Nu, nu mi-aş dori o coloană oficială.

Aşa cum, dacă te iei de un prost care face balamuc pe wallul tău, apar mereu Avocaţii Prostului să urle la tine că nu respecţi universul fragil al prostului – şi niciodată nu s-ar lua de prost, nici măcar din greşeală, să urle la el că nu-ţi respectă universul fragil, cu toate că tu ţi-ai dovedit deja, prin cărţile scrise, fragilitatea, iar prostul prin nimic, mai nou au apărut Avocaţii Politrucului. Oameni care-l apără pe Oprea şi plăcerea lui de a se duce la budă cu coloană oficială. Plăcerea lui de a face pipi cu doi ofiţeri SPP ţinându-l, unul de penis, să facă boltă frumoasă, şi unul de scrot, să nu pice pe jos.

Şi cea mai tare mostră de avocatură a prostului e: zici tu aşa, da’ ce, nu ţi-ai dori coloană oficială?

Răspuns final: nu. Nu mi-aş dori o coloană oficială nici dacă aş avea o funcţie care s-o justifice. Aş fugi deghizată în şeic ca Michael Jackson numai să scap de alai.
Presupunerea că toţi suntem gherţoi tâmpiţi cu arme mici şi cu o nevoie masivă de compensaţie e de-a dreptul insultătoare.
Unora ne plac liniştea şi discreţia în vieţile noastre personale. Ne oboseşte să fim înconjuraţi, urmăriţi şi căutaţi în prepuţ prea mult. Iar senzaţia că nu poţi mânca o ciorbă la colţ fără să se uite douăzeci de ofiţeri în gura ta şi să judece: “Uite, ce ţărancă şi asta, cum îşi pune o tonă de smântână, o să facă blocaj la artere şi o să crape dracu'” mi s-ar părea agonizantă.
Senzaţia că nu poţi să te scobeşti în nas şi să modelezi o biluţă fără să se uite la tine 20 de slujitori ai patriei cu epoleţi şi să te judece în tăcere că n-o faci destul de rotundă trebuie să fie chinuitoare.
Senzaţia că nu poţi intra într-un magazin să cumperi nişte chiloţi mov cu crăpătură la anus pentru că i-ai văzut în vitrină şi ţi-au plăcut, fără să se uite douăzeci de ofiţeri bătuţi de soare şi vânt la tine cu un mut reproş că au salariul mic şi că ei nu şi-au luat o pereche nouă de chiloţi de când manualele copiilor se schimbă an de an şi costă cât albumele de artă.

Logic, sunt subalternii tăi şi n-o să-ţi zică niciodată în faţă că eşti un căcat cu ochi. Dar se vor trăda din priviri şi inflexiuni.

Una peste alta, ca să târăşti peste tot o coloană oficială după tine, în toate mărunţişurile vieţii tale, trebuie să fii un târlete de o nesimţire care să frizeze simptomele autismului.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

9 Responses

 1. Cld says:

  Nici eu. Si ma lasa rece ca-l cerceteaza pe Oprea, sa-l bage la bulau… impreuna cu toti politicienii care abuzeaza de lucrurile astea si care ne fura pentru ca au burta prea mica.
  Dar… nici nu politia, ofiterii SPP nu mi-e rusine 🙂 Consider ca amandoi au aceeasi vina. Aia te pomenesti ca sunt sfinti si saracii doar fac ce li se cere de la minister. Micutii… Nu cred ca l-a obligat nimeni sa iasa cu motorul pe ploaia aia, si sa mearga cu o viteza necontrolabila. Chiar si colegii lui au zis ca ii placea foarte mult sa mearga cu motorul… se pare ca-i placea prea mult.
  M-am saturat sa vad cum toata lumea il apara pe ofiterul pasionat de motoare si viteza, aruncand toata vina pe ministrul penisului. Amandoi sunt la fel de vinovati!

  Hai sa deschidem ochii si sa nu mai vedem doar o singura parte vinovata…
  Acei ofiteri cum prind ocazia de a merge repede, profita. Acei ofiteri nu respecta niciodata regulile de circulatie, ba chiar abuzeaza de badge-ul pe care-l detin de fiecare data cand au ocazia.
  Mi-e sila de ambele parti…

 2. Nautilus says:

  La un moment dat, Preşedintele Băsescu a ciocnit o altă maşină în timp ce îşi conducea Loganul prin Otopeni.

  Un personaj de pe la Latr… Antena 3 a comentat incidentul cam aşa: “Şeful de stat (Preşedinte, Rege sau altceva) ar trebui să nu se expună, să meargă numai cu coloană oficială, să nu conducă el maşina, să nu se dea cu snowmobilul cum a mai făcut. Fiindcă dacă are un accident, cade în cap de pe snowmobil de exemplu şi moare, îl lasă Preşedinte pe Crin Antonescu, din vina lui”.

  Moderatorul şi ceilalţi din studio, repede: “datorită lui, se zice datorită lui, nu din vina lui, dom’le”.

  😀

 3. twigg says:

  chiar exista chiloti mov cu crapatura la anus ?

 4. M.A. says:

  Întotdeauna am tratat pacea și liniștea necesare modelării unei biluțe ca pe un drept înnăscut și cuvenit, precum aerul. Nu m-am gândit că sunt și oameni care n-au. Thank you, Ms. Lupu. 🙂

 5. pauldarvariu says:

  Doamne, cât de mult îmi place cum şi ce anume scrieţi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: