Poșta redacției: Vreau o femeie copleșitoare

Periodic, oferim iubire cititorului nostru, sub formă de articole înțelepte și pline de miez (de nucă) prin care răspundem solicitărilor primite pe birou@lorenalupu.com. Tu descrii problema, eu dezvolt soluția.

Și misiva de azi spune precum urmează:

 

Dragă redacție,

Pe scurt, am 32 de ani, sunt semi-nebun și foarte prost dotat, dar asta nu m-a împiedicat niciodată să încerc să îmi fac o viață frumoasă.

Sunt borderline, adică am stări emoționale extreme, dar care cu anii s-au mai diminuat, nu pentru că am muncit eu să mi le rezolv, god knows că am dat curs tuturor impulsurilor pe care le-am simțit, fără stăpânire, ci pentru că s-au risipit de la sine. Dar până să mi se risipească, mi-am cam distrus relațiile personale, amoroase, familiale, amicale în mod repetat.

În ultimii ani, am descoperit că îmi plac foarte mult femeile puternice, dar fără să forțez pe plan amoros cu ele, pentru că, așa cum am spus, sunt foarte prost dotat, iar acest handicap, după cum știm cu toții, e imposibil de compensat. Așa că m-am mulțumit să gravitez platonic pe lângă o mega amazoană timp de câțiva ani, cât și pe lângă terapeuta mea, cu care am întrerupt relația terapeutică ca să dezvoltăm una amicală. Ambele femei în relații stabile cu parteneri îngăduitori cu prezența mea. Am reușit să dezvolt aceste relații din simplul motiv că reușeam să urmăresc volumul copleșitor de lucruri pe care femeile astea le comunică încontinuu, iar asta pentru că, la rândul meu,  am avut o mamă copleșitoare.

Problema e că mega amazoana mi-a dat block după o ceartă și nu mai vrea să audă de mine, iar prietenia cu prietena mea terapeută s-a cam răcit, tot după o ceartă.

Tovărășia bărbaților nu mă interesează, m-a lăsat rece întotdeauna, deși mi se tot oferă în continuare.

Întrebarea mea e: care o fi nișa mea socială în care să îmi găsesc împlinirea, având în vedere pattern-urile și preferințele mele? Gen, există femei care își fac prieteni bărbați și lucrurile astea funcționează? Sunt cam sălbatic și retardat social și realmente nu știu 😃 .

P.S. Pe plan sexual sunt resemnat, mă mulțumesc cu porn normal, fără nișe și extreme. Caut împlinire doar pe plan social.

Take care

X.

+++

Dragă X,

Dacă vrei prietene femei, how about să nu deschizi comunicarea cu amănunte despre dimensiunile organului tău? Când un bărbat începe să facă referiri la propriul cocoșel în conversații, îmi moare definitiv și irevocabil orice sâmbure de simpatie și dorință de a mă împrieteni.

Fă un sondaj de opinie și întreabă femei la ce se uită când caută un partener. Îți vor vorbi de caracter loial, stabilitate financiară, simțul umorului, și chiar și de felul în care arăți. Dimensiunea va fi subiect doar pentru cele care vor one night stands.

Faptul că ai un penis mic chiar NU e o problemă și nu privește pe nimeni în afara unei partenere de cuplu. Retardarea socială însă, da, e o problemă.  Care în general irită și scârbește femeile, și le face să nu mai vrea să interacționeze cu tine. Eu, să fiu tu, aș lucra mai mult la asta, și la arta de a interacționa captivant și inteligent cu străini, respectiv cu oameni nu foarte apropiați.

Faptul că te-ai resemnat erotic sună a idee fabuloasă, mai ales când, în aceeași propoziție, tu vorbești de “forţat pe plan amoros”. Asta înţelegi tu din amor şi relaţii? Şi cu cine? Of all people, să încerci să “forţezi pe plan amoros” fix cu femei puternice? Poate dacă vrei cea mai apoteotică mu*e a vieţii tale – şi cu tine la încasare. “Forţatul” merge cel mult la gâsculiţe naive şi disperate după validare. O femeie puternică supusă unei presiuni nedorite îţi smulge c***ele şi ţi le serveşte pe post de ochiuri, cu latura însorită în sus.

Nu penisul mic e problema ta, amice. Ci profunda neînţelegere a raporturilor omeneşti şi mentalitatea extrem de greşită. Şi dacă erai un puştan de 22 de ani, mai treacă-meargă, dar tu ai 32 de ani!! 32! Încep şi eu ca vecinele mele pensionare: “Maică, la vârsta ta eu aveam servici şi patru copii”.

Ce ai înţeles din viaţă până acum, dacă principala problemă pe care ţi-ai conştientizat-o so far e p*** mică şi atât?

Femei puternice şi copleşitoare sunt o grămadă peste tot. Faptul că, de cum se ceartă cu tine, te blochează şi refuză orice formă ulterioară de comunicare ne pune semne suplimentare de întrebare. Cine a iniţiat respectivele certuri? Pe ce motiv? Ai ţinut cont de argumentele lor sau ai ţinut-o bovin pe a ta? Ai făcut efortul să înţelegi ce ţi se spune, sau ai dat doar riposte cretine şi fără sens? Cam ăsta e genul de certuri care fac o femeie cerebrală să nu mai aibă chef să interacţioneze cu tine ever.

Şi la asta ai de lucrat, mai mult decât la dimensiunea p***, care nu interesează pe fix nimeni.

Poţi cunoaşte şi te poţi împrieteni cu o sumedenie de femei puternice, multe dintre ele single, şi pe pagina mea de Facebook. Comunică decent, normal şi amical, şi prieteniile se vor naşte de la sine. NU le povesti că nu eşti dotat. Nu pentru că ar fi o problemă, ci pentru că e genul de informaţie care denotă, cum ai spus şi tu, retardare socială.

Baftă,

Lorena.

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

7 Responses

 1. Lúlu says:

  Ba e o problemă să o mică . Pe tipa cu care ar fi individul ăsta, ar frustra o că o are cam cît rujul din poșetă, sau p-acolo, daca femeia nu ar fi o tailandeza de unu cinzejdoi.
  Zic că ar frustra o pînă la un moment dat, apoi s ar pune pe căutat ceva pe calibrul ei. Fără excepție. ( există o exceptie din pacate – cind pula mică e garnisită cu mulți bani, dar si asa, femeia daca nu pleaca de tot, pleacă in aplicații scurte, bine ascunse, satisfăcătoare )
  Cît despre partea de interacțiune socială, ei bine, aici – fiind sigura care ti rămîne să nu te angoasezi si frustrezi de tot si iremediabil – chiar trebuie să investești focus si efort. Si fă o profi si artistic.

  • Lorena Lupu says:

   e fix ultima problemă, judecând cât de mult îi complică viaţa restul problemelor.

   • Lúlu says:

    Nu, asta e prima problemă, primordiala chiar, fiindca perpetuarea speciei se face via placere sexuală, iar cu pixul Bic nu prea satisfaci decit asiatice plăpînde, drept care, îl ia capu ( la propriu, dupa cum singur a marturisit) și are un comportament deviant.
    Devine frustratul de serviciu fiindcă e conștient ca pula aia mică îl va ține constant si permanent in friendzone.
    D’aia zic, sa lucreze la integrare sociala , fiindcă poate aduce si asta satisfacții.

    • Lorena Lupu says:

     nu scopul fiecărui om e perpetuarea speciei, şi nu p mică te ţine în friendzone, ci faptul că n-ai calităţile unui boyfriend.

 2. Cri says:

  Majoritatea femeilor nu isi aleg partenerul dupa dimeniune. Nu o sa stai cu cineva daca te enerveaza, dar e ok cateva minute de 2-3 pe saptamana…

 3. Ada says:

  cred ca a pierdut vreun pariu sau ceva… de a scris atatea balarii. un tip constient de problemele lui (borderline) lucreaza constient la ele nu le ignora. disperarea si frustarea datorita problemei de dimensiune care e probabil mai mult in capul lui vorbeste mukte despare caracterul lui. in general primesti ceea ce oferi in materie de prietenie si daca te vezi lipsit de orieteni ar trebui sa realizezi ca problema e la tine…. desi sa fim 100% sinceri…. nu cauti prietenie de fapt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: