Nedormitul blog

Ca de obicei la această oră, mă fute lenea năpraznică şi n-am despre ce scrie, prin urmare bag umplutură. Umplutura de azi se referă la faptul că principalul troll al acestui blog (nu protesta, Ostape, că tu eşti coi-iscălitor şi mai eşti şi frumos!), nedormitul şi-a tras blog. În toate culorile curcubeului, ca să nu cumva să-l suspectăm de gheială. Tot ca să nu-l suspectăm de gheială şi-a înfipt fix în cur (adică jos de tot) blogrollul. Când i-am zis: Scriu de tine, a zis: Nuuuuuu, că vine Marghioala. Dar las’ să vadă şi el cum e. Marghioala e ca cele cinci pâini şi doi peşti cu care Iisus a hrănit norodul – cu cât se împarte la mai mulţi cu atât e mai bine.

Deci, Nedo, uelcam to our nightmare, cum zicea domnul Alis Cu Păr şi, în loc să-ţi valorifici umorul în mod constructiv, iroseşte-l de-a-mpulea pă bloage, ca noi toţi.

Să fie într-un ceas bun!

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. nedormitul says:

  Mulțumesc frumos. O să i-l arăt lu’ mama.

 2. Ostap Bender says:

  Fix pula blogu ăla! Am intrat pe el si nu-i mai nimic. Mai bine citesc o carte sau două.

 3. bogdan says:

  Băi, cu pedeleul ăsta este posibil să murim de foame, de boli, de ciumă, de sabie, de boli venerice etc, singura parte bună este că din cauza progresului tot românul o să moară totuși fericit pentru că are blogul lui. Trăiască PCR!

 4. Mommy cool says:

  mie mi-a placut mult postarea cu madrigalu’

 5. Augustina Popovici says:

  De prost gust sincer

  • Mommy cool says:

   Nu pot să cred! Ia te rog frumos, ce ţi-e ciudă că fi-tu nu scrie aşa frumos? Curvo.

   • Augustina Popovici says:

    Tu nu poti sa semnezi cu numele tau real sincer?

   • Mommy cool says:

    mai, individo, te rog eu, inceteaza sa te mai dai mare ca esti mama lui nedo. Doar te-ai spart mai devreme ca esti a lui ostap. Stiu ca ai vrea sa te mandresti cu asa fiu dar nici ostap nu e rau, aud ca e frumos. Cu cine l-ai facut, ca tu esti uratica rau.

    • Mommy cool says:

     Nu pot să cred tu vorbeşti? Eu măcar sunt roză şi veselă dar uite ce albastră şi mofluză eşti tu. Nedo e roz şi vesel ca mine deci io-s măsa! Nu pot să cred ce tupeu domle!

 6. Mommy cool says:

  nu, tu nu esti vesela. Ai ochii ca ai lui basescu. Basito ce esti, pardon, basesisto.

 7. Mommy cool says:

  nu inteleg de ce ti-e rusine cu ostap, e fiul tau, fii dom’le mandra si striga lumii ca ai baiat frumos. Nu mai atenta la copii altei femei, femeie cu moravuri usoare ce esti.

 8. Marghioala says:

  Nici n’am intrat la el pe blog si nici nu o sa prea, ca daca nu’mi vine din prima, greu imi vine dup’aia, iar nedo chiar nu e genu’ cu care sa’mi vina. Nedo, fii pe pace, nu esti in pericol.

 9. Nedo's one&only coolest mommy says:

  nedo, puiule, nu te lasa pacalit de doamna asta. E un plagiat.

 10. Nedo's one&only coolest mommy says:

  Nedo, puiule, nu te lasa pacalit de doamna asta. E un plagiat.

 11. nedormitul says:

  bun. cu marghioala s-a lămurit treaba. acum sper să nu intre manţog

 12. Marghioala says:

  Da, ba, cum ziceam, peste 5 postari eventual.

 13. Lorena Lupu says:

  Gata cu veselia? 😥

  • Mommy cool says:

   da, c-a fost ghioala inoprotuna si-a stricat tot :))

   • Marghioala says:

    Ma, tu tot vrei ceva. Zi ce vrei. Hai, zi odata, ce te roade? Ca ba zici ca sa plec, ba tot latri la poarta’nchisa ca nuşce. Cu ce pot sa te’ajut? Ca te vad agitat.

    • Mommy cool says:

     repet pt ca n-ati inteles: doamna, ce-as putea vrea cu dumneavoastra? mi s-a parut cam inoprotuna intrarea domniei voastre intr-o disputa intre mame. Sunteti frumoasa ca sa fiti mama lui ostap? nu. Sunteti charismatica sau isteata ca sa fiti mama lui nedo? nu. Sunteti macar mama? nu. Pai vedeeeeeeti.

    • Marghioala says:

     Da, vad. D’aia am si vrut sa plec ca n’am ce sa caut intre cele 834662 de personalitati ale tale combinate cu ale lu’ Lorena. Daca asta e ideea voastra de distractie, sanatate. Credeam ca aveai ceva coerent de transmis. Nefiind cazu’ cre’ca’mi dai voie sa’mi vad de filme si tigari.

     • Lorena Lupu says:

      Ale cui, maică? Eu stau pe margine & ingioi ză şou. cam ai reţete în ultima vreme, jur.

      a) toţi cei care te fut sunt alter egouri ale lui nedo şi ale lorenei. nu e cazul.
      b) toţi cei care te fut vor de fapt ceva cu tine. nu e cazul either.

      mai schimbă placa, că devii soooooooooo boring.

    • Mommy cool says:

     sigur, va urez vizionare placuta. Sa nu va ardeti cu tigara din greseala la pasarica. Ca prin filme, vroiati sa spuneti pornache, nu? sa nu tineti tigara aprinsa in mana cu care va mangaiati in intuneric si singuratate.

    • Mommy cool says:

     reţete? păi să-mi dea şi mie, să mai pun la agendă, că decupez colecţia din Clik.

    • Marghioala says:

     Si voi la fel. Doar nu’ti imaginezi ca’mi pierd vremea incercand sa dibuiesc care cum postati si daca sunteti 2, 3 sau 5. Toate comentariile sunt egal de jenante si amuzante doar pentru voi. Eu am alt gen de preferinte. Cum nici tu nu schimbi ca nu te platesc sa ma amuzi nici eu n’am ce schimba din acelasi motiv. D’aia’ncerc sa’mi schimb prezenta cu absenta iar voi tot vorbiti cu mine si mi se pare trist pentru voi sa nu va raspund. Numa ca n’am de ce sa stau.

    • Mommy cool says:

     deci nu ne dă reţete? Madam Marghioală, matale cum faci tocăniţa de cartofi?

    • Marghioala says:

     Ma, tu ai zis’o si de data asta nu vreau sa te contrazic. Ingioi in continuare.

     • Lorena Lupu says:

      Ştim, “genul tău de preferinţe” pentru bancuri teligente e: “toţi sunteţi proşti, retarzi, io-s dăjteapta curului”. E nevoie de muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult intelect pentru “genul tău de preferinţe şi puţină lume reuşeşte să producă asemenea umor. 😉

    • Mommy cool says:

     doamna, eu nu v-am adresat nici o vorba pana nu v-am vazut ratacita pe-aici incercand sa faceti conversatie. Singura. Ca ba ca sunteti mama, ba ca sunteti tatal lui ostap…ati balmajit ceva. Ca mama grijulie ce sunt, am crezut ca ati patit ceva si am incercat sa va ajut. Dar ati dat-o-n pule, Doamne iarta-ma, si m-am gandit ca va descurcati pana la urma sa gasiti drumul spre iesire. Prea tarziu, cheful tuturor era stricat deja iar pe jumate din noi i-ati gonit. Si incetati sa mi va adresati ca si cand as fi de gen masculin, detest asta.

    • Mommy cool says:

     Marghioală, fă, lasă asta, zi de tocăniţă.

    • Marghioala says:

     Cine te’a gonit pe tine, ma? Ca te’ai lipit ca ciunga de pantof, ca flegma de asfalt, ca slobozu’ de şoseta. Ba, saradele astea si mima merg la vreo petrecere de corporatie, in rest sunt la fel de excitante ca prima zi de ciclu.

    • Mommy cool says:

     Obişnuieşti des sloboz pe şosete?

    • Marghioala says:

     Deci cam trageti de mine. Deci n’a fost amuzant nici de data asta. Va las sa va jucati unul cu celalalt cum va place voo cel mai mult.

    • Mommy cool says:

     Deci, da, obişnuieşti des sloboz pe şosete.

    • Mommy cool says:

     scumpa doamna, cu vocabular indoielnic, nu m-am plans ca m-ati fi gonit pe mine. Eu plec cand vreau. Am spus ca ati gonit jumatate din cati eram. Eu cred ca stau treaza pana cand se trezeste puiul meu, sa-l sarut de buna dimi.

 14. Mommy cool says:

  eu ma scol dimineata devreme sa-i calc camasile lui nedo asa ca ma bag la somn. Tacsu iar n-a venit acasa nici pana la ora asta. Ma gandesc sa-i fac o omleta cu carnaciori maine dimi. Puiului meu, nedo, nu betivului de tata-sau.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: