O seară din viaţa Ioanei Scheletenberg

-Iubitule. Am avut azi un acces de bulimie şi am mâncat o foaie de salată în plus la cină.

-Îngrozitor! Trei zile nu mai bei decât apă!

-Da, iubitule. Dar, ca să ardem tona de calorii acumulate astfel, trebuie să mă fuţi.

-Uăăă.

-Hai, că nu m-ai mai futut de trei săptămâni!

-Pisi, cum să ţi-o spun frumos.

-Cu cuvintele tale, iubitule.

-OK. Uite, nu ţi-am ascuns nici măcar din prima clipă în care ochii mei înflăcăraţi au nimerit pe obrazul tău cadaveric, rezultând într-o erecţie nărăvaşă şi impetuoasă, că sunt necrofil. Şi ştii şi tu că sciatica din ultima vreme mă împiedică să dau cu lopata ca la 20 de ani. De aceea te-am luat: că eşti fiinţa vie cea mai apropiată de un hoit din câte am văzut. Dar, pisi… în ultima vreme te neglijezi.

-Ce vrei să zici cu asta?

-Profa ta de rigor mortis mi-a zis că ai chiulit la ultimele două cursuri.

-E adevărat, dar…

-Nu există “dar”! Nu există scuze! Nu ai voie să uiţi nici o clipă că eşti DOAMNA SCHELETENBERG! Chestia asta presupune responsabilitate! Apoi, dă să te ating. Pula mea, eşti caldă!

-Erau minus 22 de grade afară şi am zis că pot renunţa la şedinţa de frigider!

-Greşit! Eşti de o neglijenţă ordinară, şi mai vrei şi futută pe deasupra! Şi nici măcar nu porţi rujul vânăt, care îmi provoacă atâta plăcere. Meriţi pedepsită!

-Cum, iubitule?

-Te trimit înapoi la clinică şi le zic să-ţi bage coastele înapoi!

-NUUUUU, asta nu. Fac orice, numai asta nu.

-Bun. Fă mişcare, să dai foaia aia de salată jos. Ţine lopata asta, cimitirul e acolo pe deal, iată ziarul de acum trei zile cu necroloagele. Spor!

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. persil says:

  asta e aberatie pura sau ai pe cineva skeletronic prin preajma care iti face zile negre si i-ai dedicat acest basm alegoric?

 2. Deny says:

  Brrrrrr, e slaba rau tanti, morbida rau! Mi-ar fi frica sa dorm cu ea in casa

 3. persil says:

  hai ca iar incepi cu acrituri, fii asa in continuare si sa fii iubita cu atitudinea ta cu tot. eu ma duc in alta parte, unde sunt oamenii la fel de redusi ca mine. toate cele bune!

  • nu, varză. iar începi TU cu un comentariu sinistru de neadecvat, moartea clinică a oricărei forme de umor, şi iar te victimizezi că eşti luat la pulă pe bună dreptate.

   chiar nu te simţi cât poţi fi de antiumor? CHIAR NU TE SIMŢI, ÎN PULA MEA?

 4. danboeriu says:

  cine-a zis că lagărele de concentrare n-au dat frumuseţi? Io-te, miss Auschwitz 1939.

 5. creca says:

  in 39 nu s-au decernat premii pe motiv ca inca nu erau concepute locatia, dieta, juriul si sapunurile bashite..pe-atunci, pe-acolo nu se invirtea decit premonitoarea dumitrescu zina care-si incerca viitoarele memorii.

 6. Fara cuvinte. Asa un schelet e greu de privit. Cred ca facultatea de Medicina ar fi mai mult decat onorata daca ar avea asa ceva in colectie :))))

 7. Deny says:

  Acum 2 ani, prietenii mei au gasit o catelusa pe care au botezat-o Auschwitza, de slaba ce era. Doamna asta-i Auschwitza2

 8. Gheara says:

  Ei ca sa vezi ca nimic nu e intamplator. :)) ASeara, in jurul orei 21,30 – 22 cred ca era ,trec prin piata latina venind de la opera. Si la intersectie acolo , mergand spre statia tramvaiului 21, cine credeti ca era pe trotuar, in dreptul trecerii de pietoni, vorbind cu una imbracata in ceva rosu? :)) Era Lorena Lupu

 9. Gheara says:

  Pai nu, ca ma decosnpiram :)) Si ma dadeai in gat si la aia :)) Ti-am auzit vocea si mi-a atras atentia, ca nu stateam io sa ma uit pe trotuare la oameni

 10. Isa says:

  Asta e nimic. Pe Ethel Granger ai vazut-o? e creepy rau.

 11. Isa says:

  :)))))))))))) Dar serios vorbind, eu am avut cosmaruri dupa ce am citit toata povestea ei, a ethelei. Cine m-o fi pus? in fine, la aia nu trebuie sa presupui ca-i e iubitul ciudat. La ea chiar ala a inceput totul cu talia, tocurile super inalte si piercingul exagerat. Ma plictiseam si-am trecut sa te plictisesc si pe tine. Ma gandisem sa ma iau de coramica, ca distractie dar aia incepe sa elaboreze pe aici fara lipsa de umor si ma plictiseste mai rau.

  • danboeriu says:

   isa, nu trebuie să te iei de coramică. şi ştii de ce? te poţi amuza la fel de bine citind ce poezii o impresionează. ia de-aici linku’, citeşte, cruceşte-te şi apoi poţi să râzi în hohote: http://coramica.wordpress.com/2012/02/19/o-poezie-super-de-radu-pietreanu/

   • acum, coramică: lumea asta rea, care nu ştie decât să critice.

    • mama lui bogdan says:

     Domnişuară scumpă Lorena care şi ieu cred că poieziea ie fuarte frumuoasă care pe mine fimiu manvăţ-at că care ie poeziea valoruoasă mea zis mamă poieziea abună ie aceia care tenalţă cu sinţăminte romîneşt la cer care noi sâtem patrioţi fireara dracului unguri ţigani jidani care nu ie romîni. Care fimiu fuarte tare la aprecieat pe domnu Păunescu care ma futut mă scuza-ţi pe tinpul cerdacului Flacăra care ierea cum se zice astăz fanatica lui care ma luat l-a hotel nu intr-u ân amănunte care sar mâniiea fimiu mar face iear curvă şi tuate cele.

     Mea făcut bine poieziea postată de domnu Ceramică la iel pe bloc mea adus aminte de bradul de la Barca care ierea mare romîn nu ca domnu Gai de la trei care lam prins pe scară căcaânduse iear lam ântrebat dice mea zis că are contingenţă s-au cum a spus ie ceva buală careo are bărbaţi care se teme şi se cacă pe dînsu la frică că iel nu ien ţara lui care a venit din China.

   • Isa says:

    nu pot, danut, am incercat. Imi trebuie cont pe wordpress, mi-e lene acum. Dar imi pot imagina.

    • danboeriu says:

     Isa, până alaltăieri nu trebuia cont ca să vezi postările coreimici (cum nu-ţi trebuie nici ca să vezi ce postează lorena, deţinătoare tot de blog wordpress, ca şi mine). ceea ce înseamnă, da!, da!, strigaţi cu mine!, că distinsa coramică A RESTRICŢIONAT ACCESUL PE BLOGUL PERSONAL, în urma discuţiei de aici. adică noi, duşmani ai artei, nu ajungem la dimensiunile insondabile ale poeziei lui radu pietreanu şi de aceea nu ne mai lasă să-i citim blogul. nu o merităm, isa, nu. :))))))))

    • danboeriu says:

     of, ne-a dedicat coramică două postări pe blogul ei, da’ nu mă lasă să comentez. atâta-s de ofuscat, ceva de groază.

 12. geany says:

  “hai ca iar incepi cu acrituri[…]

  ce e cand lorry se plimba la brateta cu fata din poza?
  bors de oase.
  haha

 13. musiualexandru says:

  Boul ala de – cica – iubit al Ioanei S. sa puna mâna-n pizda ma-sii si sa-si cumpere Photoshop daca vrea retusuri din astea, nu sa le faca live pe biata fata. Asa. Ca noi punem de-o cheta si-i cumparam ochean calibrul optzeci fara recul pentru ochiul lui maro, face i l-am satata, si dat si cu ruj vinetiu natur pe deasupra.

  Sa am pardon, dar trebuia s-o spun.

  Aaa, been a loong time, ce mai faci, Lorena ? Grozav ? Splendid. Pulica ? Spune-i ca-l saruta pufos si moale Bijou. Nu ti-am mai ciocanit la usa de multa vreme, sa ma ierti, dar am fost cu trebi în Wallis si Futuna, vor sa ma faca print mostenitor. Am zis ca accept doar daca se-nfratesc cu hometown Pula, Croatia.

  Atunci sa vezi.

 14. Gheara says:

  Ce dracu sa futi la asta? Oase? daca vrei s-o apuci de cur, ramai cu carpa , cu rochia aia in mana :)))))

 15. Gheara says:

  cred ca-i si evreica

 16. Gheara says:

  Nu mai poti sa zici jidan/ jidanca , e interzis :))))))
  eu stiam ca astea-s mai matahale, mai durdulii… vezi scarba de maia morgenstern, pe care nu o sufar deloc

 17. Gheorghe says:

  Nasol… femeia e prinsa cu mintea in tot felul de prostii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger