Obsesiile mele erotice, poziţia a 8-a

Pentru senzuala cifră 8, şi rotocoalele ei apetisante, începem prin a viziona un videoclip:

Ei bine, da… obsesia locului 8 se referă la TOŢI membrii acestei formaţii de suedezi duşi cu sorcova, cabotini, clowni şi săriţi de pe fix, interzişi de MTV, adoraţi de populaţia gay a întregii Terre: ARMY OF LOVERS!

Ca orice formaţie care se respectă, Army of Lovers are un:

1) CREIER – nenea ăla mai puţin frumos, care oscilează sexual între EA şi EL, şi optează pentru AMÂNDOI – acest nene care scrie texte geniale, bogate în ironii la diverse adrese;

2) UN PUNCT DE CHARISMĂ cu O VOCE ADECVATĂ – un bronzat dulce, care îşi poartă perucile, aluniţele false, tonele de pudră şi costumele sclipitoare cu un şarm de-a dreptul răpitor – şi

3) TEMPERAMENT – o brunetă focoasă, senzuală, toridă, caniculară; zăpuşeală, topeală, tâmpeală.

Ăştia ar fi ei… Până pregătesc fantezia, mai serviţi o doză de Army of Lovers:

Fantezia pe care aceşti distinşi cetăţeni ai Suediei mi-au inspirat-o n-are pic de autenticitate, sentiment sau trăire profundă. E o seară de carnaval, cu mii de artificii, rîuri de şampanie, măşti… neapărat măşti – nimeni nu cunoaşte pe nimeni. Şi nici nu trebuie să cunoască. Peruci, crinoline, dantele, evantaie, mătăsuri, catifele. Femei cărora nu le vezi faţa, dar le poţi admira decolteul apetisant, corsetul le desenează o talie de viespe, din care izvorăşte fusta în mii de volane, ca un fluviu. Până la pământ. Bărbaţi intens parfumaţi, fără chip, care poartă cu o graţie desăvîrşită costume împodobite cu dantele, şi au cele mai afectate maniere de pe pământ. Frivolitate pură, fără pretenţii de mai mult, viciu rafinat şi risipitor.

Deodată, un stupid joc de societate trage la sorţi o persoană care va fi aruncată într-o baie plină de şampanie. În această fantezie, am uitat să menţionez, eu sunt cea nou-venită, cea care a crescut la mănăstire, care a postit toată viaţa, care bea pentru prima oară şampanie, şi spuma ei îmi gâdilă într-un mod absolut neaşteptat – neaşteptat de plăcut – fiecare papilă gustativă în parte. Sunt timidă, mi-e ruşine. Dar în secret – şi mi-e ruşine şi de acest secret – sper să fiu eu cea trasă la sorţi.

Şi DA! Este…! O mulţime de mâini îmi deznoadă cu pricepere firele corsetului, îmi desfac rochia, o lasă încet să cadă… în cădere, satinul mă mângâie delicat pentru ultima oară, ca la despărţire. Alte mâini îmi scot pantofii, jartierele, ciorapii. Apoi sunt luată pe sus, toate aceste mâini mă ţin, mă susţin, singurele mele puncte de sprijin, de contact. Sunt calde, iar eu… eu simt fiecare deget în parte, pe fiecare părticică a trupului meu. Unele mă gâdilă. Altele mă apasă. Altele mă tulbură. Altele sunt de-a dreptul obraznice. Altele nu îndeajuns. 🙂

Apoi sunt lăsată să mă scufund foarte încet, în cada de şampanie. Spuma îmi cuprinde coapsele, şoldurile, umerii. Sânii. Şampania e ca o rochie de mireasă. Sau mai degrabă, ca un pat de nuntă.

Iar ei mă îmbăiază în şampanie. Mâinile lor îmi alintă, îmi bruschează, îmi explorează pielea, în timp ce fiecare por al meu îşi cântă beţia.

Vreau să simt gustul şampaniei, mă scufund să iau o înghiţitură… dar cineva – nu mai ştiu cine, şi în momentul ăla nici nu contează, mă apucă de păr, îmi scoate capul la suprafaţă şi îmi soarbe şampania din gură, până la ultimul strop. Apoi le vine ideea să mă folosească pe post de cupă. Pocal. Să bea toată şampania din cadă, folosindu-mă pe mine ca unic  recipient.

Şi după aia s-ar rupe filmul, şi oricum nu mi-aş mai aminti ce s-a întâmplat…

——————————————————

Nu pot să nu remarc spre final că şi membrii Army of Lovers, ca orice gay adevăraţi, au avut perioada de auto-negare, în care au încercat să arate ce masculini sunt ei de fapt. 🙂

Iată rezultatul:

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Franz says:

  Carnavalesti într-adevar. Vorbind despre primul videoclip remarc un cunoscut element : onania, dar ascunsa sub un trompe-l’oeil. Putem vorbi oare de masturbare ironica 🙂

  “În această fantezie, am uitat să menţionez, eu sunt cea nou-venită, cea care a crescut la mănăstire…” pornind de la Sade dam de aceasta obsesie de a implica o virgina care pasamite ar participa cu toata suflarea la distractie. Eu tind sa optez pentru o transformare într-o Carrie ce nu gusta deloc petrecerea.

  “Să bea toată şampania din cadă, folosindu-mă pe mine ca unic recipient.” Un pocal sau un pahar cu doua guri ?

 2. Lorena Lupu says:

  Păi tocmai. Nu am avut eu răbdarea să încarc postarea cu mai multe clipuri ale armatei de amanţi (uite ce nume şi-au ales 🙂 ) – dar clipurile lor sunt o parodie spumoasă a multor clişee din filme, muzică, modă etc.

  În fanteziile tale erotice, eşti liber să adopţi ce ipostază vrei. Eu, în a mea, mă pun cum vreau eu, k? 🙂

  Şi nu în ultimul rând: numai două? 😉

 3. Franz says:

  Ehe, sampania singura stie cîte locuri o pot adaposti pentru calatoria spre gura straina. 😉

  Eu ma gîndeam la saracul par tras si la echilibrul în care trebuie sa se gaseasca trupul pentru a transporta în doua locuri sampanie.

  Desi as putea invoca si clepsidra formata de cele doua guri, în exemplul tau :), sampania fiind timpul placut petrecut:)

 4. Lorena Lupu says:

  Păi n-am zis în două locuri deodată. (Şi da, îmi place să fiu trasă de păr, dar numai în anumite momente.)

 5. Franz says:

  Pai n-ai zis, dar zic eu : si felicitari pentru 8, poate f usor simboliza doua guri în transfer de sampanie.

 6. Lorena Lupu says:

  Două… recipiente în transfer pe şampanie, voiai să spui. 🙂

 7. Franz says:

  Cu sampanie nimic nu poate fi impersonal si rece : e prea lipicioasa :))

 8. florin says:

  Fantezie din fantezia 8(comentariu individual si subiectiv) .
  Pseudo-fragment de scenariu de film:
  Actiunea se petrece la Venetia, in timpul carnavalului, in vremea marchizului de Sade si a lui don Juan. Costume, culori ,artificii, canale, gondole, pasiuni secrete sau la vedere,masti, dogi, cavaleri , domnite, popi, negustori grasi, aventurieri, mercenari, marinari,corabii,statui de bronz inverzite de ploi ,etc.
  Eroina principala , un tanar vlastar nobil ce-i fu sortit la manastire tineretea si placerile sa le ascunda lecturand marchizul de Sade.
  Eliberata de EL, apare undeva la Rio, in timpul carnavalului.
  EL, acelasi barbat fara chip o va urmari si la Venetia si in Rio.
  E costumat si mascat gen Zorro.
  EL organizeaza tragerea la sorti pentru baia de sampanie , un ritual secret de initiere bachica -orgisiaca.
  Who’s that boy , Lorena ?

 9. Lorena Lupu says:

  dadatroll nu avea cum să vadă commentul lui florin, că le-am aprobat deodată. dar potriveala e genială! 🙂

 10. florin says:

  Sa ma opresc cu commenturile la obsesiile tale ?
  Sincer, eu nu am inteles ce-i cu Carrot Top !
  Lumineaza-ne, macar cat sfarie un chibrit.

 11. Lorena Lupu says:

  acum nu înţeleg de ce te-ai simţit atât de jignit. eu mă amuzam de potriveala întâmplătoare (ca nuca în perete, cu umorul aferent) între întrebare şi răspuns. nu am voie?

 12. Ia te uita in ce fantezie te pot transpune niste baieti neobisnuiti in acceptiunea generala! Imi dai voie sa ma inspir din fanteziile tale? Voi preciza evident sursa!

 13. Lorena Lupu says:

  dacă precizezi sursa, e ok.

 14. florin says:

  nu ma simt jignit, am crezut ca eu te-am deranjat cu ceva !

 15. florin says:

  n-as vrea sa te deranjez mai mult decat imi permiti, serious !

 16. florin says:

  si nu mi-ai raspuns la intrebare. E vorba de un Carrot Top la mijloc ?

 17. Lorena Lupu says:

  ce Carrot Top? nu înţeleg întrebarea, în primul rând.

 18. florin says:

  sincer, obsesiile astea 10 ale tale, din care am vazut numai 3 mi se par un schimb de idei foarte interesant, ca sa ma opresc aici. Imi place sa deduc ceea ce se afla in spatele lor, chiar daca nu reusesc nici 2 %. Dar sunt inofensiv, nu am pretentii de clar-vazator. Dar daca te nimeresc, as vrea sa-mi confirmi. Asta-i to, e amuzant, dar mai ales palpitant.

 19. Lorena Lupu says:

  sincer, obsesiile astea 10 ale mele sunt pure aberaţii, pe care le scriu din plăcerea de a le scrie. nu se află nimic altceva în spatele lor. pur şi simplu, cred că a scrie despre erotism e o formă de voluptate şi de libertate.

  nu mă aşteptam să încerce cineva să caute nu ştiu ce adevăruri în spatele unor fabulaţii atât de evidente.

 20. florin says:

  Intrebarea de la commentul nr. 8 era : “Who’that boy?”. Dadatroll a intrebat ” Carrot Top ?”, iar eu am crezut ca el sau eu te-a “nimerit”, e simplu .

 21. florin says:

  Eu merg de la “ideea” preconceputa ca nimic nu se construieste pe nimic, exista ceva, candva care ti-a retinut atentia, te-a impresionat mai mult o persoana, o actiune, o stare, etc. pe baza careia ai construit acea stare de spirit-aberatie-placere, dar cred ca ma insel in cazul tau.

 22. Lorena Lupu says:

  Am şi spus: fiecare din aceste fantezii mi-a fost inspirată de starul pe care îl prezint în postare. Şi aduc şi material doveditor, ca să creez cititorului starea pe care am trăit-o eu.

 23. florin says:

  Gata, sefa, sa traiti, am inteles, promit ca nu mai insist, sunt 1/2 ardelean si mai greu de cap.

 24. Lorena Lupu says:

  Ştii, în momentul în care eu am invitat blogosfera la un joc de maximă transparenţă: vă prezint zece staruri şi ce obsesii mi-au provocat, nici prin cap nu mi-a trecut că cineva o să încerce să caute semnificaţii absconse. 🙂

  Dacă vreun puştiulică scrie pe blog: moamă, ce marfă e avril lavigne, ce aş babardi-o, tu tragi concluzia că bate apropouri subliminale?

  Eu fac acum ce face puştiulică, dar dezvolt… să vă fac şi pe voi să simţiţi în ce fel aş babardi-o pe avril lavigne. (era un exemplu, avril lavigne nu e în topul meu. 🙂 )

 25. florin says:

  Jeno si Pisti, ciobani pe dealul Feleacului, cu oile, zaresc o doamna bine care avea pana de cauciuc si incerca sa schimbe o roata la masina.
  Se apropie ei , se uita ce se uita , doamna enervata si transpirata :”ce sati ca popandaii, puneti mana si schimbati roata!” “Apai, stimata doamna, daca ne-oi plati !”” Pai cat sa va platesc, dragutilor?” si scoate din geanta hartii de 100 RON-i.
  “Apai, domnuca, bani avem si noi, ceva natura, daca ni-i da!” “Baieti ( scoate doamna 2 prezervative), vi le pun p-astea la fiecare, dar sa nu le scoateti, ca-i bai!” Dupa “montatul” prezervativelor -reactie :
  “Saru-mana, domnuca, ca fain ii si rece !” .
  Face doamna treaba cu ei, si… dupa 3 zile Pisti catre Jeno :
  “Jeno, eu nu mai pot, il scot, cred ca-mi crapa vezicula ca la vite, cand intra in trifoi” “Taci, Pisti, n-ai tinut de minte ce-o zas domnuca, sa nu le mai scoatem cai bai?”

 26. florin says:

  asta ca sa nu te superi pe mine

 27. robertsiatat says:

  carrot top e un comediant ..american parca.si asa le mai spune multor multor alti roscati cu parul mai lung.echivalent romanesc…morcoveata.gata.mister elucidat,toata lumea doarme linistita.astept medalia de merit prin curierat rapid.

 28. Lorena Lupu says:

  Robert, dragă, ţi s-a părut ţie că eu nu ştiam cine e carrot top? acum pe bune…

  nedumeririle mele erau legate strict de ceea ce încerca florin să spună. nu credeam că par atât de cretină din unghiul ăla, că o să sară cineva să îmi dea lecţii.

 29. florin says:

  Sefa, ne-ai abandonat ?Te pomenesti ca “mi-o iau” ca nu ti-a placut bancul cu ardeleni.

 30. Lorena Lupu says:

  robert: asta ai înţeles tu! că aveam eu un mister în privinţa lui carrot top. că nu ştiam cine este, hm?

  recomandare: reciteşte dialogul de mai sus. uşor, nu te grăbi… 🙂

  florin: nu e vorba de asta, nu pot să stau doar pe blog, nonstop. Omul mai are şi treabă, u know.

 31. robertsiatat says:

  pff..nici macar nu iti era adresat tie,lorena lupu draga.
  citeste tu..incet si cu atentie,intreg dialogul.sa vezi ce confuzie a creat un singur raspuns,provocand inca 3-4 lipsite de sens.in fine..
  sunt bancuri cu ardeleni mult mai bune decat asta,care il stie mai mult de un sfert din potpulatie,asta dupa ce ne au murit batranii:)

 32. Lorena Lupu says:

  nu-mi era adresat comentariul? păi pe pagina cui te afli tu? (dacă nu menţionezi numele celui căruia îi adresezi un comentariu, se presupune că îl adresezi proprietarului de blog.)

  şi câtă vreme eu sunt proprietarul de blog, lasă-mă pe mine să decid ce comentarii au sens şi ce comentarii sunt în plus, raportate la ceea ce am spus eu.

  trei la mână, bancurile cu ardeleni, PE care le ştie etc. etc. aşa e corect româneşte.

 33. doremi says:

  Azi ne-ai pedepsit Lore :(( Si fantezia 7?

 34. doremi says:

  :)) lasa, te mai vizitam.Fantezia 7 ar fi frumos sa o traiesti live .Spor la treaba.

 35. Anthea says:

  Chiar ca nuca-n perete. Fix el lipsea din imagine.
  Pe mine copilasii astia nu ma inspira la nebunii de-alea, da’ e bine ca te inspira pe tine, sa am si eu ce citi ;))

 36. Comisia says:

  offtopic ( ca intotdeauna ca spamu prezenti pentru reclama ) – l-am gasit pe asklepa asa ca anulam recompensa oferita!

  sa se consemneze! ( reklama indeplinita, ne retragem la ale noastre. numai bine )

 37. Lorena Lupu says:

  doremi: ieri seara am avut enorm de lucru 🙁

  anthea: n-am pretins niciodată că fanteziile mele sunt sănătoase 🙂

  comisia: să mai treceţi pe la noi. nu mai e asklepa, dar robinetul cu proşti nu seacă niciodată, aşa că vă putem furniza marfă mereu proaspătă. 🙂

 38. Anthea says:

  Am zis eu ceva de sanatate? lol Preventia bolilor cu transmitere etc poate, dar sanatate mintala… aia e discutabila.
  Hai, mai neim iz Anthea end aim creizi. Decat sane si boring…nu?

 39. Lorena, ai fost supertare. nu credeam ca mai sunt care stiu de army of lovers,
  cand eram mica, daaaaaa, eram obsedata de astia, intr-un fel f maladiv
  mai ales de curva aia bruneta, mi se parea bunisima si ma hipnotiza.

  viva lorena! pt acest post!

 40. Totusi, gasca asta ma sperie pe undeva (zise zana carabina cu carabina in mana dupa multa gandire) pt ca reprezinta niste extreme. EXTREME!!!!!

  Tipul roscat ma sperie cel mai putzin ca pare totusi destul de fain ca om si talentat si in afara ca pare gay pasiv, il accept.

  Tipa Bruneta Camilla cred ca o keama este o extrema a senzualitatii feminine, adica tate enorme, buze numai bune de…, par foarte lung, ten bronzat, ochi mari, fard mult, portjarier, adica e grotesca. si it’s supposed to be like that. deci e extrema. e ca o portie extrem de satioasa de spagette carbonarra.

  Tipul Brunet Alexandre este extrema de gay efeminat. Adica no, parul, ochii, alunitele, fard, este acea homosexualitate care nu imi place si care este intruziva. Genul ala de cvasi travestit care zice celorlalti “soro” si da din mana si clipeste des si are gene mai lungi decat toate femeile. No, astia ma sperie. ca sa nu mai zic de fratii lor almodovarieni.

  Dar felicitari pt ce ne-ai adus ca obsesii!!

  Fantezia cu sampania e dragalasha, esti originala. Alta ar fi dansat in cupa de sampanie, ca Dita von Teese….

 1. March 26, 2008

  […] also enjoyed reading about the number 8 obsession, the false problem of the new wave of the Romanian cinema, how to convince some of the left […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: