Moisescu și un plinuț au probleme cu vocea mea

De dimineață mă bombardează mesaje private cu filmulețul ăsta, unde Adi Moisescu și un gras plinuț explodat pe orizontală au obiecții legate de vocea mea.

 

Voice shaming, that’s a new one. Să mai trecem în listă obligaţiile femeii pe un plai tradiţional ortodox: să fie supusă bărbatului, să nu se machieze, să gătească, să fete copii mulţi, preferabil cu acelaşi bărbat şi acum, nou şi revizuit, să miaune subţirel.

Nu, pretenaş, asta e vocea mea. Deal with it. Or deal without it, îmi e egal.

Care e problema lui Moisescu şi a lui Împlinitu Corporal?

Că am o voce mai groasă decât a voastră? Poate pentru că am coaie mai mari decât amândoi la un loc.

Pur și simplu, unii așa o avem. Cui nu-i place, să nu ne angajeze.

Vocea mai groasă nu echivalează cu agramatism, analfabetism sau ce alte minunății căutați și insinuați. Şi abia asta mi se pare lamentabil. Că nu vă puteţi lega de ceva ce ESTE şi încercaţi să introduceţi ceva ce AŢI VREA VOI SĂ FIE.

Deocamdată, pariez că pot avea un discurs mai coerent şi mai elevat decât amândoi, dacă îmi propun.

Şi ţin neapărat să subliniez umorul de context: cetăţeanul căruia nu-i ia nimeni farfuria CHIAR VORBEŞTE ca un cocalar. Are exact pronunţia şi tonalitatea de care caută să mă acuze pe mine.

Cum să suni a cocalar şi să încerci să găseşti altcuiva o problemă în faptul că sună a cocalar??

E ca şi cum un negru ar constata dezaprobator despre cineva că e vag brunet.

Iar legat de Moisescu, ce pot să spun?

Uite, nevasta lui Moisescu are o voce subțire și melodioasă. Și ce tâmpenii monumentale se rostogolesc peste populație, de câte ori o folosește.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

57 Responses

 1. Lorena Lupu says:

  Lol. Și ce trist e jegul prost de tine, atât de lipsit de ocupație și nefutut din mezozoic că s-a blocat în a milogi atenție zeci de comentarii de la o persoană care se pișă pe nația mă-tii.
  Opa, am precizat că mă piș pe nația mă-tii de jeg bolnav? Nu îți datorez nimic și mi se fâlfâie de orice ai tu impresia că ți se cuvine.
  PS: ORICE FEMEIE E MAI CÂȘTIGATĂ FĂCÂND VIDEOCHAT DECÂT PIERZÂND MĂCAR UN MINUT PE UN CĂCAT SIFILITIC ȘI SCÂRBOS CA TINE.

 2. Demostene says:

  Da – obișnuitele ”jegule”, ”prostule”, ”nu vezi că nu-mi pasă?”, ”căcatule”.
  Adică definiția precisă a gemului de javră care vine să verse ură, cum ești tu.
  Argumente de clasa a VI-a. Yawn.
  Argumente la ce? La revărsarea de ură și de boală pe care ai prestat-o? Singurul argument: NU AI MOTIV SĂ TE FUTĂ GRIJA DE CE FAC ALȚII. IAR ALȚII NU-ȚI DATOREAZĂ ȚIE RAPORT. SAU TOLERANȚĂ PE ȚIGĂNIE.

 3. Demostene says:

  Also – era să uit: ”hrrr-mrrr”. Hai – jet fix în rinichi mie, căcatului ticălos, prost, inutil, care vine să verse ură pe alții, pentru că atâta poate. Nu se uită nici o femeie la mine, de aceea, chiar și una care-și bagă pula în morții mei e o formă de atenție mai aprofundată decât laba singuratică la care sunt condamnat pe viață.

 4. Lorena Lupu says:

  Și te asigur, jegosule, că existența căcaților ca tine e o reclamă mai bună la videochat decât orice aș filma eu. La așa proști pârliți și înverșunați, unica modalitate corectă de contact e: tarifează-i online la minut și după, uită că există.

 5. Demostene says:

  Sug pula toxic, repetitiv, insistent, încercând cu disperare să uit că sunt un căcat care nu interesează pe absolut nimeni.

 6. Lorena Lupu says:

  Și suge-o la mă-ta pe tarla, care parte nu s-a înțeles?
  PS: De acum încolo, orice căcat mănânci se va transforma magic în autoînjurătură. Va fi distractiv să asistăm cum un gunoi uman se înjură lung de unul singur.

 7. Adrian says:

  Sunt un bou sinistru şi am trecut să semnalizez. Sunt atât de prost încât nu m-am prins că Lorena se pişă cu jet şi o pe Micutzu, şi pe Moisescu, şi cu atât mai mult pe sutele de căcaţi anonimi de pe net care se dau viteji din spatele tastaturii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger