Mmmmm is 4 Michael – The Fan Fiction

-Te iubesc, Michael. Chiar şi eu te iubesc!
Michael pufni plictisit:
-De câte ori aştept să mă trântesc şi eu în cabină, să trag un pui de odihnă după un concert lung şi obositor, în care mă chinui să le domin vocal pe pizdele alea isterice, cel mai nasol lucru e să mă aştepte o cretină în fotoliul meu preferat. Şi să poarte şi dantelă, ca o prostituată cu fetiş retro.
-Tinere, aibi grijă cum te exprimi. Eu nu fac dragoste decât din dragoste şi nu ştiu ce e ăla fetişretro, deşi sună a nume de oraş de-al meu rusesc.
-Şi mai eşti şi rusoaică, futu-i. Nu-mi spune că vii din oraşul ăla sinistru, unde ploua atât de infernal şi eu nu mă iubeam prin mansarde, drept care am scris Stranger in… Ştii-tu.
-Nu cunosc oraşul Ştii-tu. E probabil un nume recent, dat de Iosif Vissarionovici. Aaah, ce futeş… pardon, am zis că sunt o doamnă şi nu fac dragoste decât din dragoste… Ce bărbat interesant era Iosif Vissarionovici în tinereţe!

(Intermezzo: Iosif în tinereţe aici.)

-Oh, daaa, oftă Michael visător. Apoi se autosesiză. Ceee? Tu vii să-mi vorbeşti mie de alţi bărbaţi, curvo? Ieşi afară!
-Pajalsta, nuuu. Ştiu, îmi repet mereu greşelile, ca o copilă. Iar bărbaţii în uniformă mă dau gata, ca pe o virgină torturată de vise fierbinţi. Aşa l-am înşelat şi pe bietul Alexei cu curvarul ăla odios de Vronski.
-Woman, nu e cazul să-mi expui toată viaţa ta sexuală! Dar, ia stai, că numele astea îmi par cunoscute. Vag. Foarte vag. Eşti Keira Knightley, sau aşa ceva?
-Niet, oftă femeia dramatic, deschizând umbreluţa de dantelă, deşi în cabină nu ploua şi nici n-o bătea soarele.
-Ok, gata. Există o singură femeie atât de proastă încât să facă una ca asta. Anna Karenina, tu erai?
-Ştiu că, la voi, în Gary, Indiana, negroteii ăia nesimţiţi îşi jignesc femeile, dar la noi, în Sankt Petersburg…
-Da, ruşii beau o vodcă şi le bat direct. Dar eu sunt prea obosit să te bat acum, deci mă scuzi.
-Bine, şi eu sunt o doamnă. Asta înseamnă că nu poţi să mă baţi din prima seară.
-Bun. Atunci îţi ofer un pahar de Jesus juice şi eu mă duc să fac un duş, că-s udă toată după concert.

***

-Femeie, ce cauţi în duş peste mine!? A little bit of privacy, ok!?
-Ai uitat, precrasnâie, că-s rusoaică!? Sângele meu rusesc, combinat cu Jesus juice, se transformă automat în lavă. Vreau să te inund ca Pompeiul.
-Nu ştiu cine e Pompeiul ăsta şi dacă ţi-ai tras-o şi cu el, dar vreau să ieşi din baia mea… Aoleu, ce faci, nebuno. Nu, nu mă apuca de sceptrul regal al popului. Nuuu, nu-mi turna Jesus juice acolo, că pişcă.
-Pişcă? Hai să suflăm, să nu pişte.
-Vezi… ah… că ce faci tu acolo nu se numeşte suflat… sau, mă rog, ba da. Dumnezeule, cum ies din această… capcană existenţială?
-Nu există decât o singură cale, sări Anna pe chiuvetă şi-şi desfăcu larg dantelele ude. Să intri în mine ca trenul.
-Aoleu, mi-a murit locomotiva. Acum m-am prins că eşti moartă. Plm, pot să fut personaje fictive. Ba chiar o fac regulat. Uite:

-Dar nu pot comite acte de necrofilie.
Anna începu să râdă de săreau dantelele de pe ea.
-Ce prost eşti, Mişka! Păi Cleopatra aia a păşit pe tărâmurile cele veşnice cu vreo 2.000 de ani înainte să fiu eu în proiect. Tu nu prea te-ai dus la şcoală, nu?
-Sunt un copil netrăit, cu o copilărie netrăită. Pe când alţii băteau mingea pe maidan, eu eram sechestrat în studio, bătut cu beţele percuţionistului şi munceam de-mi săreau capacele, începu brusc Michael să plângă.
Anna oftă înduioşată şi-i strânse capul în decolteul ei generos.
-Săracul copilaş neiubit. Ia şi tu o gură de Jesus juice, să-ţi îneci amarul, murmură ea senzual, turnându-şi alcoolul peste sânii apetisanţi, parţial învăluiţi de dantela udă.
-Mi-e puţin ciudat.
-De ce? Ne jucăm de-a alăptatul, ok? Tu eşti copilaşul pe care mămica cea iubitoare îl hrăneşte cu ţâţa ei darnică, din care întâmplător curge vodcă. Peisaj cotidian rusesc. Ce poate fi mai oedipian şi mai pervers?
-Mmm. Deja mi se scoală la loc.
-Aşa, puiul meu mic şi creţ. Deja mă speriasem că mi-am pierdut aptitudinile materne. Aşa, suge tot, ca un bebeluş cuminte şi ascultător. Ah, fără dinţi, purceluş obraznic. Cine e băiat rău şi merită nana la funduleţ?
-Hihi, nu mai faaac. Promit să beau tot lăpticul, mă ierţi.
-Să te văd cum bei tu tot lăpticul, apoi te iert. Dar să nu uiţi de bunele maniere şi să ţii frumos ceaşca de toartă.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

10 Responses

  1. Dan Puric says:

    http://attachmentparenting.ro/cms/front_content.php?idart=126&idcat=7
    Aş vrea să mă supun operaţiei de modelare a sânilor, dar planific o sarcină. Nu ar trebui să aştept cu modelarea după sarcină şi după încetarea alăptării? Cum se schimbă aspectul sânilor în urma sarcinii şi alăptării?
    sanii operati prezinta cicatrici, care se pot accentua si mari in timpul sarcinii si postoperator vor arata ca si sanii normali dupa o nastere, se pot lasa, micsora, sau mari in functei de greutatea pe care o veti dobandi.

  2. Dan Puric says:

    fetelor, in urma discutiei cu o prietena, mi-a spus sa-mi pregatesc sanii pentru alaptat. normal, cica ar fi, ca ei de la o anumita varsta de sarcina sa produca colostru. la mine nici vorba de asa ceva. prietena mea mi-a spus ca la dus ar tb sa masez sfarcul ca sa se desfunde canalul. voi ati patit asa ceva? daca sanii mei inca nu produc colostru, e vro problema? inseamna ca voi avea probleme la nastere cu laptele?

  3. Augustina Popovici says:

    nu stiu ce sa iti zic: cert este ca nici ai mei nu au produs nimic de la sine pana acum iar cand m-am dus la medicul de familie mi-a zis acelasi lucru, ca trebuie sa-i pregatesc pentru alaptat.
    si mi-a masat sfarcul stang….destul de ….tare, si atunci a iesit o secretie apoasa, albicioasa……
    si a zis sa fac chestia asta la dus si sa ma si frec cu un prosop aspru, dupa dus……..dar imi este tare mila de mine si nu prea sunt “hotarata” in actiunea asta….

    • gigi says:

      extraordinar de scarbos……….creierul meu tocmai a regurgitat, si m-am oprit la creier. Puteam lejer sa continui

      • Augustina Popovici says:

        ce ma consoleaza acum pe mine este ca am trecut din categoria 2 in 1. face parte din jocul : sa vezi partile dragute din chestiile oricum uratele.

        azi noapte am visat ca dansam nu stiu ce dansuri rituale cu un negru foarte slab (dar extrem de slab). si erau teribil de sexy, desi nu ne atingeam deloc si nici nu ne unduiam. si cred ca muschii vaginului meu au reactionat ca la orgasm, si nici asta nu am voie

        • gigi says:

          Nu inteleg ce ai vrut sa zici sau unde ai vrut sa ajungi cu ultimile 2 postari. Dezvaluie-ne si noua, asa de curiozitate. Asta fara sa incerc sa te trolez sau sa fiu rautacios, doar din pura curiozitate

  4. Lotus says:

    :))))))))

    E tare rusoaica asta, până la urmă a găsit cheia potrivită pentru camera lor intimă… 🙂

  5. erectus says:

    e prost ala ca nu te da in judecata, nesimtito

  6. jademan says:

    Vov. 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading