Micuţa predicuţă despre moralitate

Un lucru care mă scoate din sărite, de fiecare dată când public un articol LGBT, e gigelul ignorant care se înscrie prompt la subsol şi începe să abereze despre pedofilie.

Prezumţia că toate persoanele LGBT sunt imorale şi toţi heterosexualii sunt taţii moralităţii este nu doar greşită, nu doar periculoasă, după cum o vădesc nenumărate ştiri despre tătici iubitori care-şi violează fetiţele de 10, 12, 14 ani (într-un mod cum nu se poate mai heterosexual) şi mămicile responsabile care aduc hăndrălăi acasă, unde aceştia abuzează de fetiţe de diverse vârste, într-un mod, de asemenea, cât se poate de heterosexual, ci este o dovadă de habarnism şi de rea-credinţă.

Un domn gigel şi-a zis: ia te uită ce frumos îmi închide el mie argumentele, dacă îmi postează link la acest articol de pe Deutsche Welle. Despre un cerc de bogătaşi corupţi care formaseră o filieră a pedofiliei, prin care o gaşcă de tipi cu bani “adoptau” băieţei.

Problema?

Cercul respectiv apăruse în 1960, când discuţiile despre drepturile persoanelor LGBT nu existau nici măcar sub formă de filosofeli prin grupurile de elită şi, chiar şi în statele cele mai progresiste şi moderne, orice altă sexualitate sau identitate decât cea hetero – cis era un păcat abominabil şi o ruşine.

Dacă apariţia acelui cerc de influenţă în anii 60 în Germania demonstrează ÎN MOD real ceva, e taman independenţa pedofililor de orice mişcare LGBT. Ar putea fi comparabil, mai degrabă, cu acţiunile clanurilor interlope care cumpără şi trafichează copile. Lucru care s-a întâmplat din cele mai vechi timpuri şi până în zilele noastre.

Şi să foloseşti un astfel de cerc, apărut cu mult înainte ca primul gay să fi spus: “Sunt un cetăţean liber şi am drepturi egale”, pentru a contesta drepturile LGBT, e, pe linie logică, ca şi cum ai încerca să foloseşti NENUMĂRATELE reţele de carne vie pentru a interzice sexul hetero cu totul, că iată. Din el derivă violurile şi coruperea minorelor.

Realitatea e că sexul în sine devine imoralitate abia în secunda în care apare componenta de abuz, de încălcare a voinţei, vătămare corporală şi exploatare a unei alte persoane. 

Ce m-a deranjat, dincolo de aproximativitatea intelectuală a persoanei care a căutat învinuiască LGBT rights, care au prins putere prin anii 90, după pandemia SIDA, pentru un fenomen local german petrecut cu trei decenii mai devreme, e prezumţia că a fi LGBT = a fi imoral. 

Realitatea de pe teren este următoarea: mult timp, persoanele LGBT s-au mulţumit să se ascundă şi să se furişeze, şi relaţiile dintre ei / ele au fost etichetate drept promiscue pentru că nu exista un cadru legal care să dea posibilitatea unor angajamente oficiale, solide şi asumate.

De exemplu, Ion şi Gheorghe sunt gay. Sunt împreună de zece ani şi trăiesc în cea mai autentică monogamie. Dacă în loc de Gheorghe ar fi Gherghina, ar fi echivalentul celui mai fidel şi iubitor cuplu hetero, dar, pentru că amândoi s-au născut cu cuc, pentru cetăţeanul nostru, care posibil şi-a înşelat nevasta de câteva ori, şi oricum s-a uitat după alte femei, că “aşa-s bărbaţii” – deci, pentru cetăţeanul nostru, care-şi arogă diverse libertăţi din ipostaza lui de bărbat hetero, Ion şi Gheorghe sunt automat imorali pentru că-s gay.

În măsura în care stai de vorbă cu un număr din ce în ce mai mare de gay, lesbiene, transgenderi, descoperi că, după nebunia tinereţii, majoritatea îşi doresc exact ce vor confraţii lor straight: să-şi găsească jumătatea şi să settle down. Sigur, sunt cazuri de libertinaj acerb, sau celibat asumat, sau chiar incelism iritant, cum vezi şi la oamenii straight.

Nu orientarea te face imoral. Poţi fi un gay fidel, un transgender foarte committed, aşa cum poţi fi un c**var ordinar heterosexual.

Imoralitatea nu vine din preferinţa sau identitatea sexuală, ci din caracter.

Nu mai aduceţi pedofilia în discuţiile LGBT, mai mult decât aţi aduce-o în discuţie pe un topic oarecare de dating. Subliniez: pedofilia include şi atracţia faţă de fetiţe. Sunt milionari corupţi şi lipsiţi de coloană vertebrală care-şi cumpără băieţei pentru “consum”, aşa cum sunt milionari corupţi şi lipsiţi de coloană vertebrală care-şi cumpără fetiţe pentru “consum”. 

Aceştia au tot atâta legătură cu povestea de amor dintre Ion şi Gheorghe, câtă are cazul lui Dincă din Caracal şi violul lui cât se poate de heterosexual legătură cu povestea de iubire dintre tine şi gagică-ta.

Şi nu-mi mai postaţi toate rahaturile fără legătură pe wall. Chiar am chestii de scris şi mă tot întrerupeţi, şi mă obligaţi să dau aceleaşi explicaţii, on and on. Apoi, alt prost, care crede că pagina mea e destinată doar toanelor lui: “Vaaai, Lorena, e a treia oară când scrii despre asta”. Ceartă-te cu co-proştii tăi din rubrica de comentarii, nu cu mine. Dacă sunt întrebată de trei ori “Ce mai faci?”, pierdeţi dreptul să vă văietaţi că sunt redundantă cu răspunsul “Bine”.

 

***

Dacă îţi place acest blog, fii un partener la menţinerea lui.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger