Mesajele private ale marelui hecăr Ioan Feher

E plin internetul acum cu un știri despre un gigel pârlit pe nume Ioan Feher, care, printre sesiuni furioase de labă pe p-hub (jetonul meu e pe categoria transgender f*** twink), a devenit mare sculă în spart parole și etc. S-a anturat cu nişte hackeri ruşi şi a realizat o serie de atacuri informatice asupra a nu ştiu câte siteuri ale unor instituţii publice şi organizaţii private.

Ioan Feher a apărut în existența mea pe la un text despre Pride. Cum făcusem niște foto drăguțe în travesti, și aveam la profil o poză cu mustăți și barbă, m-a interpelat grațios.

Acum, nu știu ce e mai amuzant. Faptul că ăsta credea că vorbește cu un băiat, și a rămas convins de asta până la capăt, cum urmează să vedeți, sau faptul că pe mine mă preocupa mai mult că îmi monopolizează peretele public decât faptul că mă crede bulangiu.

Dar dorințele lui Ioan Feher erau altele. A devenit brusc romantic.

Cam așa și teoria că toți homofobii sunt de fapt gay refulați. Vedeți cu câtă voluptate grohăie lăbarul nostru despre un potențial gigel căruia îi place p.

Dacă îmi amintesc corect, venise să îmi bată câmpii pe perete despre cum Dumnezeu nu iubește gay-ii. Dar cum s-a supyy pe flăcăul cu care percepea că stă de vorbă, când acesta l-a informat că nu îl va servi, aș zice că pusese un pic cam prea mult suflet. Mult prea mult suflet.

Cât de amuzant că praful ăsta analfabet mă școlea pe mine să învăț să scriu. Lol.

Opaaa, dacă **langiul cordit nu partikipa benevol la activitate, următorul plan de bătaie era spargerea contului. Sigur, eu aveam autentificarea în doi pași activată, câteva zile mi-au tot venit sms-uri cu coduri de autentificare pe telefon, dar cam atât.

Remarcăm cum, printre ameninţările de hacking, gigel nu neagă nici măcar o secundă cât de mult îl atrage p*la?

În fine, nu vă mai plictisesc. După câteva replici în care mi-a mai promis că îmi sparge facebook, și după încă trei coduri de validare pe telefon, m-am plictisit și i-am dat block.

Dar acum, că am aflat că ăsta e un puțoiaș care avea 22 de ani anul trecut de Pride, am înțeles dimensiunea tragică a situației.

Crescut într-o familie destupată la minte, băiețelul ăsta ar fi putut fi un gay asumat, echilibrat, care ar fi înțeles că nu e nimic în neregulă cu atracția lui pentru alți băieți și că nu trebuie să facă atât de urât doar pentru că îl atrăgea versiunea mea drag king.

Dar pentru că probabil l-au crescut niște daci verzi bisericoși și plini de prejudecăți medievale, care afuriseau păcatul sodomiei exact când ficiorul experimenta prima erecție la vederea lui gigel din vecini făcând pipi în colțul ștrandului, puștanul ăsta e torturat de homofobie internalizată și de complexe. Asta l-a adus în halul de dezaxare vizibil pe ecran. Printre deliruri evlavioase despre Dumnezeu, se strecoară în mesageriile private ale “bulangiilor” să-i întrebe cu o băluţă în colţul gurii şi o mână în pantaloni dacă le place să s**ă p**a.

Ioan Feher, dacă ajungi să citeşti asta: e ok să fii gay. Faptul că ai ajuns să te înhăitezi cu toţi nebunii şi faci pe haiducul cibernetic nu va scoate gay-ul din tine. La finalul zilei, tot p*la o să te excite. Găseşte un boyfriend care să te iubească, şi care să ţi-o dea pe doamna p*lă în cantităţi satisfăcătoare, şi viaţa va deveni mult mai bună pentru tine.

Foto: Facebook.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

23 Responses

 1. Avocatul Feherului says:

  Din capul locului trebuie clarificate câteva chestiuni:
  1. Feher se pricepe, a realizat multe până la vârsta lui. Păcat că nu și-a folosit talentul la lucruri mai productive. Ce pot să îți spun e că pe cât de impotent este gramatical pe atât de potent este în securitatea informatică.
  2. Dacă nu accesezi un link, nu descarci un document de la el, nu îți poate sparge parola de (dacă ai ceva extrem de comun de tip parola12345 da, altfel nu prea). Nimeni, cât e el de hacker, nu îți sparge contul cu autentificare în 2 pași dacă nu are decât un chat pe fb cu tine. Dacă descărcăi măcar o poză de la el, iar el era zeu pe hacking, se putea. Altfel, 1% șanse.
  3. Așa cum ateii zic ocazional (eu inclusiv) “doamne ferește”, așa zic și homofobii “să-mi sugi pula”. E doar o expresie, nu ascunde vreo dorință ascunsă. Din cauza vocabularului limitat ți-a zis să sugi pula. Are doar 3 insulte în repertoriu: “boschetarule”, apoi “sugi pula”, și aia cu gâtu mă-tii, doar atât știe. Ipoteza că homofobii sunt homosexuali ascunși e bazata pe un studiu greșit, dar și interpretat greșit din ’70. Majoritatea homofobilor sunt heterosexuali, așa cum majoritatea minerilor, steliștilor, cofetarilor sau ce categorie mai vrei tu sunt heterosexuali.
  4. Să îi spui unui homofob “haha tu ești de fapt gay”, chiar dacă ai dreptate, defeats the purpose of removing homophobia. El (și alți participanți pasiv la discuție) pot înțelege cu lejeritate că tu nu ataci (doar) ipocrizia lui, ci și faptul că e gay. Pe scurt, insinuezi că ar fi ceva greșit să fii gay. Homofobia nu dispare dacă termenul de gay poate frecvent în contexte în care pare să aibă sens peiorativ.
  5. Nu prea ai avut prezență de spirit, argumente de tipul “un creștin nu face așa ceva” sunt 0 barat, religiile sunt la interpretarea credincioșilor acum. Din creștinism poți să înțelegi să îți iubești aproapele, să nu faci rău, sau poți să înțelegi că homosexualii trebuie omorâți cu pietre. Ambele sunt în Biblie. Am avut chiar un coleg de liceu homosexual activ și musulman care zicea că urăște gayii, că “gay e ăla care ia, nu ăla care dă”, era anti-avort (deși nu avea în plan să facă sex cu o femeie) și mânca fripturi de porc. Când îl întrebai ce crede Coranul sau Alah despre ce face el schimba subiectul și devenea agresiv. O religie nu te face să îți însușești valorile morale pozitive, ci îți încurajează poftele latente către rău, îți validează pornirile negative. În 90% dintre cazuri vezi religia ca argument să umilești pe cineva, în 10% să îl protejezi, să fii bun etc.

  Am fost avocatul diavolului aici pentru că se știe că blogul ăsta e echo chamber. Per ansamblu îți dau dreptate, doar am vrut să se vadă și un punct de vedere mai diferit

  • Lorena Lupu says:

   Gigele, ești în eroare și confuzie totală. Tu crezi că pe mine mă interesează să dau test de prezență de apirit când intră unul să-mi cerșească agresiv o muu în mesaje private. Atât a înțeles creierașul tău firav? Că eu am vreo miză în a epata sau a demonstra ceva cu un prost care are trei replici?

   Sunt un om practic, gigel. Îmi rezerv talentul și spiritul pentru contexte PLĂTITE. Sare banul, îmi dau silința. Nu sare, nu îmi pasă.

   • Avocatul Feherului says:

    Normal că după ce vezi 10 retrograzi agresivi ca ăsta, te saturi să scoți vorbe de duh să-i faci șah-mat, îți ziceam doar că ipocrizia religioșilor e fără margini și e risipă de timp să ataci în direcția asta.

    Iar creierașul meu nu e firav. Dacă am încercat să fiu avocatul diavolului nu înseamnă că sunt prost. Am încercat să aduc diversitate în opinie, nu mă așteptam să mă lovești

    • Lorena Lupu says:

     Dacă alegi să faci pe prostul, nu plângi tot tu că ești tratat ca atare.
     Sunt subiecte care permit diversitate de opinie și subiecte în care treaba e simplă și clară. Și anume: rahatul ăsta nu avea de ce să-l ia pe Dumnezeu în gură dacă el visează în secret cât de mult le place b***giilor cordiți să s*** p****. Partea aia de discuție e zona în care a devenit brusc tandru. Rahatul ăsta nu avea de ce să fluture moralitatea, când el trăiește din spart siteurile altora, adică infracțiuni cibernetice.
     E amuzant Dumnezeul lui care condamnă p*** în c***, dar e perfect ok cu atacuri internautice.

     • Avocatul Feherului says:

      În Biblie sunt homosexuali omorâți cu pietre, deci ce te miră?
      Legat de prima parte – nu sunt de acord că visează în secret despre cum suge un gay. Majoritatea covârșitoare a homofobilor sunt heterosexuali, iar “să-mi sugi pula” e o insultă, nu o fantezie ascunsă. Până și unele femei zic asta, deși nu au pulă. E o relicvă lingvistică, de când felația era văzută ca o practică degradantă.

     • Lorena Lupu says:

      Păi da, dar femeile nu fabulează ulterior ce mult îți place să sugi pula. Nu le interesează.

  • Bogdan says:

   1. De hecăr bun ce e și priceput în securitate informatică, l-a înhățat poliția în doi timpi și trei mișcări :)) Cred că singura securitate informatică la care se pricepe e să decupleze calculatorul de la net.

 2. Avocatul Feherului says:

  “Păi da, dar femeile nu fabulează ulterior ce mult îți place să sugi pula. Nu le interesează”

  And your point is…?

  • Lorena Lupu says:

   Că gigelul nu înjura, cum pretindeai tu mai sus, ci mai și fabula ce mult îi place interlocutorului p***, ceea ce denotă un vag fior de excitație la gând.
   Abilitate de a urmări firul logic al unui dialog avem pe ziua de azi?

   Ca drag king, am fost confundată temporar cu bărbați și băgată în seamă de destui gay ca să mă prind pe loc cine mă înjură și cine se și dă la mine în timp ce mă înjură.

   • Avocatul Feherului says:

    Firul logic e că el e primitiv, recte vede felația ca ceva umilitor, degradant, înjositor.

    Ce-ți mai place pula = ești atât de degenerat că îți place să te umilești
    Ia suge-mi pula = insultă generică / te detest așa mult că aș vrea să te umilesc eu personal

    Poftim, am tradus.

    Ca drag king auzi, nu citești. Tonul face muzica, din intonație vezi cine ce vrea. Ăsta e doar sărac lexical și știe 3 înjurături, ți le-a zis pe toate apoi ți-a zis că îți sparge contul că nu știa mai multe

    • Lorena Lupu says:

     Deja ne lungim prea mult pentru ceva ce am explicat suficient de clar din prima și nu simt nevoia să pierd timp suplimentar. E fix ultima mea replică pe subiect.
     Înjurătura s*** p*** e scurtă și fără emoții. Când cineva are atâtea emoticoane și fibrilații că îți place să s p și poate i-o s și lui, E PENTRU CĂ SPERĂ ÎN SECRET CĂ UN BĂRBAT O SĂ-L REZOLVE ȘI PE EL.
     The end, și șterg harharhar ulterior pe subiect pentru că you ain’t paying for my time.

     • Avocatul Feherului says:

      Eu nu văd fiori de plăcere în emoji urile alea de Yahoo messenger. Pe terenul tău (blogul tău) nu cred că ți-a schimbat cineva părerea vreodată. Aici adevărul e că nu se poate ști, eu cred ceva, tu altceva.
      În consecință, sunt și eu de acord să ne optim. Punctul 3/5 era oricum cel mai neinteresant

 3. Ela says:

  Oki cu articolele platite, dar daca lasi loc de comentarii, ar fi frumos sa accepti ca pot exista pareri diferite. Si mie din raspunsurile catre avocat mi se pare ca ai fost agresiva cu el. Mie imi place ce a scris. Oricum cred ca nu-ti prea pasa ce scriem noi, atata timp cat exista comentarii. Vizibilitate pt tine sa fie. 😉
  Ai o personalitate aparte, adictiva, si postari pe masura, deseori ma enervezi, dar continui sa te urmaresc. Succes!

  • Lorena Lupu says:

   Dacă grohăi de proastă, evident că îți place ce a scris. Și cât timp nu te numeri printre donatorii blogului, e irelevant ce ar fi frumos după mințișoara ta și ce nu. NU mă interesează cât înțelegi tu din reacția mea față de comentatorul de mai sus, și, cât timp suntem pe terenul meu, nu pe al tău, contează ce îmi place mie, nu ce îți place ție. Și corect, mi se rupe p*la profund de ce credeți voi. Pot să nici nu existe comentarii. Decât să mă scoți din sărite cu o idioțenie, prefer să o ții pentru tine.

   Măcar, postările mele sunt interesante și livrează ceva valoros, de aceea ești aici. Mie un muget inept de vacă bătută în cap nu îmi aduce nimic în plus, de aceea ți-l voi și remunera cu muia de rigoare.

   Iar legat de faptul că te enervez? Mă doare adânc în c. Nu te-a chemat nimeni aici, nu dă nimeni doi bani pe prezența ta, iar dacă încetezi să bântui pe aici, nu te va regreta nimeni.

   Și cum presupun că următorul tău comentariu va fi smiorc, smiorc, câtă agresivitate. Da, câștigătorii la belciuge care dau instrucțiuni fără a da donații o încasează în bot, iar dacă nu-ți place s-o iei în bot, nu mai dai instrucțiuni. Punct. La fel, harharhar ulterior se șterge, pentru că tu îmi ești antipatică de la prima replică.

   • Filantroapa says:

    Da IBAN-ul ca iti donez eu ceva din mila sa nu te mai vad ca te milogesti de la comentaci 😂😂

    • Lorena Lupu says:

     Nu mă milogesc la nimeni, gunoiule.
     Dacă te duci la un restaurant și îți asumi nota de plată, dai instrucțiuni și directive. Dacă ești un calic care nu contribuie nimic, îți asumi condiția de calic și zici mulțumesc pentru ceea ce primești, nu încerci să îl condiționezi tot tu pe celălalt.
     Iar dacă donezi, nu donezi din milă, pentru că curul tău scârbos nu e aici din milă, ci pentru că e interesant contentul, iar contentul e o muncă.
     Știu, ești prea animală proastă să procesezi noțiunea de muncă.
     Paypalul e în sidebar.

 4. Filantropul says:

  E corect, toţi cei ca mine abuzează de contentul, timpul şi munca ta şi ne mai şi trezim să dăm directive şi instrucţiuni, de parcă îţi plăteam noi salariul. Dar cum suntem nişte ghene calice şi fomiste, nişte căcaţi pârliţi şi nişte sărăcii notorii, recunoaştem că nu avem nimic de dat, ceea ce e corect si sunt 100% de acord cu tine!
  Pe scurt, suntem nişte rataţi care pretindem pe necuvenite diverse tâmpenii de la tine, cum bine ai observat şi la comentariul pe care l+ai dat calicei penale care a avut un puseu de umor situaţional să îşi ia nickul Filantroapa. Probabil Muista Din Şanţ era luat deja, Cel puţin în cazul meu, Căcat Cu Ochi e categoric luat.

  Evident că creaţiile tale valorează foarte mult, de aceea şi atârnăm atâţia pe ele, zi de zi, şi nu ne dăm duşi, indiferent câte pule bagi îb mamele noastre curve. Nasoleala e că, lepre misecuveniste şi otrepe fiind, nu suntem obişnuiţi să şi răsplătim ceea ce primim, doar să lătrăm şi să pretindem. Drept care, ai perfectă dreptate să te ştergi la cur cu noi. Nu valorăm nimic, iar dacă murim mâine, nu remarcă nici părinţii noştri.

  • Lorena Lupu says:

   Bâzâie tu cât vrei. Condiţia de mocangiu vine cu pulă pe gât în jos până te saturi şi pricepi că unde nu dai, nu ceri.

 5. Sykophantes says:

  Daca Ioan Feher era asa geniu informatic, de ce comunica cu toti, inclusiv cu aia din Killnet pe Telegram cu un cont cu numele real ? Macar acolo putea sa-si aleaga un pseudonim care sa se potriveasca visurilor lui de marire. De ex. “Omnipotent” would do nicely.

 6. Cineva says:

  @sykophantes: ce hacker e unul care, dincolo de faptul ca scrie cu numele real, foloseste Windows 10 si un VPN gratuit ? si Anonymous posteaza clip-uri in care isi anunta posibile atacuri sau avertizeaza viitorii “clienti”, dar raman exact asa cum le spune si denumirea. Cine vrea sa faca un lucru de acest gen (sau orice ilegal), isi ia masuri. La urma urmei, si ilegalitatea e relativa, in functie de legile la care ne raportam (si mai ales de scopuri). Nu ma refer la cazul de mai sus, dar, uneori….”scopul scuza mijloacele, daca e nobil”. tipul din imagine nu prea are fata de UNIX / Linux user, desi…mai stii ? :)))))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: