Marşul de protest “Jos Corona”

Cetăţeni,

Cu flacără violetă în suflet anunţăm că nu se mai poate aşa. Scheleţii noştri imaginari au ieşit din dulap şi vor revoluţie. Cât să-i mai lăsăm să ne ţină acasă cu gripă?? Pentru noi, mafioţii adevăraţi, o boală începe de la o mână sau un picior lipsă, că e dificil să cafteşti clanul advers. Dificil, dar nu imposibil. A avansat ştiinţa şi există nişte proteze… mamă, doamne. Dai cu ele în hater şi-l laşi lat.

Bun. Au avut dacii coronavirus? Nu. Atunci, pentru noi, această boală nu există. Smârc – smârc pe la nas şi mor doi ameţiţi care uită să scoată uscătorul de păr din cadă când fac baie, mamă, epidemie. Să fi văzut cutremurul din 77,, ăla epidemie serioasă, nu ca boala asta chinezească. Tuvă-n gură cu toţi gândacii voştri. Gândacul, dom’le, e făcut să mişune pe perete şi să tragă la firimituri, nu să-l mănânci.

Drept care, ca să închidem o dată pentru totdeauna labotatoarele lui Bill Gates, care s-a înăitat cu Soros, au făcut împreună sex necurat şi nesfânt, şi ca să nu ştie lumea că au SIDA, au inventat împreună un virus care să ucidă omenirea, transmis direct prin calculatoare ca un troian, şi prin vaccinuri microcip, Asociaţia Gerula Blană de Urs anunţă:

Marş de protest

“Jos Corona”

Azi, 1 aprilie, ora 19,00, în Piaţa Constituţiei, în faţa Casei Poporului.

Se vor striga lozinci de mare greutate, precum “Afară, afară cu corona din ţară!” “Mai bine sărac decât coronist” şi “Noi vom face paşte / căci gripa nu ne paşte.”

Hai, cu toţii, să restabilim dezordinea în oraş. Se ştie că Cuba şi Ruuia nu au corona? Cuba are iarbă, Rusia are vodcă. cu medicamentele potrivite, rămâi sănătos până la moarte.

Repetăm.

Hai, azi cu mic cu mare în Piaţa Constituţiei. Să dăm corona jos, ca pe o nevertebrată banală ce este.

Cam cât putem trăi noi aşa, fără cârciumi şi fără săli de pariuri? Cât putem să mai bem Bucegi la scara blocului, ca boschetarii?

Şi astea pentru că nişte americani au implantat în noi cipuri care te văd că eşti unikat şi de valoare şi îţi implantează corona virus de invidie că noi avem leacul şi ei nu ni-l recunosc?

Evident că avem leacul. Îl are doctoroaia preferată a nevestelor noastre, Olivia Steer.

Leacul este că faci ceai de mărar pisat cu pi… zona genitală a cetăţenei de etnie romă (aşa se numeşte planta, nu filmul mei preferat). să-l bei în înghiţituri lente dimineaţa, la prâns şi seara şi să iei musai de la popă împărtăşania la un loc cu tot satul, că obştea e temeiul unei societăţi sănătoase.

Ne vom aduna câtă frunză, câtă iarbă. Vom face momentul artistic al scoaterii cipurilor. Vine Daniel Preafericiu să ne dea linguriţă la toţi. Şi la final, cântăm imnul de stat.

După un protest ca ăsta, corona va face cale întoarsă înapoi în China şi nu va mai deranja niciodată bairamuri de români.

Vă aşzeptăm la miting.

Asociaţia Gerula Blană de Urs.

***

 

Dacă îţi place acest blog, ai avut vreodată intenţia să-l susţii dar ai tot amânat, acum ar fi un moment foarte bun.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger