E perfect în regulă să experimentezi, ca femeie

Image by Efes Kitap from Pixabay

Am avut ieri mailul cititoarei care avea doi boyfriends simultan. Şi evident, dar evident, au apărut gigeii în comentarii:

Gheorghe Barboi
Fetițo , dacă ai ales de,relativ, cruduța să pendulezi între doi bărbați, ține-o pe drumul ăsta,dar fii onestă! Curvele oneste se bucură de mult mai multă apreciere decât curvele deghizate în gospodine cucernice!!!! E similar cu bețivăneala,ori bei la vedere,ori te lași !!! Nicidecum să pozezi în arhanghel cu duhneala de borhot în gură.

Da, ăsta e un comentariu real și autorul e un bărbat în vârstă. Un om căruia i se pare normal să se exprime la adresa unei femei tinere într-un mod atât de abject. Punctăm că respectiva tânără nu a jurat nimic la altar nimănui, deci practic poate face ce vrea și cu cine vrea, că individul nu avea nici un drept asupra ei, și că, la comentarii ulterioare, m-a luat cu “aşa gândesc toţi bărbaţii”.

Dacă mailul era dat de un băiat de 26 de ani care ar fi jucat simultan cu două fete, răspunsul gherţoiului hidos ar fi fost: Păi, bine, băi, tovarăşi, e om tânăr, ce se presupune că trebuie să facă? Să se lege la cap de acum? Lasă să copilărească.

Ei, bine, gigei proşti ca noaptea, am o vesre pentru voi.

Femeile nu au nici o obligaţie să vă fie vouă gospodine cucernice, DACĂ NU ALEG ELE SĂ ŞI-O ASUME. Iar gospodina cucernică a unuia nu are nici o obligaţie să fie gospodina cucernică a ta.

Că dacă ai pretenţia ca toate femeile României să îţi dea raport ca şi cum ar fi nevestele tale, poate că am şi eu pretenţia să-mi dai salariul, şi să-mi muţi mobila, că nah. Să fie cu reciprocitate.

Mie, sincer, nici nu mi se pare mare tragedie că o fată de 26 de ani are doi iubiţi. E un om în formare, care acum îşi descoperă preferinţele ş nevoile erotice. Că până la 20 de ani eşti sub papucul lui tati şi mami şi nu ai cum. E un proces care ia timp şi disponibilitate de a experimenta.

Cu cât cunoşti tipologii mai variate de bărbaţi, cu cât vezi cât de buni pot fi cei cu adevărat buni şi cât de lepre pot fi cei cu adevărat lepre, cu atât poţi, pe de o parte, să setezi aşteptări realiste legate de relaţii, şi pe de alta, să nu cobori standardele sub un anumit nivel, care, da, este realizabil. Există bărbaţi minunaţi out there, şi atâta timp cât există, nu ai de ce să te mulţumeşti cu un gherţoi nesimţit şi profitor.

De ce simt gigri ca ăsta citat de mine să umple frigiderele unor femei pe care nici măcar nu le cunosc, pentru că acestea îşi trăiesc tinereţea şi descoperă mai multe tipuri de oameni, pentru a avea o prospectare bine documentată a pieţei înainte să se oprească la marca preferată?

Noţiunea că o femeie e o proprietate, obligată să arate supunere necondiţionată unui singur posesor încă le îmbâcseşte minţile. De aceea îi şi oftică listele cu criterii. Noţiunea că nu merge oricum, că trebuie să facă ceva, sau să fie cumva, să se califice în preferinţele domnişoarei respetive.

Femeile pot experimenta cât vor ele şi chiar e recomandat s-o facă. Întocmai ca băieţii, la 20 – 23 sunt de o naivitate extremă şi pică în cele mai stupide şi evidente capcane. Cum ajungi să eviţi aceste capcane? După ce o iei la mufă o dată, de două ori, de cinci ori, în diverse moduri, şi înţelegi noţiunea de parşivenie omenească. Abia după aceea poţi aprecia şi calităţile autentice ale unui partener.

Virginicile cu sânge pe cearşaf nu apucau să realizeze niciodată cât de buni erau bărbaţii lor buni, sau cât de răi erau ăia răi, pentru că NU AVEAU TERMEN DE COMPARAŢIE.

Iar indivizii care încă au mentalitatea atât de redusă încât să adreseze termenul “c***ă” unei femei care nu l datorează nimic sunt genzl care mai mult ca sigur îşi abuzează verbal şi soţia cu prezumţii imbecile. “De ce-ţi pui ruj când ieşi din casă, cui vrei să placi?”

Răspunsul la întrebarea obraznică “Cui vrei să placi”  are caracter de unicitate şi sună aşa: Mă-tii, gigele. Mă-tii vreau să-i plac. Altă întrebare.

Genul ăsta de gigel nu e material de relaţie at all, pentru că o să te frece cu suspiciuni şi insinuări toată ziua, toată săptămâna, tot anul. Traiul cu o pisică – sau zece – e infinit superior.

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

  1. Andrei says:

    În general femeile înșeală mult mai rar ca bărbații și ăsta e un fapt fiindcă într-o relație ele caută sex asigurat în procent mai mic ca bărbații, au alte priorități ( ca dovadă escortele din ziare), părerea mea e că femeia nu te înșeală fără să vezi semnele înainte, dacă ignori semnele ești parțial vinovat.

  2. Bubu says:

    In momentul in care relatia nu e deschisa, cel sau cea care mai are pe cineva pe langa e o lepra. Conventia sociala zice ca suntem monogami ca specie, si asteptarile partenerei sau partenerului sunt in aceasta cheie, unless otherwise specified. Stiau baietii de posibilitatea ca mai exista n+1 posibili parteneri concomitenti? Daca stiau, trai bun si doamne-ajuta. Daca nu stiau si au pornit de la prezumtia de exclusivitate- lepra. Si reciproca e la fel de valabila, daca e cumva cazul.
    Au avut un acord ca e doar joaca si nimic serios? Bravo fetei. Li s-a dat de inteles ca e o relatie exclusiva si serioasa- lepra. It’s that easy.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: