O cădere nervoasă

Eram la telefon cu mama. De obicei, sunt politicoasă şi discuţia curge mai mult despre problemele şi bolile ei. Dar azi, m-au apucat hodoronc tronc toţi drăcuşorii. Cred că de la ideea că trebuie să plimbăm iar o declaraţie. Acolo mi s-a pus capacul.

-Mamă, nu mai rezist cu nervii. Nu mai rezist, să-mi bag p*** adânc în toţi morţii lor. Nu mai suport gândul că trebuie să-mi completez iar declaraţie în fiecare zi, şi s-o plimb cu mine. Să dau motivul drumului, dacă poliţistul îşi doreşte să-l afle.

-Păi, o faci pe mobil, ce mare chestie, a protestat maică-mea, surprinsă un pic că nu e totul despre ea, cum e de obicei.

-Nu mai pot, turbez, înnebunesc. Nu e de la mobil, e de la ideea că iar trebuie să dau raport unui gabor unde mă duc şi ce fac. Eu, care nu dau rapoarte în general. M-am chinuit o săptămână cu pişatul ăla de vaccin, f***-le muma în c*** celor care l-au inventat, am crezut că mor. Bonus, mi se oprise tusea astmatică, cu un sac de medicamente, şi după vaccin, o am iar, nouă şi neatinsă, trebuie iar să cer cortizon de la doctor şi să mănânc fără sare, băga-mi-aş p*** în ea de viaţă. Nu. Mai. Pot. N-am mai avut un eveniment de un secol.

-Fă un live pe Facebook.

-Să mă p*** şi în Facebook, şi în zuccurile lui, că iar am ban pe cont o lună, doar pentru că i-am sugerat fin unuia că în loc de creier are un borcan de murături incorect conservate. Să mă c*c în social media asta corectă politic, unde nu poţi spune proştilor că sunt proşti, pentru că proştii sunt ultraofensaţi şi te raportează imediat, băga-mi-aş eu o p*** noduroasă în mamele lor c***e, care au preferat să ia m*** de la camionagii pe bonuri de masă, în loc să pocnească nişte educaţie în ei. Şi dacă îmi mai trimite un libidinos mesaj privat cu “Ce faci frumoasa”, mă jur că plătesc vrăjitoare doar să facă blestem pe cancer pe c***ele libidinosului, să nu-i mai ardă de coţăială. Trece-le-aş puţulicile prin maşina de tocat, să fac mititei din ele şi să-i pun să şi le mănânce. Eu nu mai am publicitate pe blog de două luni şi tu mă iei cu ce faci frumoasa?? O f*** pe mă-ta apăsat în g***za ei păroasă, asta fac!!

-Aoleu, mamă.

-De ce nu-şi caută toţi ăştia escorte să se calmeze cu ele şi să mă lase în plm în pace!?

-Dă-le block.

-Şi dacă le dau block, vin alţii. De ce plm nu apare un Covid pentru c***e?? Unul care să ducă la impotenţă generalizată, să stea toţi nef*** ăştia pe c***ele lor şi să nu mai plictisească femei pe net? Nu vrem deranj amoros, ce e neclar? Marş în morţii lor!

-Hai, că prea o iei personal.

-Mamă, nu mai suport, turbez, înnebunesc! De un an întreg fac tot ce e corect şi tot ce trebuie, port mască, mă spăl pe mâini, consum un săpun solid la două luni numai din spălat pe mâini, stau acasă serile, nu ies decât cu muncă, şi doar dacă e obligatoriu, am pierdut o droaie de bani, şi simt că suntem înapoi la starea de urgenţă şi declaraţii. Mă înţelegi că mă simt ca şi cum mă rotesc în cerc, într-un labirint care nu are ieşire? M-am săturat să mimez că va fi bine. Mă f** în morţii lor.

-Auzi, fata mea, zice maică-mea, dar te-ai gândit să apelezi la un psiholog?

-Aoleeeu. Dacă mă ia cu hai să găsim un echilibru interior, îi rup o mână şi-l bat cu ea. De un an îmi tot găsesc echilibru interior. Nu mai am echilibru interior şi nu mai vreau să am! Mă f** în familia echilibrului interior!

Tace puţin maică-mea.

-Cât mai ai din zilele alea fără băuturi alcoolice?

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

  1. Morbo says:

    hei, e doar dupa 8/10 seara totusi. cum era in fiecare zi si pana acum, dupa 11, incepand din 5 noiembrie. plecai frumos din bar la ora 11 si nu statea nimeni sa te controleze de nimic. la fel e si acum, la ora 10. nu am declaratie fra’, lasati deschise carciumile pana la 10/11 si dupa aia instant e restrictie, ce vreti, sa ma teleportez acasa?
    la mine in oras am avut carantina (genul de care scapa Bucuresti deja a doua oara) o luna in noiembrie-decembrie si trebuia tot timpul cu declaratie. dar erau zero controale. stiu asta pt ca m-am plimbat prin tot orasul, ca si multi altii, spre deosebire de starea de urgenta, cand cred ca raza la care m-am limitat a fost de 2 km (si ii urasc sincer ca mi-au indus chestia asta, si pe mine ca am fost dobitoc sa o fac). cand totul e deschis in timpul zilei pur si simplu nu are rost sa intrebi lumea de o declaratie. intotdeauna e un mall in capatul celalalt al orasului 🙂 in plus, am imoresia ca politistii au votat cu aur, deci sa privim partea plina a paharului :))

  2. Morbo says:

    evident, daca tine mai mult de o luna o sa iasa prapad. nu pui pe oameni sa stea in casa vara seara. o sa iasa mase de oameni si toti o sa puna ca se duc sa ia medicamente sau sa ingrijeasca batranii. pt ca nicaieri nu scrie ca trebuie sa alegi drumul cel mai scurt pana la destinatia respectiva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: