Cum faceți urări de lamulțean în funcție de zodie

Încep cu acest disclaimer: ăsta nu e un text serios de horoscop. E o simplă glumă. Nu mă interesează reacţii superioare de genul: ăvai, dar eu nu mă recunosc. (Pisi, îți dau acum link la niște siteuri de astrologi profesioniști, care fac astrograme personalizate. Mamăăă, cum o să te recunoști. Numai 290 de euro bucata.)

Și nu mă interesează atitudini de antihazuri: ăvaaai, dar voi credeți în horoscop ca toate spartele? Credem în faptul că ființa umană e mai bună când se amuză și mai proastă când face pe deșteapta unde nu e cazul, în rest, credem în știință și evoluție.

Acum, că le-am scos pe astea din drum – și scuze oamenilor normali, care nu au nevoie de hohote din off să se prindă unde se râde, dar la FIECARE horoscop al meu funny apar și ăștia doi de mai sus, în câte douăzeci de exemplare, și strică tot moodul – să trecem la horoscop.

Ieri a fost ziua mea de naștere. Și a plouat cu urări. Prilej cu care am descoperit că oamenii de obicei îți fac urări doldora de lucrurile pe care le vor pentru ei.

Și, cum oamenii aparțin diverselor alte zodii, iată prilej de horoscop:

 

Berbecul

“De ziua ta, iubito, în dar ţi-am adus inima şi aş vrea să te pun capră pe masa din bucătărie, ca în filmul ăla genial, Poştaşul izbeşte întotdeauna de două ori, pe care l-am văzut eu pe P-hub. Decât că eu sub patru numere succesive nu mă satur. Sunt ca Loto, 6 din 49, şi toate norocoase, lol.”

Taurul 

“La mulţi ani savuroşi şi delicioşi, plini de filet mignon, musaca de vinete şi pui cu parmezan. Să ai borcanul pururea plin de vin bun şi să nu-ţi lipsească niciodată mozzarella din frigider.”

Gemenii 

“Vrei, te rog, să-mi dai şi mie follow pe Instagram? Ah, stai, apare tortuleţul ăsta în dreptul numelui tău. Fată, ziceai că eşti la dietă, ce naibaaa.”

Racul 

“De ziua ta specială ca momentul în care ai apărut în viaţa mea, vreau să-ţi mulţumesc pentru fiecare respiraţie cu care mi-ai insuflat inspiraţie. Nu ştii cât de mult te iubesc, dar o să postez acum 80 de emoji cu inimi, să te edifici. Minune ambulantă ireală, dar totuşi mobilă, ce eşti!”

Leul 

Paypal: 10.000 de euro.

Tu: Wait, what? Cred că e o greşeală. Cred că voiai să pui 10 şi ai greşit trei zerouri.

Leul: Dragă, nu e nimic greşit. Şi mai vreau să afli că aş oferi infinit mai mult, că e un singur Leu într-o aglomeraţie de potăi jigărite, dar trec momentan prin dificultăţi cu pandemia naibii. La mulţi ani.

Fecioara 

“Îţi doresc multă sănătate, mai ales acum, să ai mereu dezinfectanţi, degresanţi şi detergenţi din belşug, să nu te intersectezi vreodată cu vreo urmă de germen, bacterie sau virus, şi să poţi munci de dimineaţa până seara, ca o femeie puternică şi responsabilă ce eşti. Spor în toate. Pup, mă întorc la spălat ferestre.”

Balanţa 

“Draga mea, îţi doresc să rămâi de-a pururi tânără şi frumoasă, să nu-ţi apară nici un rid, să te menţii ca la 20 de ani, fără griji dar totuşi cu ceva bani, de cosmetice, desigur. Îmi place mult că ai slăbit în ultima vreme, şi nu îţi spun să zâmbeşti în poze, dar când zâmbeşti, arăţi chiar simpatică. La mult acid hialuronic”.

Scorpionul 

“La mulţi ani, fată. Şi zi aşa, tot în izolare la domiciliu? Nasoool, pisi. Dar ştii ceva? Şi eu tot acasă am sărbătorit, so, măcar a murit şi capra ta. Lol, hihi, la mulţi aaaani. Pwned!”

Săgetătorul 

“Ăştia de până acum nu ştiu nimic. Vinul se poate cumpăra din timp şi clubul numit Spotify e nonstop. Iar faptul că mai scapi de ei e o binecuvântare în sine. La mulţi ani, beeetch. Bucură-te de carantină, cât mai durează, că nu trebuie să te întâlneşti fizic cu nimeni, ai mereu scuza pandemiei! Cadou de la Dumnezeu!”

Capricornul 

“La mulţi ani. Şi multă bucurie. În fond, ţie încă îţi merge ok când atâţia alţii nu mai au joburi. Te menţii pe linia de plutire, nu ai datorii şi asta contează. Să fii sănătoasă, că în rest, te descurci tu. Nu bea prea mult, că-ţi cauzează. Şi nu face shopping pe aliexpress, că numai sărakii se duc acolo. Vezi că Luisa via Roma are reduceri”.

Vărsătorul

“De ziua ta, dă-mi voie să-ţi trimit acest poem fracturist cu rimă albă, scris special pentru tine, numai 456 de strofe, şi o filmare cu pisica mea lingându-se în c*r, montată din unghiuri avantgardiste, în alb negru. Ţi-au plăcuuuut, nu? Bun. Îţi mai trimit un poem. Poate scrii despre mine pe blog.”

Peştii 

“La mulţi ani în aceste momente grele şi te rog, spune-mi că n-ai Covid. A murit unu’ de la noi din bloc săptămâna trecută. Bine, avea şi astm cronic, şi s-a sufocat ca un torturat din Game of Thrones, dar stai, şi tu ai astm cronic. Te rog frumos să-ţi iei temperatura şi dacă strănuţi sau ceva, să te duci neapărat la medic. Fie ca 2021 să ne aducă un vaccin eficient, că nu mai pooot. O sun zilnic pe mama s-o întreb câte grade are. Pup. Să trăieşti, să fii sănătoasă, vitaminizată şi vaccinată”.

 

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

 

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

1 Response

  1. Radu says:

    Foarte tare si urarile pe zodii si observatia despre urari in general!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading