Cartianu, “gonflata” Daniela Crudu şi violenţa domestică

Am fi zis că e o duminică liniştită pe meleagurile dâmboviţene, când, bombă. Şoc. Rămâi prost. Nu, serios, rămâi prost, şi nu e cazul lui Gigel Rahat din Măciuceştii de Vale, care oricum vrea moarte la toate curvele, că nici una nu e interesată de ce are el de oferit.adică meniu de obrăznicie, pumni şi iluzia superiorităţii. Rămâi prost şi dacă eşti entelectoal fin, de marcă, gen aşa.

 

Evident, în subsolurile ştirii prezentate de diversele televiziuni, chiar şi elitista Dugi24, televiziunea tinerilor frumoşi şi tineri, curg miştourile mârlăneşti, râsetele grosolane, “n-a frecat băţul cum trebuie”, “a scăpat prea multă ciorbă-n sare”. “i-a retuşat operaţiile estetice”. “a produs prea puţin” şi tot aşa.

De la bărbaţi ŞI DE LA FEMEI.

Da, am scris cu majuscule ŞI DE LA FEMEI. Femei care ar trebui să vadă că dincolo de nişte operaţii estetice şi de haine mai scumpe sau mai ieftine se află o altă femeie. O femeie care a fost bătută până când a ajuns în spital.

Da, Lorena, dar e o femeie uşoară. 

Aşa, şi?

E o femeie uşoară pe aparatul tău reproducător, sau pe al ei? După cum ţipa o ţigancă la un moment dat în colţ la IOR: “S-a futut pe pizda ta, sau pe pizda ei, fă?”

Imbatabil argument pentru combaterea amorului cu grija de viaţa sexuală a altora.

Ea a ales un stil de viaţă care să-i placă şi să i se potrivească. Nu îşi rupe spatele ca tine, nu chiorăşte la laptop ca mine. E DREPTUL EI DE OM LIBER, atâta timp cât nu lezează pe nimeni cu asta.

Sincer, orice sex workeriţă e idolul meu. Unul pe care îl rezolvă o doamnă din aria lui de preţuri = unul în minus care mă întreabă cf şi îmi trimite poză cu penisul la 3 noaptea.

Când s-a combinat cu ea, ăla ştia exact cine e Crudu şi cum trăieşte. Sau dacă nu ştia, putea să dea un search pe Google şi să afle. Nu e ca şi cum a crezut că a luat o fată mare, cu himenul intact, şi în noaptea nunţii a rămas cearşaful fără sânge.

Ca persoană matură, când te combini cu un om, îl iei cu toate calităţile şi defectele lui. O prestaţie fabuloasă la pat presupune experienţă acumulată anterior. Nu merge să fie una şi virgină, dar să şi facă o felaţie de să-ţi intre cearşaful în anus. Nu merge să fie extrem de funny şi hazlie la 4 noaptea, dar să te şi trezească cu ciorbă acră să te dregi la 10 dimineaţa. Sau – sau.

Dar am o noutate, domnule Cartianu şi stimaţi alţi boi. Şi vaci.

Fetele vesele de la patru noaptea, fetele “gonflate” sunt OAMENI. Exact ca voi.

Fac interviuri cu oameni din diverse industrii sexuale să vă arăt asta. Oamenii care oferă sex pe bani, oamenii care fac filme pentru adulţi, oamenii care dansează strip tease, oamenii care fac videochat SUNT OAMENI. Sunt oameni care AU ALES SĂ RĂSPUNDĂ REMUNERAT LA NEVOIA EXACERBATĂ DE SEX CU CARE NE ÎMBÂCSIŢI VIEŢILE.

Câtă vreme există cerere, cerere continuă, insistentă, agasantă, exagerată, şi cererea asta e ceva normal, “că doar suntem bărbaţi”, hăhăhă, o să existe şi ofertă, IAR OFERTA TREBUIE TRATATĂ CU ACELAŞI RESPECT CU CARE TE TRATEZI TU PE TINE, când ceri.

Dacă toată lumea şi-ar face curat în case, n-ar exista profesia de femeie de serviciu. Dar ce bine că există.

Dacă toată lumea ar avea timp să gătească, n-ar exista profesia de bucătar profesionist. Dar ce bine că există.

Dacă toată lumea ar avea calităţi să atragă iubire / sex, n-ar exista profesia de sex worker. Dar ce bine că există.

Are tot atâta sens să umileşti şi să dezumanizezi o femeie uşoară, cât are să umileşti un bucătar profesionist. Ambii oferă o soluţie la nevoile unor oameni care n-au timp sau calităţi să convingă pe cineva să le satisfacă o nevoie moca.

Deci, da, domnule Cartianu, “gonflatele” sunt oameni, exact ca Alexandrele, merită un tratament civilizat, întocmai ca Alexandrele, şi, cât timp plătesc impozite la stat, în calitatea lor de angajaţi sau liber profesionişti, merită din partea statului aceleaşi servicii ca Alexandrele.

Nu, violenţa domestică nu e o soluţie, indiferent ce ar fi făcut. O părăseşti, te desparţi, o dai în judecată dacă poţi dovedi că ţi-a golit cardul. Deşi, dacă tu i l-ai dat cu călduroasa recomandare “pisi, ia de aici cât vrea botişorul tău”, înseamnă că te-ai expus. Şi nici nu ştim dacă nu cumva faza cu cardul a fost încropită la repezeală, să aibă Gigel circumstanţe atenuante.

Iar pentru femeile care au aplaudat abuzul ca focile: karma nu doarme. Nu ştii când îţi vei plasa şi tu încrederea într-un gigel, iar ăla te va rupe în bătaie. Apoi te va scoate tot pe tine vinovată cu te miri ce tertip. Şi stai, că erai şi curvă, deci o meriţi.

***

Îţi plac textele Trollywood? Susţine şi tu proiectul.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

8 Responses

 1. cristinapompadour says:

  nu, nu ii futi un sut in vaginet, pt ca nu stii cu ce promisiuni sau amenintari a convins o sa nu depuna plangere; (pai daaaa’ deee ceee maaai staaa cuuu eeel? d’aia, ca nu are bani, nu are curaj, nu are la cine sa se duca; habar nu am; si oricum, daca ramane cu el, asta nu ii da lui mana libera (pun intended)).

  ca sa salvezi timpul pretios al politiei si bugetul ei limitat, faci propunere de lege: daca pe numele cuiva (femeie, barbat, extraterestru) se suna la politie de mai mult de doo ori, hai trei ori (ca mai exista si balbaiti si balbaite) sa fie agresorul/agresoarea ridicat(a) direct, fara plangere; cu tot cu persoana care a telefonat; plus obligatoriu examinare medicala: vanatai?dinti sparti? botox sifonat? it goes without saying ca ceva e in neregula; tzac pac!

 2. Superb text. AI toata admiratia mea. Si eu am facut un interviu cu un tp ce a facut 55.000 euro pe o sesiune de videochat.

 3. antigelu says:

  Orice ti-ar face, un singur lucru e clar: nu iti faci singur dreptate si mai ales, nu dai in nimeni.

  Am fost minti, furat, inselat dar am ales fie sa plec si sa intrerup contactul/relatia, fie sa ma adresez autoritatilor.

  Gegoir nu a gonflat si el la Adevarul? Ca multi altii din presa/tv, prin alte locuri, iar acum sint moralisti. Ei si batistele lor folosite.

 4. cristinapompadour says:

  doamnelor si domnilor, imi trece o idee prin cap; stati sa imi aleg cuvintele, ca sa nu strige careva “instigare”: ce ar fi sa scrie americanii o carte, sau sa faca un film, cu actiunea acolo la ei, in felul urmator: sa se adune unii, ca un grup de vigilanti, de supereroi, si sa traga mame de bataie, surori cu moartea, tuturor agresorilor; parexampl: stie toata lumea fara urma de indoiala ca tu iti bati nevasta, copiii, sicanezi lume in trafic, sa te caute, sa te gaseasca, sa te invete minte. sau cum sa ma exprim mai metaforic: de ce sa nu futem si agresorului suturi in vaginet?

 5. Zul says:

  Lorena, nu stiu cine naiba ti-a spus ca tema asta a blogului e o idee buna, dar e oribila, pe pagina principala nu ti se vad ultimele postari, trebuie sa stau sa derulez a bara de jos ca sa vad ce ai mai postat

 1. February 10, 2020

  […] fost în mintea lor. Azi însă mi-am epuizat deja resursele speculative încercând să estimez ce-a fost în mintea lui Cartianu ieri […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: