Nivele de extenuare

Mai tineti minte fazele alea cu dive cu sau fara machiaj? Eu nu sunt o diva, dar ma amuza propriile mele diferente. Uite:

lorenalupu33

si uite:

ce09

Cam nasol, nu?

Mi-o aduc aminte pe aia cu betia: ca intr-un prim stadiu esti maimuta, in urmatorul esti leu si in al treilea porc. Adica, intr-o prima faza esti pontos si amuzant, in a doua iritabil si mult prea viteaz pentru potentialul din dotare, si in a treia – o troaca de laturi, si atat.

Eu ma gandesc la oboseala pe care am acumulat-o zilele astea, si cred ca pot extrapola cujetarea asta batraneasca si atat de dajteapta. In faza unu, oboseala te face sa fii viespe, in a doua gasca si in a treia – un soi de meduza aplatizata cu ciocanul de batut carne.

In faza unu, esti iritat. Te irita orice. Te irita un cuvant aruncat de altul pe negandite, te irita o privire care ti se pare sarcastica, sau invidioasa, sau ranchiunoasa, te irita muzica data prea tare, sau cea data prea incet, te irita ca cerul e albastru – sau gri, ca iarba e verde – sau gri, ca blocurile din jur sunt portocalii – sau gri. Te enerveaza oamenii nesimtiti, dar te enerveaza si mai tare aia politicosi. Ti-e foame, dar nu ti-e pofta de nimic. Trantesti rautati cu fiecare expiratie, si cauti sensuri nasoale in tot ce ti se spune.

Faza a doua e punctul in care toti dracusorii iti trec, si te pomenesti ca razi ca prostu-n targ de orice. Ti-e greu sa legi doua idei coerente, dar percepi la maxim umorul incoerentelor. Razi de fetele oamenilor de pe strada, razi de tot ce vezi in jur, razi de ora exacta, razi de mersul trenurilor, razi de maneaua data tare a sonorului, razi de tabelul de intretinere. Esti complet inutil; dar esti simpatic.

Ei bine, faza a treia e aceea in care in care ti-e rau fizic de oboseala. Faza in care te dor ochii, fruntea, incheieturile, in care te chinuie toate alergiile si infloresc-depresiile-ceru-i-ca-oglinda, faza in care iti vine sa urli: OPRITI LUMEA, CA VREAU SA COBOOOOR! dar nu ai putere. Faza in care cafeaua se transforma in somnifer, in care ti-e rau daca inghiti ceva solid, faza in care se leagana casa cu tine, de te crezi pe Titanic, dar mai ai inca putin de lucru, ca da bine la C.V.

Concluzia: Am I a pathetic vain stupid bitch or what? 😈

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Ada says:

  Mami, chill, nu-ti toca nervii aiurea! Ai spus ce aveai de spus, nu te certa, ca nimeni nu-ti inapoiaza neuronii. Si avem nevoie de tine intreaga! Desi… as cam fi de acord cu Simona, concediu!!! Si asta cu prima ocazie! Cel putin 2 saptamani! Da?! 😀

 2. Lorena Lupu says:

  uameni buni, nu am timp nici să mor, darămite de concediu. Multumesc oricum pentru compasiunea arătată.
  şi vă mulţumesc şi pentru că nu faceţi pe deştepţii şi nu încercaţi să îmi explicaţi de ce are ursu’ coadă.

 3. Invizibilul says:

  mie imi place mai mult a doua poza 😉 motivele nu le spun … le pastrez doar pentru mine 😀

 4. arici says:

  Da chiar, unde ti-e amica sa observe ca pana la urma “ai incercat” :))

 5. AnaAyana says:

  Mie-mi place mai mult a doua. Poate din cauză că am ceva cu machiajul “codiţe la ochi” 🙂

 6. vanatordepovesti says:

  ceea ce ma bucura enorm este ca exista inca doua faze. de multe ori pe zi am impresia ca m-am nascut in faza 1,aia de iritare,si ca am ramas blocata in ea pana acum. bine…cumva nici celelalte nu sunt foarte roz,dar…pot sa aleg ? o aleg pe a doua:sa fiu complet dispensabila si cu un ras tamp. macar rasul e sanatos (ras cu diacrtice pe care nu le am si nu le stiu din taste,sa fie clar! :)) )

 7. Lorena Lupu says:

  anaayana: ok

  vânătordepoveşti: în viaţa mea nu am obligat pe nimeni să facă nimic. dacă ai chef de diacritice, bagi. dak ai kef s skri trendy, e ok. important e să nu înjuri (sau înjură, dacă vrei 🙂 ).

 8. vanatordepovesti says:

  nu injur ca se taie la montaj :D. si pana la urma nu am nici un motiv sa injur aici…dar sa vezi cand ma duc la plata impozite si sa imi ridic una alta…sa te tii acolo :))

 9. stealth says:

  Mai e putin si incepe “Primavara”,Vivaldi,best off,.Life is life,time is time.
  Daca vei trece in cadrul de la prima poza, si vei respecta unghiul de fotografiere,vei vedea ca diferentele nu sunt mari.
  Din avion si o baba e fata mare!

 10. Lorena Lupu says:

  stealth, recte vasile, schimbaşi numele dară dantura ba! 😀

 11. stealth says:

  Sper ca n-ai inteles ca te-am facut baba,hi,hi,hi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading