Piesa zilei: Castle on The Hill (Ed Sheeran, evident)

Bună, sunt Andreea şi administrez pagina de Facebook a Lorenei. Eu îi postez textele când are ban pe conturile personale. Nu vreau link la social media mea pentru că nu mă interesează celebritatea şi nici reports de la hateri, şi nici texte de la necunoscuţi.

Pasiunea mea este muzica. Şi nouă, şi veche, şi tristă, şi veselă, şi dance, şi pop, şi rock, şi de toate felurile. Tata şi mama mi-au poluat creierii cu winamp de când erau gravizi cu mine şi din winamp urla orice.
Eu o să vă postez o piesă pe zi şi o să vă spun ce simt eu în legătură cu piesa asta.

De data asta, o să posteze Lorena pentru mine, iar când o să citiţi asta, eu o să fiu la concert. Unde?

La Ed Sheeran, normal.

Ce altceva puteam să vă dăm azi, dacă nu Ed Sheeran?

 

 

Ed Sheeran cântă la Bucureşti ca parte a turneului său european Divide, turneu cu care îşi promovează cel de-al treilea album.

Noi vă oferim piesa care, conform altor recenzii, deschide setlistul: Castle on The Hill, piesa mea preferată dintre ale lui. A fost lansată în aceeaşi zi cu marele hit al lui Ed, Shape Of You, în 2017, şi cred că această lansare combinată a făcut ca piesele să se susţină şi să se promoveze reciproc.

Îmi place că e o piesă despre copilărie şi adolescenţă şi despre visele pe care ţi le construieşti, influenţat de oameni care te iubesc şi care au mai multă putere asupra ta decât o să ştie vreodată. Şi de fapt, piesa asta arată foarte clar de ce suntem atât de mulţi fani Ed Sheeran pe lume.

Ed Sheeran e copilul urâţel şi un pic chiomb care de fapt, se ascunde în fiecare dintre noi.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

1 Response

  1. Morbo says:

    Pentru asta strica gazonul de trebuie sa joace fcsb pe la Giurgiu? (PS eu țin cu unii pe care-i urăște Becali, dar…) Maaare capitala și Bucureștiul asta, doar un stadion ca lumea și ala distrus de ed sheeran. Vorba lui n. Gallagher, good lad, vastly overrated music.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: