O slăbiciune pentru viori (2)

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

  • Lorena Lupu says:

   “you” fiind cine? că e nedrept să-mi zici că am ciocul proeminent când îl aveam lângă mine pe Plushenko, al cărui nas concura lejer pula lui Terente.

   • John Doe says:

    De cioco, ai dreptate. Tind sa nu evaluez relieful facial, ca mna, mie nu imi sugereaza ceva. “You” la plural in cazul asta, ca imi da voie engleza.

    P.S. Ma refeream la expresia “poftesc, dar nu stiu cum sa-mi cobor pofta din cui”.

 1. iulian says:

  Lorena,talentul tau literar e evident.Ai si imaginatie.Vulgaritatile nu ti le inteleg.Esti baietoasa?Revoltata?Suparata pe veacul in care traim?Dezamagita de barbatii care si-au pierdut demult arta seductiei?Oricum e ceva la tine care imi place,poate sinceritatea..asa..a la Cioran,pe undeva.Promit sa te mai vizitez,desi tre sa ma obisnuiesc cu stilul putin.Poate o lasi si tu mai moale,ca sa zic asa..

  • Lorena Lupu says:

   Semăn cu Cioran exact cât seamănă o bicicletă cu ghidon galben cu un peşte de apă adâncă. Adică deloc.

   Şi nu înţeleg ce înţelegi tu prin “vulgarităţi” şi de unde vii cu explicaţii de-astea de psiholog ratat pentru o chestie care care există doar în percepţia ta. Nu ţi-ai pus niciodată problema că de fapt eroarea e la tine, când pretinzi tuturor femeilor din univers un anumit mod standard de a fi?

   Poate nu te fute pe tine grija cât de tare sau de moale o las eu, dacă tot beneficiezi de free content, ok? Îl iei cum ţi se dă sau dai x din colţ.

   • dan ametitu' says:

    And another one bites the dust.

   • Augustina Popovici says:

    Ba semeni cu Cioran! Ia zi dupa mine “A quoi bon quitter Coasta Boacii!”

    • Augustina Popovici says:

     Daca nu vrei sa zicii insemneaza, ca semeni cu Cioran, dar te tragi pe cur, cum se spune pe la noi.

    • Banu seamănă cu Ceoran care Nelu mea zis ierea un scritor mare decît că mă scuza-ţi se căca pe poporu romîn care fimiu na suportat aşea ceva dupe ce şia cusut chipulu Miai Viteazu pe chiloţ a zis mamă ieu cred că noii trebuieşte să ne aliniieam la nijte adevăruri despre români care ne place s-au nu ie bine să se ştiie care sîntem viteji nu n-e vindem deacea nu ia plăcut Cioran a zis că ie trădător de ţară care şi Nelu â-mi spunea că Ceoran scrie despre morţ care a publicat ceva carte cu dexcompunere şi că cum puate să se esprime aşea puturos despre ţara nuastră care ie cu albine brânze munţ văi.

 2. dan ametitu' says:

  Cine sunt cele 3 fete din poza?

 3. iulian says:

  Lorena,intamplator am mai scris si eu cate ceva..am mai si citit..e adevarat ca fiecare are dreptul sa fie si sa se exprime cum vrea.Dar sa stii ca exista un bine absolut si un frumos absolut,si asta se potriveste cu standardizarea feminitatii-cum zici tu,doar ca nuca-n perete.”Totul e relativ”,in mod ironic,e o sentinta redactata din pacate in termeni absoluti,e un non-sens.Binele,adevarul si frumosul nu se rezuma doar la o chestiune de gust.

  • Lorena Lupu says:

   şi tu o să-mi spui că deţii reţeta binelui şi a frumosului, şi uite ce norocoasă-s io că te-ai pogorât pe blogul meu să-mi dai lecţii de estetism. 😀

   pe care, by the way, le ilustrezi comparându-mă pe mine cu acest antihaz suprem, care e cioran.

   băieţel, am vaga senzaţie că nu înţelegi nimic din viaţă.

 4. iulian says:

  Credeam c-o sa raspunzi pe acelasi ton..ma pregatisem cu un post mai usturator..dar asa..nu pot decat sa-ti postez ceva,ca sa vezi de unde e reteta: “Deci zicea Iisus către iudeii care crezuseră în El: Dacă veţi rămâne în cuvântul Meu, sunteţi cu adevărat ucenici ai Mei; Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi. ”

  Nu mai sunt demult un baietel..desi poate as vrea.Am unul,dar si alt gen de fii.Nu ca sa pierd timpul iti scriu.Cautasem “Invataturile lui Neagoe Basarab” si am dat peste “Invataturile lui caine-ranjit”sau asa ceva, de pe blogul tau.Am vazut despre ce e vorba,in general imi place,tocmai de aia m-am gandit sa-ti scriu.Dar stii cum e cu facerea de bine..promit ca n-o sa se mai repete,e deajuns.

  • Lorena Lupu says:

   VEŢI CUNOAŞTE ADEVĂRUL, IAR ADEVĂRUL VĂ VA FACE LIBERI.

   Ce trist e când un prost postează un citat genial, din care nu înţelege nimic. Iisus zicea “liberi”, nu “încorsetaţi în ideile despre bine şi frumos ale unui ins spălat pe creier şi care ar vrea ca toate femeile să se alinieze la un standard la care crede ăla că ar trebui”.

   Sau tu nici nu sesizezi antiteza totală între libertate şi standardizare?

   Iar adevărul nu are obligaţia să fie nici bun, nici frumos, trebuie să fie onest şi cam atât.

   —-

   Partea cea mai penibilă e că tu ai şi impresia că faci un bine cuiva debitând idei fixe despre cum ar trebui să fie adevărul şi despre cum ar trebui să fie femeile.

   • Augustina Popovici says:

    Orce nu mai sa nu ti pui silicuane ca femeie ca nu sunt silicuane bio pe piata. Asta e adevarul.

   • creca says:

    consumatorul dezinhibat uraste (din toata inima?) limitele, eticile, granitele, istoriile, cutumele vernaculare, adica toate acele lucruri care il fac sa piarda bani si timp..am citit pe o bloaga.
    sistemul viseaza la un consumator universal pentru o marfa universala.
    in cazul de fata nu se poate condamna decit cel mult pretentia blogului de-a atinge o metafizica a dezinhibitiei…vorba lu nenea sloterdijk.

    • Lorena Lupu says:

     în cazul de faţă sugi pula.

    • creca says:

     e o idee..pula este unul dintre ingredientele marfii universale.
     abolirea eticilor da startul cursei consumatorilor care bișnesc intolerant de animalic in hipermarchetul promotiilor binevoitoare…si-aici apare declicul..istoria sensului notiunii de toleranta se termina, insa, paradoxal, nu se transforma in intoleranta..ci din contra.
     tu nu ai dreptul sa fii toleranta cu mine pentru ca, nu-i asa, imbulzeala vizavi de hoitul marfii universale naste noi etici.
     problema e ca nu ne aflam decit in faza de a ne abona, zgomotos, la noile etici, cind unii incearca sa confiste falsa revolutie a optiunii.
     intrebarea este..cine sunt eu sa am dreptul sa fiu tolerant cu tine din moment ce dreptul tau de a fi toleranta cu mine nu mai exista?
     ..desi amindoi ronțaim in tacere pula marfii universale.

  • dan ametitu' says:

   Can’t tell if trolling or christian…

   Iuliane, nici mie nu-mi place Lorena. Eu cred ca sunt atras de blogul ei pentru a fi pus la incercare. Satana ma impinge sa citesc chestii provocatoare scrise (vai!) de o mujer. Macar de-ar fi funny…

 5. galani gheorghe says:

  De fanny e fanny, numai ca e cam extremista !. Dar, daca ei ii place asa, e treaba ei si nu a noastra, noi trebuie sa ne obisnuim si cu gandul ca exista genii si printre extremisti, nu ?. Abia astept reactia !.

 6. neax says:

  Suma, Bach. Beşi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: