Ne facem trib și pe Reddit

Să zicem că omul se mai și satură să fie ciuca bătăii de joc pe propriii lui bani.

Până nu demult, pentru creatori de content scris, Facebook era singura sursă de comunitate și trafic. Da, ok,  poți da shares și pe Linkedin (de unde vin cititori de calitate, dar foarte puțini), Twitter (unde românii se cam chinuie), Instagram (unde nu au succes decât postările de fashion, beauty și makeup), dar Facebook deține o formă de monopol de care a început să abuzeze într-un mod absolut abject.

Nu mă deranjează să plătesc. Știu, de la capătul opus al situației, cât de enervanți sunt mocalăii și milogii, de aceea, când Facebook a început să limiteze reachul pe postări neplătite, am zis ok, ia la tata bani.

Pe de altă parte, în calitate de client plătitor, am niște așteptări.

Să mă protejezi de haterii care își petrec zile și nopți scrollând până în străfundul contului, să mai identifice un mort de mamă pe care să-l raporteze ca hate speech.

Cum rahat, dacă eu n-am postat UN singur termen injurios pe Facebook în 2019, am petrecut banată trei luni din șase?

Dar ai unde să te duci, Lorena? va sări comentacul dăjtept.

Lucrez la asta.

Azi, am început o nouă comunitate pe Reddit. Aici.

https://www.reddit.com/r/LorenaLupuTrollywood/

Puteți să veniți acolo și să deveniți membri.

În cadrul comunității, puteți posta ce subiecte vreți voi, ca în grupul de Facebook. Nu va fi o formă de idolatrie, unde eu stau pe soclu și voi în patru labe (una dimineața, una la prânz, una seara și una la miezul nopții) ci o gașcă veselă, deschisă, unde puteți pune glume, gifuri, muzică nouă, seriale noi, poze cu pisici și câini, muie Dragnea și ce mai vreți voi.

Puteți folosi exact ce limbaj vrea inimioara voastră, că Reddit n-are de-astea. Unica mea restricție va fi cea dictată de empatie omenească: nu căutați deliberat să-l agasați pe aproapele vostru cu răutăți. După cum cânta Snoop Dogg, be nice. Dacă Snoop cel cool poate, poți și tu.

Eu o să postez articolele obișnuite zilnice și ce altceva mi se năzare, cum o fac și pe Facebook. Open to debate, not open to order around.

Hai să vedem cum ne merge pe Reddit, pentru că pe Facebook îmi e din ce în ce mai clar că arunc bani pe budă în jos și să zicem că m-am săturat până peste cap.

PS: nu vă speriați de nickul meu, Accomplished_KUNT. Până acum, eram redditor comentac ampulea pe la diverse comunități, nu mi-am imaginat niciodată că mi-o voi face pe a mea.

Și în definitiv, ce e incorect?

Vă aștept pe Reddit.

***

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

***

Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram. Sau, mai nou, devino parte a comunității mele pe Reddit.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: