Nudurile noastre toate

De când am lansat piesa, plouă în toate mesageriile, de Facebook şi de Instagram, cu poze cu membrele inferioare centrale ale multor, multor, muuultooor gigei de pe net. Nu le răspund, de obicei şterg poza în secunda imediat următoare. Pentru că Facebook şi Instagram nu-i penalizează cu nimic pe ei, că trimit, dar te-ar penaliza pe tine dacă ai posta public poza, cu tag. “Lumeeee, uite ce cadou am de la Vasilică”.

Pe de altă parte, chiar dacă Facebook şi Instagram ar trece cu vederea, îmi dau seama că n-ar exista nici un fel de consecinţă. Poza ar lua cinci reacţii de sad şi de angry popa cel voinic, vreo patru femei ar comenta: săracu, ce lane şi pfff, iar tovarăşii cocalarului l-ar felicita că a publicat Lorena Lupu fotografie cu pula lui, coaie, ce tare, te-ai ajuns.

De ce mă revoltă asta?
Pentru că ni se arată un nou dublu standard referitor la cele două sexe. Eu iau de jumătate de an insulte de la o grămadă de cretini. Pentru ce? Nu, nu m-am dezbrăcat eu nicăieri, nu, nu am spus nicăieri altora s-o facă, pur şi simplu am făcut la un moment dat o reclamă plătită la un business care implică şi nuditate. Şi măcar e o nuditate remunerată.
Şi, pentru că acel business mi-a dat o sponsorizare solidă, am pus sigla lui pe spot şi i-am recunoscut calitatea de producător. Şi în secunda imediat următoare, toţi proştii: Huăăă, imnul videochatistelor. Deşi nici un vers al piesei nu se referă la videochat.

Partea amuzantă e că, după ce termină insultele la adresa mea, gherţoiul începe să tragă de gagică-sa să-i trimită nuduri, şi nu vede ironia în toată chestia asta.

Apoi, când gherţoiul se oftică pe gagică-sa şi-i pune nudurile pe net, sute de căcaţi cu ochi tabără pe biata femeie, s-o umilească, s-o înjure şi s-o facă curvă.
Utopia m-a porcăit pe mine lung pentru reclama la Standard Studio, dar şeful grupului a pierdut un proces cu o fostă iubită căreia i-a lăfăit toate nudurile în toate colţurile internetului.

Cu alte cuvinte, şi când vine vorba de nuduri, avem aceste interminabile duble standarde. Acelaşi bou (care ţi-a trimis poză cu pula lui oribilă şi neinteresantă pentru nimeni) face panaramă şi scandal la nudurile unei femei, şi să nu mai vorbim de posibilitatea (nu obligaţia, atenţie! nici o reclamă nu e un act de obligaţie!) ca o femeie să se dezbrace remunerat, măcar să merite deranjul.

Eu nu am nuduri pe net. Nici măcar unul. Dacă aveam măcar o poză nepotrivită trimisă cui nu trebuie, făcea acum ocolul internetului, cu comentarii dobitoace şi bovine de la toţi ţăranii proşti.

Şi datorită politicii mele foarte ferme de ejectat mârlani, am avut foarte puţine solicitări de nuduri. Toate de la persoane care nu mă cunosc, şi nici măcar nu m-am întins să argumentez. Pentru nuduri, a se apela la siteurile de specialitate. La insistenţe, block.

Am primit nudes de la intimi, dar niciodată n-am trimis. Da, recunosc, e plăcut să vezi o persoană de care eşti atras într-un oarecare stadiu de dezbrăcare, dar, cel puţin pentru femei, riscul panarămii online imbecile şi a gherţoielilor mi se pare un pic prea exagerat pentru o plăcere atât de volatilă.

Ştiu însă de un caz, cu fata de 15 ani a unei cunoştinţe, amorezată cu năbădăi de un gigel care voia cu disperare nudes. Dacă nu trimiţi, nu mă iubeşti, nu ai încredere în mine, dacă m-ai iubi, ai trimite etc.

A trimis.

Din secunda în care a avut nudes, gigelul a devenit obraznic: faci ce spun eu sau le pun pe net.

Fata mi-a scris într-o noapte: Lorenaaa, nu ştiu ce să fac cu ăsta, uite aşa şi aşa.

Eu: dă şi mie, te rog, parola la contul tău. O schimbi după.

Şi l-am luat pe gigel la nişte morţi de mamă originali. I-am spus că aşa cum a fost condamnat muie ăla de pe Utopia pentru distribuit nuduri, va fi condamnat şi el. Şi că îi golesc conturile în daune financiare. Şi că îl fac de căcat pe tot netul, că postez despre el că e o javră proastă care presează după nuduri şi apoi şantajează cu ele, şi nici picior de femeie nu va mai vrea să se fută cu el vreodată. L-am măcinat pe prost cu ameninţări bine ţintite, până când a cedat scheunând şi i-a dat un block plin de resentimente gagicii.

Apoi, m-am luat de aia mică: Nu îmi economiseam eu două ore din timpul meu valoros dacă tu nu-i trimiteai nudes căcatului ăstuia cu ochi?

Care femeie ar putea vreodată să şantajeze şi să ameninţe vreun bărbat pe bază de fotografii în pielea goală? Sigur, nu am face-o că nu ne stă în fire, dar zic aşa, ca idee. Situaţia asta nu ar funcţiona schimbând sexele combatanţilor.

Şi ăsta e încă un motiv pentru care e atââât de nasol să fii femeie în România.

***

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

 1. dr Froid says:

  … iar faptul ca e ataaat de nasol sa fii femeie in Romania e motivul pentru care Loredana incearca ataaat de disperata sa fie barbat.

  • Lorena Lupu says:

   nu încerc să fiu nimic. exprim artistic ceea ce simt, când simt. dar drăguţ că te fute grija aşa tare, şi dacă te-ar fute grija sub formă de donaţie pe paypal, am fi almost prieteni.

 2. antigelu says:

  “dar şeful grupului a pierdut un proces cu o fostă iubită căreia i-a lăfăit toate nudurile în toate colţurile internetului.”

  Astia merita condamnare atuomata cu inchisoarea, 1 an la prima abatere, 2 la a doua, 5 la a treia si tot asa. Sau, post platit pe FB cu nudurile lui.

  In rest, daca nu trimiti sau nu dai ocazia sa fotografieze, nu are nici de unde imprastia nuduri.

 3. Hercules Horny says:

  Pai daca nu trimit si ei un cadru luat mai larg, doar zoom pe… problema. 😉

  Cam asa:

  https://78.media.tumblr.com/c8efd8028f6513c649d676e22a05a524/tumblr_mvf7s3GOT11sm26vso1_1280.jpg

  Pari genul de dama care l-ar prinde in lat si pe dracu gol si l-ai .. spovedi. De-aia te-as intreba, ai pune sub el ceva mai inainte sa inceapa sa urle? S-ar intampla dupa maxim cateva minute. Bun, e clar ca acolo e un selfie dar daca bara orizontala e fixata bine, nu se poate elibera singur din “situatie”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: