O nouă idee de înjurat

Aş putea scrie acum o dramă sfâşietoare a unui erou care poftea la o şaorma, de dispera. Şi avea în vecini şaormeria unui turc. Şi păşea agale, prelungind anticiparea, intuind deja în vârful limbii frăgezimea cărnii, acreala castraveţilor muraţi, prospeţimea legumelor proaspete şi condimentele fine ale sosului turcesc de iaurt. Şi fiecare papilă gustativă făcea câte o labă. Şi când ajunge acolo: pula. Închis. “Căutăm shaormar”. Puteţi intui o clipă măcar golul abisal din sufletul eroului?
—–
Desigur, eroul şi-a potolit foamea cu merinde din frigider, dar NU E ACELAŞI LUCRU. E ca şi cum ai pofti la Megan Fox şi ai primi Dida Drăgan. Drept care, eroului i-a venit o idee brilliant de enervat masele.
Toţi ne distrăm când ne cer prietenia cetăţenii Oale Inox, Buchete Flori Festive, Reparaţii Frigidere, Ştergare Brodate Motive Naţionale, Mănuşi Pielea Clientului şi aşa mai departe. Bun, m-am gândit să fac şi eu o pagină de-asta fictivă: Buchete De Pule.
Şi nu fac decât să dau like.
Fuego: Iată noul meu colind în spirit sărbătoresc.
Buchete De Pule likes this.
Andreea Tonciu shared a new photo.
Buchete De Pule likes this.
Patriarhia Română: Nu facem slujbe la incineraţi.
Buchete De Pule likes this.
Victor Ponta: Acest status e din capul meu.
Buchete De Pule likes this.
Turcul Shaormar Vecin: Azi înghide jandrama, nu avut baiat sa pricepe enigma şaormei.
Buchete De Pule likes this.
Buchete De Pule: Ţinem să vă oferim ofranda iubirii noastre.
etc. etc. etc.
Ce le-a fătat mintea

You may also like...

46 Responses

 1. esti o nebuna, nebuna, nebuna…frumoasa 🙂

 2. Hai, ma, Lorena! Da’ tu nu stii de Partidul Uniunea Laica Agnostica? Un partid de altfel abreviat foarte interesant. Fac eu un logo, bagam o pagina de FB si gata, problem solved! 😀

 3. Denisa M. says:

  (scriu dintrun avion particular de lux)
  USL anunta cu durere in suflet trecerea in nefiinta, dupa o lunga si grea suferinta, a celui ce a fost Ion Iliescu.
  Buchete De Pule likes this

 4. Citand din clasicii literaturii romane- “sute si sute de mii, in cur sa le tii”

 5. jademan says:

  Cân’ faci pagina? 😀

 6. Denisa M. says:

  apropo de buchete de pule, nedormitul! ce mai sti de nedormitul?

 7. gicha says:

  fasz csokor s-au ofilit de frig

 8. gicha says:

  internationala de injuraturi

 9. gicha says:

  Doream sa postez la ,,macar nu ma uita,, ar fi fost prea mult. Se potriveste mai bine la ,, idei noi de injurat,, Nu trebuie sa te freci de cineva in autobuz ca sa te tina minte. Poti sa fii pasnic si sa te trezesti ca intra cineva peste tine si sa inceapa frecatul( gen :esti fericitul castigator, va oferim una daca luati trei…) Asa am ajuns eu aici sa fiu frecat ca sa tin minte. Se pare ca inventia a functionat. Este primul blog pe care intru si sper ultimul. ….Primesc mesaj ..roman de senzatie Dona x erotic romanesc raritate…Lorena bla bla bla No hai sa vedem de ce stau toti la scarbiciu pe ,,bloguri ,, ce se combate acolo? Nimeresc intr-un adevarat razbel si sunt luat din prima ,,la pula,, de una fara (zic si io) Neinitiat in blogherie pun botul si ma inversunez ca prostul pe teme care imi depasesc intelectul si puterea de perceptie. Replic si io acolo din instinct si sunt declarat ,,dusman de moarte, trimis la culcare si odihna vesnica,, Dupa cateva zile de postari am inceput sa ma simt jegos si cu duhoare de boschetar emanand parfum de cocina. Frecatul lor de mintea mea a dat roade si s-a materializat prin achizitionarea unei carti(carte buna, muncita,interesant prezentata si in contrast cu ce se vede pe blog) Acum,cum sa tin minte marchetingul decat primind bonus o oala cu kkat fin,pe si in teasta ca sa nu mai fac gestul si sa moara concurenta. Saraca autoarea nici nu isi da seama ca este,,un buchet de pule,, oferit cititorilor. Ca sa concluzionez si sa nu devin obositor cu supararea mea va dau estenta de trandafir cu 1001 nuante de parfum. Ms pentru letura

  • lasă-te de autovictimizare, că eşti penibil. de câte ori te-am luat la pule ai meritat-o prin tâmpeniile pe care le delirai, şi, îndeobşte, am şi arătat de ce. până când am obosit. basically, pentru că eşti un comentac total neamuzant, cu umor forţat şi aere de superioritate plicticoase, şi mai ales, pentru că nu ai simţul măsurii şi îmi torni tone de comentarii pe zi, which adds to the boredom.

   deci, ţi-o ceri. nu te da zambilă. uite, pe neax de ce nu-l iau la pulă? simplu: e amuzant, nu face pe deşteptul şi nu devine exhaustiv prin insistenţă. cere-i meditaţii.

   • gicha says:

    Ms pentru raspuns. Acum am inteles. Sunt agreati doar pupincuristii,lingaii si sugatorii de ciorapi.Cei care reguleaza sunt ,,comentaci neamuzanti cu umor fortat si aere plicticoase in cur,, Nu o sa-ti schimb io viciile acum. Neax nu este ,,luat la pula ,, pentru ca ii place randul la catzele. Ms Lorena pentru gazduirea celor cateva postari ale mele. Nu iti mai tulbur clubul unde nu afli si nu se intampla nik. Pentru tine si admiratorii tai infocati primeste un ,,buchet de pule,, indoneziene. ,, Adio si un praz verde!,,

    • cum se face că numai proştii fără creier ajung la concluzia asta? “agreezi numai pupincuriştii?”

     NU, VITĂ, NU REGULEZI DECÂT ÎN CREIERAŞUL TĂU MIC ŞI SEARBĂD. ÎN REALITATE FACI OMUL SĂ CAŞTE. TREZEŞTE-TE LA REALITATE. EŞTI UN INS JENANT. O LABĂ TRISTĂ ŞI PENIBILĂ CARE NU ŞTIE SĂ COMUNICE NICI CU SCRIITORUL LORENA LUPU, NICI CU FEMEIA LORENA LUPU.

     deja te-ai dat plecat de vreo 50 de ori, dar revii cu aceleaşi zeci de mesaje zilnice, plicticoase şi penibile. sper ca de data asta să te ţii de cuvânt.

    • Denisa M. says:

     ghica: serios acum, cu speranta ca te voi intoarce din drum, ca-ti voi roti la 180° decizia radicala de a nu ne mai delecta cu postarile tale: sa stii ca eu te-am apreciat de fiecare data, fiecare postare de-a ta ti-am citit-o cu nesat intrucat din launtrurile danselor razbatea un baiat care clar e calauzit de principii sanatoase de viata, inteligent, cu un umor fin, ca sa nu mai spun ca degraba saritor in a explica rostul corect al lucrurilor pe lume.
     rautacismele pe care ti le-am bagat au fost decat ca sa te tachinez – asa fac deobicei amicii, sa indraznesc prietenii? care se apreciaza reciproc.
     hai, te rog eu mult mult de tot, pentru mine daca-ti sunt draga, sa mai postezi.

     • Nu-l vezi că nu pleacă nicăieri? Ştiu că ţie-ţi plac idioţii, bogdanii, connorii, că ai de ce râde. dar rugămintea e futilă, prostul nu pleacă nicăieri. la cererea expresă a publicului care vrea să râdă de el ca de maimuţe, îl las să bage 5 pe zi. Dar pentru că şi eu am un suflet şi o răbdare, ce e peste 5, şterg.

    • Buchete de Pule likes this.

 10. Denisa M. says:

  ghica!

  😥 :
  Ramâi, o, nu pleca, ramâi,
  Ca tu mi-esti dragostea dintâi!*
  Ai mila, nu pleca, te-ador,
  Ca tu esti primul meu amor!*
  (*decat simple licente poetic-metaforice)

  Te duci acum si lasi în urma
  Un lung sirag de amintiri;
  PLECAREA TA DE ASTAZI CURMA
  UN LUNG PRILEJ DE AMAGIRI

 11. Denisa M. says:

  ghica!!!!!!!!!!!!!!!!
  👿 :
  Ramâi acum, cât port în suflet
  Puterea sa te mai retin,
  Ca nu stiu daca, venind mâine,
  Te vei întoarce prea târziu…

  • târzin.

   ca să iasă rima. 🙂

   • gicha says:

    Intr-un nuc statea un cuc..u
    Si sub cuc statea o vulpe
    Zisa cucul cata vulpe:
    Ahhhh cumatra ce te-as cucu!
    Dar vulpoiul de sub nuc
    Dute-n aia mea de cucu
    Eu cu tine nu ma …vulpe
    Futava cainii sa va futa de gaozari
    Nu raspund la provocari

    • Păi, tocmai ai răspuns, idiotule. 😀

     Denisa: Ţi-am zis eu că prostul nu pleacă nicăieri? Că n-are atâta demnitate?

    • gicha says:

     Cand singuratatea o sa puna stapanire pe mintea ta
     Poti sa ma cauti
     Eu nu sunt ca tine sa imi bat joc de semeni si sentimente.
     Acum esti beata de glorie si dulcea placere a pupincurismului
     Am sa te iert si am sa te pup pe frunte oaie ratacita in ograda lupului

 12. jimerino says:

  zi-i nobody. profilului, adica. ba, gica, ghica, ce e? pula mea, nu merge nici sa fii atat de prost, nici asa trolling elaborat n-am vazut, nu stiu ce sa cred. sunt mai macinat ca ficatu’ lu’ cristi minculescu.

 13. gicha says:

  Noapte buna puisor noapte buna!
  Daca simti ceva intre bucile tale sa stii ca e Gicha iar scula ta poti sa o toci si sa o dai la ratze ca ce vezi e ce tzi-a intrat prin spate

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: