Nu beau chiar atâta cafea, mersi!

Mi-am exprimat de n ori frustrarea pe gigei care decid să abuzeze de timpul tău privai și să încerce să te combine pe ideea de “îţi citesc blogul, îmi plac pozele tale pe insta şi îmi placi”, fără să se întrebe măcar o secundă ce interes aş avea eu să acord timp cuiva care nu mi-a arătat cu nimic de ce ar trebui să fie relevant.

Azi o să-mi exprim frustrarea pe getuţele care îmi vin cu o idee vagă de “aş vrea să colaborăm! şi cu “hai să vorbim la o cafea”.

Mnope.

Faptul că TU vrei să bei o cafea cu mine, după ce mi-ai citit 46789 de texte şi ai râs sau te-ai simţit empowered de tot atâtea ori nu include şi interesul meu de a bea o cafea cu tine, mai ales că, în majoritatea cazurilor, prinţesicile astea nu mi-au oferit nimic niciodată.

Iar “a colabora” sună foarte vag.

Prin urmare, e momentul să setăm foarte clar nişte limite.

Etapa “cafea” e după ce mi-ai prezentat în scris ce vrei, dacă ai sau nu un buget, ce te aştepţi să fac eu, şi după ce am confirmat că mă interesează în condiţiile prezentate de tine. Sau dacă nu mă interesează, reformulezi condiţiile în aşa fel încât să mă intereseze. Abia după ce mi-e clar că nu îmi pierzi timpul ampwlea cu te miri ce inepţii fără sens.

Exclud din start să acord timp de cafea pe bază de cerşetorie de atenţie în gol. Timpul meu de cafele e rar, valoros şi rog a fi tratat ca atare.

Mulţumesc de înţelegere.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: