Lorena a citit, tu ai scris

_5198108

Îţi mulţumesc pentru că ai scris. În scrisul tău, îmi găsesc hrana pentru a citi şi altă dată.

Blog Cleomf

Blog Tertulia

Ana Dumitrescu Site

Blog Femeia Simplă

Angelicuss website

Blog La ce căscăm gura

Blog Biblioteca Babel (pe scurt BBB 🙂 )

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Serine says:

  A fost frumos ieri seara, eu incercam sa fac poze, tu ma faceai sa rad

 2. Lorena Lupu says:

  dacă ai reuşit să faci vreo poză, foloseşte cu încredere adresa lorenalupu_the_writer@yahoo.com

 3. cleomf says:

  Iti multumesc pentru ca ai citit. [daca tu nu citeai, eu nu aveam ce scrie; e numai meritul tau]

 4. Ai fost superba 😉 Azi am terminat si eu de citit Batausul, sper cat dde curand sa fac rost si de Rondo Capricioso. Anyway, voiam doar sa-ti spun: e extraordinara povestea aia. si sfasietor de trista….

 5. thecreatrix says:

  Frumoasă acţiunea asta cu tineri autori care citesc in cafenele. Sper si la noi sa se faca asha ceva. O iau shi pe Smochina de o mânuţă şi o duc, evident, daca vrea.

 6. Lorena Lupu says:

  cleomf: nu pot spune decît atît: nici un autor nu există decît în măsura în care este citit şi legitimat de aprecierile publicului său.

  ralucahippie: îţi mulţumesc pentru prezenţă.

  thecreatrix: da, aşa e.

 7. cutza40 says:

  Eu stiu cum e, ca la Bombacarta Tg Mures, unde sper sa ne intalnim odata.

 8. Lorena Lupu says:

  dragă cutza, precum am tot repetat: eu nu spun “nu” unei invitaţii, atâta vreme cât discut cu nişte organizatori serioşi, care se ocupă de un eveniment aşa cum trebuie, şi care îmi pun la dispoziţie tot ce îmi trebuie.

  Dacă organizatorii evenimentului menţionat de tine mă vor avea vreodată în vedere, ne vom întâlni. Dacă nu, nu. Eu mă ocup strict de “faţa” unui astfel de eveniment, şi e destul de mult de lucru şi aşa.

 9. florin anghel says:

  Felicitari,m-am simtit foarte bine, marti seara.
  Ai fost, foarte discreta.Trebuia sa mai insist, asupra autografului…

 10. Poate-i totusi cam mult sa zici ca autorul nu exista decat in masura in care-i legitimat de cititori, dar oricum, conteaza si cititorii.

 11. Lorena Lupu says:

  florin anghel: sunt destui stridenţi pe lume, las’ să mai fie cineva şi discret, spre contrapunct, că nu strică. 😀 am colaborat excelent cu asociaţia accept, şi voi fi încântată să mai colaborez cu ei şi pe viitor. deci… poate recidivăm. 🙂

  mircea popescu: un autor necitit e inexistent. Sunt sigură că dacă ne apucăm să căutăm prin biblioteci, găsim cel puţin cincizeci de poeţi de valoarea lui Eminescu, până la prânz. Şi totuşi, Eminescu e “diva”. “poetul nepereche”.

  bine, nu vreau să fiu nepereche, dar dacă aceşti oameni nu mi-ar fi dăruit o oră din timpul lor, şi multă căldură şi energie în timp ce le citeam, nu ar fi fost o seară atât de specială.

 12. Ada says:

  Lorena, mi-a placut tare mult seara de marti, m-am simtit foarte relaxata, atmosfera a fost una ca intre prieteni, m-am bucurat s-o cunosc si pe Irina si tu ai fost de milioane! Cartile tale au o savoare speciala, dar, pasajele acelea citite de tine au fost delicioase! 🙂
  Data viitoare, lasa emotiile acasa! 😛

 13. Lorena Lupu says:

  îmi pare rău, aşa sunt eu înainte de a păşi în faţa unui public. un biet pachet de nervi. cine mă iubeşte, mă iubeşte şi aşa. 😀

 14. Racusoara says:

  Nu numai ca m-a fascinat Lorena marti cu lecturile ei (dintre care pe unele le cunosteam, dar a fost minunat sa le vad prinzand viata…) si cu prezenta ei, care are ceva de poveste in sine, dar se pare ca reusit sa-mi patrunda si in vise (azi-noapte am visat-o). Banuiesc ca asta inseamna ca micutul meu subconstient a fost marcat favorabil de acel eveniment :).

 15. Lorena- don’t worry; ai fost extraordinara, cu emotii cu tot 🙂

 16. dadatroll says:

  Ce chestie ca eu am crezut ca tu esti lezbianca cand colo ca mam inselat ca tu esti de fapt un barbat. Ce chestie.

 1. May 20, 2009

  […] alaturi de Bogdan si Razvan Dolea nu o sa va mai spun, in schimb nu o sa omit faptul ca Lorena a stralucit citind din cartile ei, la Verde Cafe. Seara mi-am incheiat-o la 4 dimineata, la Alin si Raluca, jucind carti, insa asta […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading