Ritualul pişării

Cine a zis că pisicile-s independente e bou. Sau poate pisicile-s independente, dar motanii, nu. În fine.

La început, era atât: mă duceam la baie să fac pipi, hop şi Pulică după mine. Se aşeza tacticos pe litieră, sincron cu mine, şi se pişa. Apoi, mă privea lung până terminam, cu o privire care nu admitea proteste: “După ce tragi apa, îmi cureţi şi mie litiera!”

Acum, de câte ori are nevoie la baie, începe să zbiere la mine. Cunoştinţele mele de pisicească – nu glumesc, orice om care coabitează cu o javră începe să distingă lătratul / mieunatul / cârâitul / guiţatul / scâncetul de “mi-e foame” de acela de “mi-e frig”, de “am chef de joacă” sau de “vreau să fiu ţinut în braţe şi iubit” etc. etc. – deci, cum ziceam, cunoştinţele mele de pisicească disting solicitarea impetuoasă: “Da’ noi nu mergem să ne pişăm?”

 

 

Ceea ce e bine, că eu mă iau cu scrisul / cititul / vrăjeala pe mess / whatever else i do şi, altminteri, uit.

 

Mă întreb cum se descurcă să se pişe singur în zilele când stau în redacţie până noaptea târziu, sau în nopţile când nu-s acasă.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Gheara says:

  Si eu iubesc animalele, dar cand eram mai mic le chinuiam si omoram :))

 2. persil says:

  dar la voi acolo numai pipi se face? adica…. asa face Pulica si in cazul celalalt? 🙁

 3. George says:

  Pisica este cel mai mare voyeur. Esti pe ‘oala’ sub dus, cu el intre picioare, pisica e acolo, “big brother is watching you”. Totusi nu-ti tulbura prea tare momentele prestate solo, pana nu purcezi la “alea pe care e mai bine sa le faci in doi”. Watch devine scratch. Sa spuna cineva care a avut pisici mici, daca in timpul ‘motion of the ocean’ nu s-a confruntat cu adevarati “Chip n’ Dale” sarind dupa “nuts” 🙂

 4. neax says:

  Dacă e castrat, mai dă-i din când în când un ceai sau un medicament diuretic.

 5. Mitel says:

  Pisica mea face faze de genu’. De asemenea, se holbeaza la mine in timp ce ma masturbez. Ma fixeaza cu ochii ei si ma judeca. Destul de multa ipocrizie de la o fiinta care se linge in cur de fata cu musafirii

 6. Ștefan A. says:

  La un animal castrat si cu probleme renale trebuie sa asiguri mancare speciala , de regim . Altfel se ingrasa dar si blocajul renal reapare . Se poate muri din asta .
  PS. Acum pot sa primesc si eu un ghiont ? 🙂

 7. Ștefan A. says:

  Prima de toate , nu dau “indicatii” si nici nu am insinuat ca nu stiti sa il hraniti . Cum am la activ cresterea a 4 caini pina acum , ceva experienta am si doream doar sa atrag atentia la riscuri .
  Penultimul meu caine a murit de blocaj renal din causa unei alimentari cu produse denaturate in fabrica . A fost scandal mediatic + procese cistigate de sute de posesori de animale . Firma producatoare a hranei a dat faliment .
  PS. Da ghiontul chiar nu il merit ? 🙂

  • goodman says:

   ce proasta-i ma-ta ! ce bou “specialist” crescator de 4 ham-hami din care penultimul a murit de, vezi dom’le, papica denaturata de fabrica, se baga in seama la un topic cu Pulica care-i PI-SI-CA ?

   miau-miau ≠ ham-ham

 8. neax says:

  Ştefan, i-ai dat să bea spirt denaturat, mitilic?

 9. Deny says:

  Pai nah, vrea si animalutul sa vada ce face stapana, daca nu are probleme:) Sau vrea sa vada cum te pisi cu bolta(expresie intalnita la tine mai demult). Nu stiu cum sunt pisicile, dar si cainii sunt curiosi din fire

 10. Ștefan A. says:

  @Goodman
  Limbajul folosit de tine e superb . Daca taticul tau facea o laba in loc sa o futa pe curva de ma-ta , facea un serviciu omenirii . Era un cretin mai putin pe planeta asta .

 11. Misto!N-as posta de n-as fi beat.Dar,singur si beat fiind,daca nu m-ar fi enevat altii care au devenit siroposi,as fi avut o rezerva din a posta aici.Am fost dobitoc candva.

 12. Lorena Lupu says:

  Toţi suntem dobitoci cândva.

 13. Malko says:

  pai daca o face singur, in rest se alinta. sau se uita.

 14. Gheara says:

  odata am alunecat si-am cazut de pe casa :))))))))))))))))))) la tara, era umed

 15. Gheara says:

  Apropr de pisici, poate ma veti ura, dar eu sunt sincer. cand eram mic, copil, cred ca aveam in jur de 10 ani sau mai mic, am omorat mai multe p[isici si pui de pisica :))))))))))))))))

 16. Gheara says:

  Mi s-a sculat pula :))

 17. Gheara says:

  Si rate am omorat, gaini, nu doar pisici. Cand eram mic, am omorat in serie gaini si curci :)) bagasem boala in ei, credeau ca au venit dihorii sau ratonii aia sa fure pui de gaina, cand colo , io ii omoram miseleste, ii strangulam, dadeam cu ei de pamant :)))))))

  Si era un vecin tin minte, tot copil mic ca mine asa, pe l;a vreo 6-7 ani care pastea un card de rate si gaste.Ba, si ma enerva. Si-am zis, ca i le omor pe toate. N-am prins decat una, o rata. Am batut-o pana a sarit fulgii din ea la propriu, am omorat-o in bataie :)))))))) I-a gasit cadavrul de-abia dupoa o saptamana :))))))))))))))))

 18. Gheara says:

  Si eu am avut un motan, se numea ,,Jagardel”. L-a calcat un tir. Era negru negru, de rasa. ma-sa era de rasa , pisica de rasa, iar tacsu era un vagabond e prin vecini cred :))). Si l-a omorat un tir. nu stiu ce dracu i-a venit sa fuga asa deodata. l-au gasit unii la marginea drumului si mi-au spus. nici nu l-am mai recunoscut. practic era tabla :))) ca trecuse peste el tirul, il turtise saracu.

  N-ar fi trebuit sa-l castrezi Lorena pe motan, ti-ai batut joc de el, i-ai taiat pula :))) Cred ca daca ar avea gura sa vorbeasca, te-ar blestema. :))
  Puteai sa mi-l imprumuti putin cand plecam pe Athos, il duceam sa futa acolo pisici. Futea pe alese, e plin de pisici :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: