină. Mai protejează şi de boli venerice. Şi în acest caz, protecţia se îndreaptă nu doar spre cei doi parteneri implicaţi, ci şi spre restul persoanelor din viaţa celor doi parteneri.

Dacă imbecila asta sinistră ar fi avut parte de educaţie **xuală, ar fi ştiut că nu e cazul să se joace cu vieţile altora în acest mod, doar ca să aibă ea 5 minute de faimă pe TikTok. Ar fi făcut şi ea dansul pinguinului epileptic, dansul maimuţei dezechilibrate sau ce alt dans de trepanaţi mai e la modă zilele astea şi ar fi fost desigur penibilă, dar inofensivă.

Sper să sufere consecinţele aferente. Hai, stat român. Ştii să amendezi băbuţe nevinovate care vând pătrunjel pe trotuar să aibă de o pâine şi nu greşesc nimănui cu asta. Btw, delicios pătrunjel, mai cumpăr. Dar divaghez. Dacă ştii să amendezi bătrânici cu pătrunjel, sper să o faci pe m*sta asta să plătească pentru toate vieţile pe care le-a pus în pericol. De proastă. Şi de ignorantă.

Şi introdu odată educaţia aia **xuală, să înveţe şi limbricii ăştia de ce e important prezervativul. Ce bine ar fi fost să-l fi folosit părinţii lor la timp.

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading