Moment de cinemateca

Noaptea trecuta, cu mintile facute praf de oboseala, am inceput sa caut diverse prostii pe iutub, si am dat accidental de “Hello, Dolly!” adorabilul film muzical al lui Gene Kelly din 1969, cu o Barbra Streisand colosala in rolul titular.
Imi amintesc ca prima oara cand am vazut filmul asta, eram mica si prostuta (sweet sixteen) , Streisand mi se parea exagerat de palavragioaica si obositoare, Matthau urat cu spume – nu intelegeam de ce ar vana cineva o uratanie ca asta – si de ce doua femei frumoase ca patroana magazinului de palarii si ucenica ei s-ar indragosti de doi huligani stangaci. Noaptea trecuta am avut o alta revelatie: cat de FEMEI erau femeile pe atunci. Fara sa scoata balcoanele la inaintare, fara sa injecteze silicon in sine.

Daca vrei sa traiti ce am trait eu noaptea trecuta, asteptati sa se faca 1:30, si dati-i bice. Uite:

…si restul de aici incolo!

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Cristian says:

  Love is in the air or is just the spring? ;;)

 2. cutza40 says:

  Da, pe vremuri femeile erau mai simple, castigau prin naturalete, dar azi prea putin se mai pune accent pe asta.

 3. Lorena Lupu says:

  Cristian: love esti tu cu familia ta. eu am de munca pana peste cap. nici macar de paste nu ma bucur in liniste.

  Cutza: tocmai ca nu erau simple deloc!! uite-te la tipele astea cand sunt de subtile prin tot ce fac! castigau prin delicatete si inteligenta, nu prin simplitate!

  Si sunt satula pana peste cap de teoria asta penibila a simplitatii, care le ofera unora scuze pentru ca sunt prosti ca gardul!

 4. Cristian says:

  Io love cu aparatele mele foto. Sau nu vazusi inca pe blog?

 5. Lorena Lupu says:

  foarte bine, bravo. iată o dragoste cu adevărat rewarding. 🙂

 6. cutza40 says:

  Ma refeream la naturalete si delicatete, )nu ;la simplitatea aia a lu’tanti Nutzi care e proasta ca gardu’), la felul de a fi fara atatea chestii artificiale, care vor sa arate doar aparentele.Da, si inteligente erau, bineinteles. “teoria asta penibila a simplitatii, care le ofera unora scuze pentru ca sunt prosti ca gardul!” – la cine te-ai referit? Nu prea inteleg. Eu am comentat cum trebuie, am scris acuma clar la ce m-am referit.Nu cred ca am gresit cu ceva.

 7. Lorena Lupu says:

  ai răspuns cu un cliseu, care nu are nici o legatura cu filmul ASTA. Nici una dintre femeile de aici nu e simpla, si nici naturala (se vede clar din tinuta, din felul in care vorbesc, din comportament).

  Femeile astea nu sunt fascinante prin naturalete, sunt fascinante exact prin ceva diametral opus: prin sofisticare. prin faptul ca sunt LADIES (daca acest termen spune ceva, cuiva).

 8. cutza40 says:

  Am inteles foarte bine. Mie imi plac foarte mult aceste doamne, sunt frumoase si delicate. Cat despre cele din ziua de azi,imi place sa cred ca exista si persoane care ies in evidenta si prin altceva decat prin “scos balcoanele la inaintare”.

 9. Lorena Lupu says:

  Poate, numai că sunt ceva mai rare.

 10. cutza40 says:

  Ok. Sarbatori fericite!!

 11. Lorena Lupu says:

  daca permiti o corectura: sarbatori muncite voiai de fapt sa spui. 😉

  tie iti urez sarbatori fericite in adevaratul sens al cuvintului.

 12. george83 says:

  “Daca vrei sa traiti ce am trait eu noaptea trecuta, asteptati sa se faca 1:30, si dati-i bice”
  poti sa dai mai multe detalii? imbracaminte, pozitie, alimente consumate (daca a fost cazul), pentru ca sa recreem exact conditiile 😛

  cred ca femeile de atunci aveau un anumit respect fata de ele, nu isi permiteau sa se prostitueze pentru un dans in Mon Jardin (un fel de club de bogatasi in anii 60-70 in Bucuresti) sau alte tampenii din astea.

 13. Lorena Lupu says:

  george83, cînd am spus că totul a fost spontan, umblam de colo pînă colo pe iutub, și m-am pomenit luată pe neașteptate, cred am spus destul. Nici poziția, nici îmbrăcămintea nu anunțau ceea ce avea să se întîmple… 😀

 14. george83 says:

  totul spontan? luata pe neasteptate? sigur ai urmarit un film? :P….gata, ma opresc aici sa nu ajung prin alte emisfere 🙂

 15. Lorena Lupu says:

  slavă domnului, pămîntul nu are decît două. situația este sub control.

 16. Ursul says:

  “Poate, numai că sunt ceva mai rare” Mai sunt, mai sunt, doar ca unele se ascund dupa tot felul de masti, pentru ca in ziua de azi nu e kewl sa fii altfel decat main-stream = dumb like a cupcake. In plus, astfel de femei intotdeauna au fost rare. Exemplu de astfel de femeie avem chiar aici, pe acest blog. Mai sunt si pe alte bloguri si pana si la televizor mai scoate cate una capsorul.

 17. Anthea says:

  Ce magarieeeeeeeeee!!! Am pus si eu ieri dimi, pe stomacul gol, si m-am uitat, ca pe la momentul 13/19 sa observ cu stupoare cum ca…nu mai exista insirate pe iutub decat 16/19 si 17/19. Bine ca stiu filmul… M-am uitat la altele dupa aia…documentare despre Atlantida si despre Egiptul Antic…ca sa se calmeze un pic stomacul 😀

 18. ciri says:

  Indiferent cum te nasti frumos ,bogat sau destept , toate acestea nu sunt suficente ca sa devi o persoana sofisticata.Trebuie sa INVETI sa fii sofisticat in comportament si tinuta.Intr-o lume in care cuvintul cheie este BANUL,iar BRAMBUREALA este starea naturala a societatii,unde mai e loc si de …sofisticaraie? “Unde sunt vremurile de alta data?”

 19. ciri says:

  Vezi pentru asta imi place sa revin pe blogul tau.Cind ma astept mai putin gasesc un strop de liniste si bucuruie in “revelatiile” tale nocturne.

 20. mihaela says:

  Buun, numa sa ma lamuresc: Lorena, ai ceva impotriva “balcoanelor” in general sau doar daca-s siliconate si scoase la inaintare?

  Cat despre “Hello, Dolly”, comentariile sunt de prisos. Frumoasa noapte trebuia sa fi avut 🙂

 21. Adriana says:

  Din pacate clipurile nu mai merg, insa asta probabil conteaza mai mult pentru cei pe care i-ai facut curiosi si care nu am vazut filmul. Scena mea favorita din filmul asta este cea din restaurant cand canta Louis Armstrong. Minunat! Printre altele asta e unul dintre cantecele mele preferate.
  Filmele, ca si femeile nu mai sunt cum erau alta data. Subtilitatea feminia si eleganta rar le mai gasesti pe strada, insa filmele de genul asta nu fac decat sa aduca aminte ca se poate si fara vulgaritate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading