O slăbiciune pentru viori 5

În TABU de aprilie veţi găsi – printre multe altele – un material pe care l-am făcut cu Margareta Matache, preşedinta Romani CRISS, cu ocazia zilei de 8 aprilie, ziua internaţională a romilor. OK, am vorbit noi despre multe. Dar mi-a spus o chestie foarte tare: maneliştii pe care voi îi plătiţi scump să vă cânte cocălăreli jegoase la nunţi ştiu să cânte de-adevăratelea, numai că nu au de ce să ofere ceea ce nu le cereţi.

Şi uite că are dreptate. Iar eu tocmai m-am îndrăgostit de Nicolae Guţă.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. EsCa says:

  Degeaba zici ca-ti plac viorile daca injuri ca o tiganca

 2. EsCa says:

  Quod erat demonstrandum.

  • Lorena Lupu says:

   Ce-ai demonstrat, losere? Vita proastă şi incultă care a deschis dialogul cu o insultă eşti tu. Logic că nu era să-ţi mulţumesc frumos.

   Dar, ca orice vită proastă şi incultă, te crezi justificat să latri orice, iar replicile altora la căcănăriile tale de vită proastă şi incultă sunt vina lor.

 3. Lorena Lupu says:

  Şi ca să ştie şi lumea de ce a venit gunoiul cu ochi să-şi borască insultele pe blogul meu: circula pe facebook penibiliciunea aia cu “când eram eu mic nu era iphone şi etc”. întâmplător am reacţionat acid pe blog şi eu, şi o fetică pe care îşi dorea aprig s-o fută labă-tristă-şi-penibilă ăsta.

  fetica a scris cât de naşpa era în anii 90, eu, cât de naşpa era în anii 80. clar, postări care semănau ca un nor şi o ciocănitoare. ambele am sugerat sursa facebook.

  dar numai o vită sinistru de bătută-n cap, crâncen de proastă şi sinistru de jenant de penibilă ca individul ăsta a putut s-o producă pe aia cu “uite ce te imită lorena lupu”, evident cu link la mine. mă uit să văd de ce vin oamenii de acolo – ei, uite, pentru că mă acuzase de plagiat animalul ăsta prost şi bătut în cap.

  cam aşa cu larva asta infectă şi mincinoasă, care se mai şi mira de ce i-o fut pe curva împuţită de mă-sa.

 4. EsCa says:

  Incult? Ce ai urmat tu de te crezi Mama Dolores? O facultate la fara frecventa?La ce limbaj ai ,cred ca ai crescut in Ferentari.

  Precum se observă, eu, gunoiul, în continuare divaghez. Ca un gunoi. Pretind, precum gunoiul, că o eventuală facultate scuză prostia incomensurabilă de a pretinde că un text despre anii 80 e plagiat după unul din anii 90. Rog basculanta de mui la anubis992003@yahoo.com. Le merit cu prisosinţă.

  • Lorena Lupu says:

   vită proastă, în morţii mă-tii, e irelevant ce facultate am urmat – în contextul discuţiei. am urmat o facultate excelentă, nu asta e problema, important e că, la nevoie, ştiu să aplic ce am învăţat.

   şi, vită proastă, ia forţează creieraşul ăla mic şi searbăd şi urmăreşte-mă bine: PENTRU UN GUNOI ÎMPUŢIT CARE ARE TUPEUL ORDINAR SĂ PRETINDĂ CĂ PLAGIEZ, ORICE LIMBAJ E PREA ELEGANT.

   ai priceput, gunoi infect, sau eşti mult prea prost, în morţii curvei sifilitice şi hidoase de mă-ta?

 5. EsCa says:

  sug pula.

  • Lorena Lupu says:

   şi o s-o sugi în spam de acum încolo, pentru că te suspectez de mult prea multă prostie aprigă şi definitivă, să pricepi ce ai greşit şi de ce te-ai calificat pentru toţi bocancii în bot ai acestui pământ. şi suspectez că o să te vaieţi şi o să divaghezi în continuare ca un jeg infect şi fără caracter, iar eu nu am timp de irosit pe mizerii de oameni.

   eşti banat. suge-o în linişte.

 6. EsCa says:

  Evident că mă văicăream, că doar n-am atâta coloană să recunosc că-s un bou bătut în cap. Merit banarea cu vârf şi îndesat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading