Năstase a intrat la zdup. Dar să nu ne îmbătăm cu apă rece

Pentru PSD-ul de azi, Năstase e balast. E unul dintre sacii de nisip pe care îi arunci când pluteşti cu balonul şi e pericol de avarie. O tentativă de a face să uitaţi de plagiat şi de ICR. Găini ameţite şi botaniste ce sunteţi.

Suntem înainte de parlamentare, da? Acum, lumea a mai evoluat, nu mai poate fi manipulată prin raţiunea forţei. Dacă e s-o gândim şahist: negrul a secerat toate piesele importante ale albului, doar regele e încă într-o poziţie relativ intangibilă. Cum să nu sacrifici un pion (da, nu o regină, deşi aş putea face glume infinite pe tema asta), nu un turn, ci strict un pion (pentru că Năstase nu mai valorează nimic din punct de vedere politic, de multă vreme) ca să dai mat? Hă? Mai ales că regele tău e în şah de câteva zile, pe tema plagiatului, care l-ar putea, printr-o mişcare încă nevăzută în şah, retrograda în pion?

Fraţii mei, nu lăsaţi praful în ochi să vă deturneze atenţia. Sunt troll cu vechime în câmpul muncii şi recunosc un trolaj când îl văd. Staţi cu ochii pe ordonanţa aia de urgenţă, respectiv pe plagiat.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

21 Responses

 1. Emanuel Mihai says:

  Bine punctat!

 2. stam cu ochii pe plagiate ca pe butelie.
  sa-i dam coleg de celula lui Adita.

 3. Domnului Năstase, poate-i prinde bine baia de mulțime!

 4. dadatroll says:

  Sa nu nembatam cu apa rece intradevar. Sentinta asta definitiva se poate ataca in cateva instante incepand dela judecatoria municipala pana la curtea suprema si apoi dela inceput si tot asa. Si pedeapsa de doi ani cu executare se executa in libertate. Si pierderile de drepturi includ decat dreptul dea modera comentarile pe blog, dreptul sa faca caca pe capetele romanilor dela balcon, si droit de seigneur.

  • ei, căcat. a lui Ponta. PSD-ul nu e un partid cu un singur cap bine definit, PSD-ul are o serie de centri de putere, care elaborează strategii. Şi Ponţelul va fi sacrificat exact la fel când va veni momentul.

 5. Cu sonarul sunt de acord, să scufundăm odată toată flota!

 6. Dragos says:

  Irlanda, ~2007 – o satra de tigani a pus cortul in centrul unui oras irlandez. Tentativa politiei de a-i evacua pe „ocupanti” a primit o riposta ferma din partea pirandelor cu puradei in brate. Acestea si-au scos sanii la vedere si i-au stropit pe politisti cu lapte direct de la sursa! Cativa stropi au ajuns si pe obiectivul camerelor de filmat. sursa: EvZ.

  Franta, 05.11.2009 – un tigan s-a automutilat în timpul unei audieri judiciare, după ce a aflat că urmează să fie extrădat. Leonidas Prusca, în vârstă de 30 de ani, s-a tăiat cu lama pe abdomen şi a apoi s-a prăbuşit în faţa judecătorului într-o baltă de sânge. Pe numele tiganului fusese emis un mandat de arestare, bărbatul fiind acuzat de furt. Când a aflat că va fi extrădat, omul a dus mâna la abdomen şi s-a tăiat cu o lamă de ras. Românul a fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii au constatat că rana sa este superficială. sursa: Le Progres.

  Romania, 20.06.2012, seara pe la 11 – Adrian Nastase, baragladina poponara corupta condamnata definitiv si irevocabil la 2 ani de parnaie cu puli in cur, doctor in vanatoarea de PORCI mistreti, exemplifica pe sine insusi felul corect de a impusca un PORC in beregata a.i. rana sa fie la fel de superficiala precum a tiganului din Franta si sa genereze aceeasi tiganie mediatica precum pirandele din Irlanda. sursa: spectacolul de circ realizat de clovnii tristi ai televiziunilor “de stiri”.

  • goodman says:

   nenorocitule !!!! eu acum am aflat de tentativa de suicid a lui Adrian Nastase si am inteles cacatul pe care-l mananci in textul tau de comentariu. Nenorocitilor basisti, jihadul va asteapta dupa alegeri, in gauri de sobolani va veti executa anii de detentie, ati depasit orice limita javrelor, inca nu realizati ce vulcan ati reactivat cu chestia asta. Sa nu te mai prind pe blogul asta, javra nonorocita ca-ti fut mortii ma-tii !

  • dragoş, ignoră-l pe goodman. e papagalul blogului.

 7. robert statnai says:

  http://www.youtube.com/watch?v=ImLiQOaknMs I hate chess…but…is good to be the king

 8. androidul cu sobolani says:

  da, nu stiu daca am intrat unde trebuie. iti place albumul “oceania” de la smashing pumpkins?
  PS: parca-l vad pe nastase cu ce voce a la leonard cohen va debuta acuma, la 62 de ani, dupa nefericitul incident barbatesc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: